siste innlegg i 2014

Hei!

I dag er det den siste dagen i 2014 før det braker løs med fyverkeri og masse god mat! - og selvfølgelig alle de ''åå, jeg har ikke dusja siden i fjor'' vitsene. Senere skal vi til tante, enda en gang og feire nyttårsaften der. Denne gangen blir det fullt hus! Brødre, søstre, bestemor, bestefar, kjærester og alle kommer. Det kommer til å bli så moro! Dette året har gått både opp og ned. Ihvertfall med bloggen. Fra januar til juni kom det nye innlegg nesten hver dag, mens mot slutten av året gikk det ikke så bra. Det var vel for mye skolestress!

Årene flyr som bare det, men jeg vet at 2015 kommer til å bli et supert år. Det er masse som skal skje! Jeg blir konfirmert (hah, didn't see that coming), Ariana Grandre konsert, ferie i utlandet og masse annet. Også vil jeg takke dere for alle de hyggelige og koselige kommentarene som dere skriver! Det betyr så mye, og hadde det ikke vært for dere, hadde denne bloggen vært borte for lenge siden. Selv om jeg ikke har mange lesere, betyr det fortsatt mye for meg ♥

Håper dere har hatt et fint år!! :)

xmas 2014

Hei!

Da var visst julen over, gitt. Det føles ut som at det var i går! Etter vi hadde åpnet gaver og vært i kirken, dro vi til tante å feiret resten av juleaften der. Jeg koste meg masse med god mat, godt selskap av hele familie og ikke minst mange fine gaver! Synes denne måneden har vært mye stress med julegaver, men når jeg tenker meg om, så synes jeg det er verdt det! Det er alltid gøy å se smilende ansikter. I år var vi heldige som fikk en hvit jul! Husker det var vått ute i fjor, uff.

Håper alle dere har hatt en kjempe fin jul med venner og familie! ♥♥video: the christmas tag

Hei!

Tenkte at jeg ville få fram julestemningen på youtube kanalen min, så jeg bestemte meg for å ha the christmas tag! Denne videoen tror jeg må være en av de jeg har blitt mest fornøyd med fordi for det første: jeg ble ferdig med å redigere den samme dag som jeg filmet den, for det andre: video kvaliteten ble mye bedre enn alle de andre videoene jeg har lagt ut, og for det tredje: bakgrunnen var ikke sånn super duper messy. Hadde planlagt å ha denne taggen veldig lenge nå, og det klarte jeg til slutt. Jaja, jeg håper dere liker videoen! 

Husk å sett på HD for mye bedre kvalitet! :)

kvelden før kvelden

Hei!

Nå er det ikke lenge igjen før 24. desember! Jeg har vært ute å kjøpt de aller siste julegavene også har jeg kost meg resten av dagen med så klart, minecraft. Var for opptatt med å kjøpe gaver, og jeg aner ikke hva jeg skal ha på i morgen så jeg skal ut enda en gang i morgen for å finne en kjole eller noe - om jeg rekker. Ellers får jeg bare finne noe fint i skapet. Gleder meg utrolig mye til i morgen! Åpne alle gavene, spise julemat og kose seg med familien ♥

Resten av kvelden har jeg tenkt til å starte med Modern Family serien, for de har jeg hatt lyst til å se på! Har glemt det heletiden, men nå som det er ferie burde jeg vel benytte sjansen, eller hva? Gleder du deg også til i morgen?

nytt smil

innlegget ble skrevet 11.11.14

Hei!

Gjett hvor jeg har vært i dag? Hos tannlegen! woow.. Tok nemlig av togskinnene i dag, noe jeg hadde gledet meg utrolig mye til! Jeg har hatt regulering i 3 år, og det var skikkelig deilig å få dem av. Var litt rart å komme hjem fra skolen uten reggis. Sto foran speilet alt for lenge og lo av tennene mine. De var så annerledes! De var også uvanlige mega gigantiske, selv om de var det literally før togskinnene var på plass. Jeg er ihvertfall utrolig fornøyd med resultatet. Tenk hva regulering kan gjøre! Jeg hadde jo vampyrtenner før det.

2011:

hahaha, jeg beklager om øynene dine brenner, men jeg vil at dere skal se forskjellen! :)

2014:

 

Har du hatt regulering?

ferie

Hei!

Så, da var dette halvåret over. Tenk så fort det har gått! Nå som jeg er ferdig for skolen for i år, vil jeg ønske deg en god juleferie! Åhh, har lengtet etter å si det, og det beste er at i år får vi akkurat to uker med ferie! Jeg har ikke noen spesielle planer for denne ferien, men jeg kommer nok til å være med familie osv.

Vi har hatt avspasering hele denne uken, for den siste tentamen hadde vi forrige uke. Siden vi har sluttet såpass tidlig, har jeg blitt minecraft-narkoman og cod-narkoman. Jeg har sittet foran en skjerm helt fra klokka elleve til ni, men heldigvis gjør jeg ikke dette ofte. Vi har også endelig fått pyntet juletreet! Det er nå jeg virkelig har julestemning :D


Hva skal du i juleferien?

tentamenstider

Hei!

2014 nærmer seg slutten og da vil så klart skolen gasse på med prøver og alt mulig - ikke minst tentamen. Vi mangler bare en tentamen igjen, så er vi ferdige! De to siste månedene av året er vel de mest stressende. Lærerne er så snille som har gitt oss lekser og prøver i tillegg til tentamen! Jeg gleder meg til alle tentamene tar slutt for i år. 

Også har dere sikkert merket fraværet mitt her på bloggen. Jeg har blitt kjempelat (haha) og bloggmotivasjonen min har gått langt ned. Jeg har nemlig ødelagt døgnrytmen min så jeg er for det meste slapp for tiden, noe som ikke er bra i det hele tatt. Jeg har skrevet noen forhåndsinnlegg, men det som mangler er bilder. Siden det blir så fort mørkt ute, allerede klokken 3, blir det vanskelig fordi jeg slutter ikke på skolen før 3 tiden. Men jeg finner nok en løsning på dette. Jeg vil gjerne ha noen forslag av dere på hva jeg kan blogge om! :)

hand food

annonse

Hei!

Jeg er en person som er ganske avhengig av håndkrem. Jeg må ha det på heletiden uansett hva, men problemet er at jeg aldri har funnet en som tilpasser huden min! ''Hand food'' av Soap and Glory er definitivt den rette for huden min! Synes det var et skikkelig kreativt navn også, hehe. Kremen er sånn passe tjukk, men den er ganske god og sitter på en stund, og forsvinner ikke med en gang som alle de andre kremene jeg har brukt. Også har den en fantastisk lukt av roser, og lukten er ganske ''svak''. Passer perfekt til vinteren, når spesielt hendene blir så fort tørre!

 

Les mer i arkivet » Juli 2015 » Juni 2015 » Mai 2015


★ legg meg til som venn
Hei og velkommen til bloggen min! Mitt navn er Birgitte og jeg er en jente på 15 år. Denne bloggen handler om meg og hverdagen min. På fritiden liker jeg å spille tennis, spille piano, ta bilder og være med venner! Kontakt: birgitte.blogg@hotmail.com KOPIERING AV BILDER/VIDEOER/INNLEGG PÅ BLOGGEN ER IKKE TILLAT UTEN TILLATELSE.hits