mars favoritter

Husk å sette på HD! :-)

Christmas Haul 2015

video; first impression

video; innkjøp fra usa

Husk å sett på HD for mye bedre kvalitet! 

video; USA

Hei!   

USA videoen har ligget ute på youtube en stund nå, men det er bare jeg som ikke har postet den på bloggen før nå! Bare satt inn alle klippene jeg hadde, også prøvde jeg å matche klippene til musikken - så det er ikke video fra dag 1 til siste dagen, hehe.

Jeg håper dere liker videoen, og ikke glem å sett på HD for mye bedre kvalitet!  

            

50 fakta om meg

Hei!

Endelig ble jeg ferdig med å redigere videoen! Denne har jeg holdt på med i over en måned, haha. Jeg rota masse med klippene og tallene, men jeg fikk rydda opp i det! 50 fakta er veldig mange så jeg skjønner hvis dere ikke orker å se videoen - til og med jeg kjeda meg allerede etter 2 min av videoen. Uansett, jeg håper dere liker den! 

video: the christmas tag

Hei!

Tenkte at jeg ville få fram julestemningen på youtube kanalen min, så jeg bestemte meg for å ha the christmas tag! Denne videoen tror jeg må være en av de jeg har blitt mest fornøyd med fordi for det første: jeg ble ferdig med å redigere den samme dag som jeg filmet den, for det andre: video kvaliteten ble mye bedre enn alle de andre videoene jeg har lagt ut, og for det tredje: bakgrunnen var ikke sånn super duper messy. Hadde planlagt å ha denne taggen veldig lenge nå, og det klarte jeg til slutt. Jaja, jeg håper dere liker videoen! 

Husk å sett på HD for mye bedre kvalitet! :)

7 second challenge

Hei!

I dag har jeg endelig fått laget video til dere! Vet det har vært en god stund siden sist video, men jaja. Dere har ihvertfall fått en nå. Jeg og Anna filmet inn sånn 7 second challenge video. AmazingPhil fant opp challengen, og er ganske populær på youtube (HER). Tenkte at vi også måtte prøve det! Det tok meg ca. hele dagen min på å redigere videoen, så jeg håper dere virkelig liker den!  

Har du hørt om ''7 second challenge''?

Hva synes dere?

dag 2 i kiel, color line

Hei!

Da ble jeg endelig ferdig med del 2! Beklager for at den kom veldig sent ute, men det var masse feil og det tok tid å redigere bort feilene. Måtte også spille inn sånn lydklipp greie. Det tar lang tid for meg siden jeg sier masse feil heletiden også skjer det masse blablabla, men videoen ble ferdig til slutt!

Del 1 kan du se HER.

Hva synes du om vloggene?

Vil du at jeg skal fortsette med det neste gang jeg drar på ferier?

dag 1 i kiel, color line

Hei!

Da fikk jeg endelig lastet opp videoen fra Kiel, eller fra da jeg var på båten. Videoen ble vel egentlig mer som en vlog enn vanlig videoblogg. Dette er bare den første delen, og den andre holder jeg på med nå. Kan ikke love dere at den blir ferdig til imorgen fordi nå nermer det seg tentamner osv, men den kommer opp på bloggen.. en dag!

Håper dere liker videoen, eller vloggen! Husk å sett på HD for mye bedre kvalitet.

daddy's birthday today

Hei!

Så mange y'er det var på overskriften idag. Men isåfall. Idag har pappa bursdag! Vet det er litt seint å skrive om det, men jeg har bakt muffins også har jeg nettop kommet hjem fra restaurant. Vi var på Buen (trykk HER for å komme til siden deres) som ligger i Lørenskog Hus. Det tok under en halvtime før maten kom og i tillegg var maten god! Anbefaler dere å gå innom der en gang. Filmet faktisk inn video da jeg bakte muffinsene siden den andre videoen kommer om en stund. 

Liker du å bake?

ramune taste test

Hei!

Da har jeg fått lastet opp videoen! Litt annerledes enn de andre videoene jeg pleier å lage. Jeg har jo mange av de samme, så jeg tenkte å prøve noe nytt denne gangen, Hvis dere har lyst på flere av sånne, kan jeg godt lage dem! Det er bare å kommenter under.

HUSK Å SETT PÅ HD FOR MYE BEDRE KVALITET!

Har du lyst på flere av sånne videoer?

spørsmålsrunde svar

må gjøre video med Anna

Svar på spørsmålsrunden 12.02.13

julegavene mine 2012

Hva fikk du til jul?

Les mer i arkivet » April 2016 » Mars 2016 » Februar 2016


★ legg meg til som venn
Hei og velkommen til bloggen min! Mitt navn er Birgitte og jeg er en jente på 15 år. Denne bloggen handler om meg og hverdagen min. På fritiden liker jeg å spille tennis, spille piano, ta bilder og være med venner! Kontakt: birgitte.blogg@hotmail.com KOPIERING AV BILDER/VIDEOER/INNLEGG PÅ BLOGGEN ER IKKE TILLAT UTEN TILLATELSE.hits