Happy New Year!

Heisann!

Idag er skriften fet, for idag er det 2012! Dette blir et kort innlegg, fordi jeg ikke får så veldig god tid til å blogge på nyttårsaften!

Jeg har alltid vært redd for de fyverkeri lydene, så jeg dro skjerfet mitt heeeelt opp til munnen min, skjerfet dekket også ørene da, men man kunne jo høre de lydene uansett x( Men.. 

GODT NYTTÅR ALLE SAMMEN, KOS DERE I 2012! :D

 

GOD JUL!

Heisann!

God jul alle sammen! Håper dere har en fin og koselig jul sammen med familien deres, for det har jeg! 

Kos dere med alle julegavene deres! ;-)


Merry Christmas! :-)

  

lille juleaften

Heisann!

Ja, da var det lille julaften. Sitter å slapper av med chips og brus. Jeg kan ikke beskrive hvor sykt deilig det er med fri fra skolen, skulle ønske jeg nesten aldri begynte igjen. Haha, neida. Må jo gå på skolen for å lære. Få god utdanning. Det evige stresset med å legge seg tidlig, huske på lekser og innleveringer, klare å stå opp og slite seg gjennom alle timene på skolen - aaah det er så fantastisk å slippe det.

 

 

Juleferie

Heisann!

Endelig er det juleferie! Det jeg gleder meg mest til er jula så klart. Idag fikk vi lov til å ha med godteri og brus på skolen. Åhh, det var deilig! Men, jeg tok ikke med så mye godteri da, fordi jeg er ikke så godteri gærn.

 

Les mer i arkivet » August 2015 » Juli 2015 » Juni 2015


★ legg meg til som venn
Hei og velkommen til bloggen min! Mitt navn er Birgitte og jeg er en jente på 15 år. Denne bloggen handler om meg og hverdagen min. På fritiden liker jeg å spille tennis, spille piano, ta bilder og være med venner! Kontakt: birgitte.blogg@hotmail.com KOPIERING AV BILDER/VIDEOER/INNLEGG PÅ BLOGGEN ER IKKE TILLAT UTEN TILLATELSE.hits