green is the new black

Hei!

Dagen starta overraskende bra idag! Hadde motivasjon til å lage meg en sånn fancy-instagram-worthy som besto av avokado og egg.

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Processed with VSCOcam with hb1 preset

bake-søndag

Hei!

Jeg håper dere har hatt en kjempe fin helg! Det har iallefall jeg hatt. I går kjøpte jeg inn nye høstklær for nå merker jeg at det er ordentlig høst! Regnet har pøsa ned dag etter dag den siste uken og jeg glemte heletiden å kjøpe støvler, så jeg måtte gå med joggesko. Har heldigvis fiksa det så nå slipper jeg å bli våt på føttene mine.

I dag har jeg bakt vannbakkels med Karoline (direkte link til bloggen hennes HER). Vi gikk å handla inn noe av ingrediensene også starta vi med en gang vi kom hjem. Det tok nesten 4 timer å bake, og jeg er veldig sliten etter å ha vært på kjøkkenet nesten hele dagen. Baking er gøy, ihvertfall når du er med en venn så jeg klager ikke! De så ikke så bra ut, men de var veldig gode ettersom vi måtte kaste noen av vannbakkelsene ikke ble stekt ordentlig. 


smakte på pizza rullen av grandiosa også. det var godt, men jeg foretrekker heller pizza i ovnen enn i mikrobølgeovnen. Har du bakt vannbakkels før? 

Liker du det?

sunn start

God morgen! 

Er egentlig litt ''feil'' å si god morgen nå siden klokka nærmer jo seg ett, men siden det er høstferie (!!!) sover jeg helt til jeg våkner automatisk. Det kan variere veldig, noen ganger våkner jeg overraskende tidlig og andre ganger litt senere på dagen. Tenkte ikke helt på at det var ferie så da jeg våkna opp igår ble jeg deprimert med tanken på at jeg skulle tilbake på skolen igjen neste dag. Starta dagen med havregryn med bær, og jeg følte meg utrolig sunn. Nå føler jeg meg skikkelig bra og greier :D Senere skal jeg til tante å spise middag, og hele slekta kommer så det blir jo koselig.

Ikke glem å sjekk ut ''Latvia'' videoen! Brukte veldig lang tid på den så jeg håper dere liker den :) HER

Hvordan starta dagen din i dag?

sunn frokost

Hei!

Spiste akkurat sunne pannekaker, og man blir ganske fort mett av det! Jeg spiser det ikke hver dag, men det er noen dager jeg plutselig har skikkelig lyst på det. Også tar det ikke sånn kjempe lang tid å lage heller. Man trenger bare 3 ingredienser, og det er sånne vanlige ting man pleier å ha i kjøleskapet. Oppskriften ligger overalt på youtube, så det er bare å søke ''banana oat pancakes'' om dere har lyst til å prøve det.

Må virkelig beklage for at jeg ikke har blogga i det siste. Det har vært 7 dager siden sist innlegg, tror jeg? Hadde overnatting her i mange dager, så da hadde jeg ikke tid til å være på pc'en.

Har du spist havre pannekaker før?

Liker du det?

første i femte

Hei!

Tenk at vi har kommet til mai! Bare noen få dager igjen til 17. mai og 1 måned igjen til sommer! Selv om sola skinner ute, er det ikke akkurat varmt. Været har gått ned siden forrige uke. Fikk sove utrolig godt i natt også spiste jeg croissant med sjokolade til frokost. Vi hadde ikke nugatti hjemme, så jeg måtte smelte sjokolade og smøre det på som et vanlig pålegg haha. Var ikke så stor forskjell og smakte fortsatt like godt! Idag skal jeg bare være hjemme og ta alt med ro. Imorgen skal vi tilbake til skolen, men vi slutter tidligere imorgen pga avspasering, noe jeg er utrolig glad for.Hva er dine planer for fridagen?

Har du skole imorgen?

better than broccoli

Hei!

På butikken fant jeg denne lille smoothie drikken. Den var så søt også hadde jeg aldri hatt den før, så jeg måtte bare prøve. Det var en annen i gul eller oransje, men jeg ville prøve denne først. Smoothien var faktisk veldig god, men det var ikke så mye oppi den. Den koster 14 kr på Coop Mega, og er visst bedre enn broccoliHar du smakt den før?

Har du sett den i butikken?

sunt & usunt

Hei!

Lagde nettopp en sunn (men også usunn) ''snacks'' til meg selv. Jeg elsker banan med smeltet sjokolade. Høres ekkelt ut, men det er ikke det. Bringebær med smeltet sjokolade er også godt! Også tar det ikke lang tid å lage dette heller. Har spist dette en del ganger, og wooow. Det er så vidunderlig godt. Dere burde prøve det en gang!Har du smakt banan med smeltet sjokolade?

Har du noen gang tenkt å prøve det?

vaffeldagen

Hei!

I det siste har jeg vært borte fra pc, og det er grunnen til at jeg ikke har blogget på lenge. Har også vært litt hekta på sims og minecraft (haha ja, jeg spiller minecraft). Er ikke helt sånn tilbake siden vi har prøver osv. Tenkte å spille inn innkjøpsvideo fra Sverige fordi den videoen jeg filma inn for lenge siden (tror ingen av dere husker den så trykk HER) er ikke ferdig enda. Jeg trenger en mikrofon jeg kan snakke i, så det er det som er problemet.

Det dette innlegget egentlig skulle handle om er at det er vaffeldagen idag! Jeg er ikke sikker på om noen feirer denne dagen, eller om man feirer i det hele tatt, men jeg gjør ihvertfall ikke det. Fikk bare skikkelig lyst på vafler så da bare kjøpte jeg en pakke. Det er idag jeg først vet at det finnes en dag som heter vaffeldagen. For meg er vaffeldagen hele året :D Vafler er jo kjempe godt og kan spises når som helst!
Har du hørt om vaffeldagen?

Ble det noen vafler på deg idag?

sjokolademousse

Hei!

Igår kveld, lagde jeg og kusinene mine sjokolademousse. Det tok bare en halv time å lage det, men den må stå i kjøleskapet i minst 4 timer. Vi lot den stod over natta, og den ble såå god til slutt! Kanskje noe av det beste vi har laget.

Oppskriften finner du HER.Har du laget sjokolademousse før?

hjemmelaget hamburger

Hei!

Synes ikke dere også at hjemmelaget hamburgere er kjempe gode? Det synes ihvertfall jeg. Ganske enkelt å lage også.
♥♥♥

Liker du hjemmelaget hamburgere?

lunsj

Hei!

Til lunsj har jeg laget meg crostinis. Ble veldig sulten etter treninga selv om jeg spiste frokost. Treninga varer i en time, og det er ikke så veldig lenge, egentlig. Crostinis holder ikke hele dagen, så jeg kommer nok til å spise noe mer etterpå. Snart skal jeg til strømmen med Lilly og broren hennes. Vi skal kjøpe morsgave!

Vet jeg har blogget litt mye om mat i det siste, men jeg har virkelig ikke noe annet å skrive om. taco

Hei!

Det er sikkert mange av dere som har det samme til middag også, men idag bestemte vi oss for å ha taco til middag! Vi pleier egentlig aldri å ha det, men så ble det plutselig det. Jeg vet at mange av vennene mine pleier å ha taco hver fredager. Vi har ulike matretter hver dag, så jeg vet ikke hvilke rett som er ''fast'' her, hvis dere skjønner? Vi spiser taco litt annerledes enn det de fleste gjør. Det vi pleier å gjøre er å spise med ris, og tro meg, det er kjempe godt! Ihvertfall for meg.

unnskyld for at bildene ble så gule

Har du taco på fredager?

crostinis

Hei!

Istad lagde jeg crostinis uten hjelp! Det var veldig enkelt, og smakte veldig godt. Fulgte en oppskrift vi kjøpte i bokhandelen. Boken heter Stiansens Kulinariske Koffert, og den kostet bare 50 kr. Der er det oppskrift på italiensk, vietnamesisk, thailanske (?) og andre forskjellige mat! Det holder ikke å bare spise det til middag, så det er en slags snacks. Hvis dere har lyst på oppskriften, er det bare å kommentere.


vet bildene ble veldig gule..

Vil du ha oppskriften?

smak og sans

Hei!

Spiste nettopp sushi fra smak og sans! Sushi resturanten ligger ganske nærme meg, det tar bare 5/10 min. å gå dit. Besøk nettsiden HER. De har veldig god sushi. Vi tok med den hjem, så vi spiste ikke på selveste resturanten. Og til dere som ikke visste det så er jeg veldig glad i sushi! ♥

Også hadde vi påskelunsj på skolen idag. Det er en slags ''tradisjon'' vi har på skolen vår hver år. Men det er ganske koselig, da.Liker du sushi?

muffins

Hei!

Nå har jeg besøk av Anna og Lilly, og sånn ca. kl. 15.00 bakte vi mini-mufiins! Og med Anna mener jeg ikke hun jeg hadde må gjøre video med, hvis dere begynte å lure. De skal overnatte her helt til søndag. Vi kjøpte sånn ferdig laget pakke så da vi kom hjem trengte vi bare å tilsette vann og olje. Muffinsene var veldig gode!

Hva synes du om bildene?

Les mer i arkivet » Januar 2016 » Desember 2015 » Oktober 2015


★ legg meg til som venn
Hei og velkommen til bloggen min! Mitt navn er Birgitte og jeg er en jente på 15 år. Denne bloggen handler om meg og hverdagen min. På fritiden liker jeg å spille tennis, spille piano, ta bilder og være med venner! Kontakt: birgitte.blogg@hotmail.com KOPIERING AV BILDER/VIDEOER/INNLEGG PÅ BLOGGEN ER IKKE TILLAT UTEN TILLATELSE.hits