merry christmas

Hei!

Jeg er innom for å ønske dere alle en riktig god jul! Denne måneden har gått veldig fort, selv om det ikke er slutt på desember enda. I år er det vel første gangen jeg feirer jul uten snø. Har dere julestemning enda? For det har jeg rett og slett ikke. Snart skal vi åpne gaver, og etter det skal vi til kirken. Etter kirken drar vi til onkel og tante med hele familien og spiser julebord der. Det blir kjempe koselig. Husk å ta vare på alle rundt deg, også får dere ha en kjempe fin jul!

-bilder kommer senere

 

Hvor pleier du å feire jul?

Pleier du å dra til kirken på julaften?

juleferie = dvalemodus

Hei!

Gjett hva? Okei, det er ikke noe vits i å gjette, men det er jo juleferie! Det er jeg SÅ glad for, fordi nå trenger jeg virkelig å slappe av uten å tenke på noen fag. Det blir kjempe deilig å slippe å stå opp tidlig hver dag, men det dumme er at jeg starter på skolen igjen 2. januar. Grunnen til det er fordi vi hadde så mange avspaseringer.. Blir bare en uke med juleferie på meg. Jeg er fortsatt ikke ferdig med å kjøpe julegaver, og det er jo jul om 2 dager. Utrolig fort dette året har gått. Vi mangler jo fortsatt snø på bakken. Regnet kommer jo tilbake heletiden. Har ikke fått noe julestemning i år, heller. Har hørt på julemusikk og alt, men får fremdeles ikke. Blir kjempe kjedelig uten snø på julaften!

Dere kan gjerne komme med forslag om hva slags videoer jeg kan lage. Har god tid til å lage videoer siden det er juleferie!


whopsi, rotete bakgrunn.. hadde problemer med lyset også, haha

 

Synes du det er kjedelig uten snø i desember?

Har du fått julestemning?

Forslag til videoer jeg kan lage?

juleball 2013

Hei!

På torsdag var jeg på juleball med hele skolen, noe som var utrolig koselig! Helt ærlig, så var ikke musikken så veldig bra. Det var nesten de samme om og om igjen. Ballet var helt sånn greit egentlig. Ble mest hopping om og om igjen, hehe. Kan heller ikke si at ballet var skikkelig kjedelig, for det var det ikke. Det slutta halv 12 og kom hjem rundt 12 tiden. Jeg la meg sånn ca. kvart over 1 og neste morgen klarte jeg så vidt å stå opp. Dagen etter ballet på skolen hadde nesten alle jentene fortsatt krøller fra kvelden, og alle var helt utslitt. Jeg har ikke så mange bilder fra selveste kvelden, men jeg har noen bilder før ballet.

kjole - floyd

Har du ball på skolen din?

avspasering + outfit

Hei!

Idag hadde vi aspasering på skolen, noe som var utrolig deilig. Hadde det igår også. Vi slutta kvart over 10 igår og idag. Vi hadde bare valgfag i 2 timer, også skulle vi hjem. Ganske bra start på fredagen. Jeg er veldig glad for at jeg rakk å få tatt noen bilder ute, for det har jeg ikke fått gjort siden sommeren! Sola går jo ned allerede i 4 tiden, og en time etter er det helt bekmørkt ute. Det har vært en stund siden jeg har lagt ut en outfit, så da bare tenkte jeg å gjøre det. Antrekket er ikke noe spesielt, men det får gå. Bedre enn ikke noe. 

jakke - cubus  skjerf - fikk den av mamma  bukse - kappahl  sko - eurosko (viste dere den på julegave videoen min HER

skjorte - h&m  genser - kappahl  bukse - kappahl  sko - eurosko

voluspa scented candle

Hei!

Fikk en liten overraskelse av pappa da han kom hjem fra jobben. Han ga meg nemlig en duftlys! Han fikk det i et møte eller noe. Har alltid ønsket meg en sånn. Har tent på lyset og den ligger inne på rommet mitt nå. Har hørt veldig mye bra om Voluspa sine duftlys, og man kan finne dem på strømmen storsenter på høyer. Jeg har lukta på noen og blir alltid forelska av lukten. Ønsker meg flere duftlys fra Voluspa! Den er utrolig god og koselig å ha på rommet eller på badet o.l. Med en gang du tenner den på, begynner lukten å spre seg. Crisp Champagne Classic fra Voluspa har en frisk duft av champagne, eik og vanilje som fyller rommet. Duftlys fra Voluspa anbefales! 

Har du noen duftlys fra Voluspa?

Er det en spesiell duftlys du liker veldig godt?

tentamen fri

Hei!

Endelig er vi ferdig med alle 3 tentamene! Var egentlig ferdig forrige uke, men igår hadde vi RLE prøve. Den gikk egentlig ganske bra for å si det sånn. Det føles så deilig å være ferdig med prøver osv. Jeg tror vi er ferdige med alle prøvene før jul. Det er ihvertfall lenge til jeg slipper å stresse så mye. I de siste ukene har jeg fått lite søvn og ikke spist nok. Har absolutt vært så stressa med prøver og lekser, men nå er det endelig over! Ikke helt, for vi har litt lekser, men ikke like mye som vi hadde før tentamene. De siste to ukene før jul blir det masse avspaseringer og masse kos. Neste uke er det juleball, og jeg gleder skikkelig! Har allerede tenkt ut hvordan håret mitt og sminken skal være, hehe. Snart er det også juleferie!

 

Gleder du deg til juleferien? 

welcome december

bildet er fra tonjemt sin blogg (HER)

Endelig har vi kommet til desember! Snart er det jo jul også! Bare 23 dager igjen. Har gledet meg til desember siden sommeren. Dette skal bli en bra slutt på et tøft og veldig flott år. Har ikke laget ønskeliste enda, men skal gjøre det snart. I september kjøpte jeg sjokoladekalender på nille til bare 10 kr, haha. Har åpna luke en og følte meg som en liten unge. Jeg var skikkelig spent og hyper. Desember må vel være en av mine favoritt måneder. Alt er så koselig og julestemningen kommer også fram! Julaften skal feires med familien og jeg klarer ikke å vente til å åpne gaver og kose meg skikkelig med familien! Snart er det 2014, dere. Tiden har gått utrolig fort. Tenk at vi snart er i et nytt år! Helt sinnsykt.

♥ GOD DESEMBER ♥

Hva slags julekalender har du?

Gleder du deg til julaften?

Les mer i arkivet » August 2015 » Juli 2015 » Juni 2015


★ legg meg til som venn
Hei og velkommen til bloggen min! Mitt navn er Birgitte og jeg er en jente på 15 år. Denne bloggen handler om meg og hverdagen min. På fritiden liker jeg å spille tennis, spille piano, ta bilder og være med venner! Kontakt: birgitte.blogg@hotmail.com KOPIERING AV BILDER/VIDEOER/INNLEGG PÅ BLOGGEN ER IKKE TILLAT UTEN TILLATELSE.hits