butterfly neglestudio

Hei!

På fredag dro jeg og Karoline (HER) til Butterfly neglestudio for å fikse neglene våres. Det ligger på Metro senter og de som jobber der er godt utdannet. De hadde åpningstilbud på 100 kr rabatt, og jeg hadde aldri hatt akryl på neglene så jeg bestemte meg for å prøve det ut. Jeg er utrolig fornøyd med resultatet og føler meg mye finere og ''renere'' nå, haha. pink zebra

Hei!

Ja, jeg vet. Jeg er veldig dårlig på å finne på navn. Samma det. Da jeg var i USA, hadde kusina mi det fine designet på neglene hennes! Designet var veldig enkel og søt. Ikke sånn BOOM med masse glitter og greier, hvis dere skjønner? Da jeg så neglene hennes, tenkte jeg at jeg måtte prøve det ut. Og det gjorde jeg da jeg kom hjem tilbake hit! Tro meg, det var veldig enkelt. Hvis dere vil at jeg skal lage en video av det, kan jeg definitivt gjøre det. Bare skriv ''pink zebra'' under i kommentarfeltet, om du vil jeg skal lage en video av det.

Har du lyst på video av negl-designet?
Hva synes du om designet?

scented nail polish

Hei!

Jeg dro på senteret med mamma igår likevel. Det eneste jeg kjøpte var en neglelakk fra H&M. Den er altså scented, noe som betyr at den lukter godt (?)... Vet ikke helt hvordan jeg skal forklare det. Men i så fall, jeg prøvde den nå nettop og jeg ble veldig overrasket over den! Den har en lukt av roser og lukter veldig godt! Det lukter roser av neglene mine, haha. Jeg er ganske fornøyd, så jeg anbefaler den.

Fargen er i rose pink så kanskje det var meningen at det skulle lukte som roser? Det finnes i grønn og, men jeg ville ha rosa. Skal kanskje kjøpe den grønne senere. Flasken er kjempe søt og lokket er formet som en rose.


ganske søt og fin farge

Du kan få kjøpt den på H&M og den koster 39.50 kr.

Hva synes du om fargen?

Har du prøvd denne neglelakken?

Les mer i arkivet » August 2015 » Juli 2015 » Juni 2015


★ legg meg til som venn
Hei og velkommen til bloggen min! Mitt navn er Birgitte og jeg er en jente på 15 år. Denne bloggen handler om meg og hverdagen min. På fritiden liker jeg å spille tennis, spille piano, ta bilder og være med venner! Kontakt: birgitte.blogg@hotmail.com KOPIERING AV BILDER/VIDEOER/INNLEGG PÅ BLOGGEN ER IKKE TILLAT UTEN TILLATELSE.hits