konfirmasjon leir

Hei!

Denne helgen må være en av de beste jeg har hatt så langt. Vi var nemlig på konf. leir i Mariaholm! Det var utrolig koselig og jeg ble kjent med mange! Det vi gjorde mest av var å ha ''bli kjent'' leker, også hadde vi jo morgenbønn og aftenbønn, var i kirken osv.. Kveldene var vel ''høydepunktet'' for da var vi i kirken og sang, dro til fellesstuen og ble der i timevis for å bable om alt mulig rart og bare være litt overalt sammen. Den siste kvelden var det masse rot, men det var spennende. Det var en gutt som hadde sneket seg inn på jenteavdelingen (det var forbudt) også ble det masse drama og blablabla. Men det var gøy da! Vi var oppe til klokka tre den dagen for å få med oss alt som skjedde, og neste dagen når vi måtte stå opp igjen, var de jeg var sammen med nesten halvdøde. Vi var kjempetrøtte. 

Det var ikke lov med mobil unntatt i pausene, og de varte bare i et kvarter, så det ble ikke så mange bilder. Det var egentlig ikke noe behov for mobil fordi man blir opptatt av alt det gøye (??) man holder på med! Uansett, det var utrolig gøy på leiren og om jeg hadde fått sjansen til å dra dit igjen, hadde jeg takket ja! :)Har du vært på konf. leir i år eller skal?

check

Hei!

Da har jeg fått bestilt billetter til Ariana Grande konserten som er i mai neste år! Det var på torsdag billettene kom på salg, klokka 9 også! Da hadde jo skolen allerede starta, og jeg og de jeg skal dra med fikk full panikk. Vi var redde for at vi ikke skulle få noen plasser osv, men heldigvis ordna alt seg til slutt! Ariana er jo helt utrolig flink til å synge. Ble overrasket da jeg hørte henne live på youtube, for vanligvis prøver barneskuespillere for hardt å synge. Elsker Ariana Grande og jeg gleder meg helt vilt til konserten! Vet allerede at 2015 kommer til å bli et bra år ♥

To av mine favoritt sanger av henne:

søndagskos og farsdag

Hei!

I dag har jeg brukt hele dagen på å slappe av. Huset har jeg også hatt for meg selv helt fram til nå ♥ Jeg våkna elleve i dag, lagde meg frokost og gikk rett tilbake i senga med iPaden. Jeg hadde pll maraton med meg selv - igjen! Også har jeg filmet inn enda en video til dere! Jeg er ikke sikker på når den kommer ut, siden jeg har ganske mange andre videoer jeg ikke har begynt å redigere enda (opsi). Dagen har gått utrolig sakte for en eller annen grunn, eller jeg har jo ikke gjort noe i dag da. Så det er nok grunnen. Men, jo saktere dagen går, jo bedre! 

Etterpå skal vi spise kake fordi det er jo farsdag i dag! Bakte jo boller i går, så de blir også med på feiringen.
klaging her og klaging der

Hei!

Denne uken har vært et rot for meg. Jeg har kommet for seint alle dagene (heldigvis har jeg ikke fått noen anmerkninger for det), ikke trent på lenge og prøvene vi har hatt, har gått helt feil. Heldigvis er det fredag og starten av helgen, noe jeg er kjempe glad for. På fredagen som kommer har vi praktisk prøve i mat og helse. Vi får enten oppgave i å bake kanelsnurrer eller boller. Jeg gruer meg helt vilt fordi jeg suger til å bake. Siden det fortsatt er god tid til den dagen, tenker jeg å bake boller/kanelsnurrer i morgen for å øve. Det beste er jo at jeg kan ta med det på skolen og friste alle sammen, haha. Ellers har alt gått i repeat. Ingenting spennende har skjedd.


haha, poser foran døra og greier

Les mer i arkivet » Juli 2015 » Juni 2015 » Mai 2015


★ legg meg til som venn
Hei og velkommen til bloggen min! Mitt navn er Birgitte og jeg er en jente på 15 år. Denne bloggen handler om meg og hverdagen min. På fritiden liker jeg å spille tennis, spille piano, ta bilder og være med venner! Kontakt: birgitte.blogg@hotmail.com KOPIERING AV BILDER/VIDEOER/INNLEGG PÅ BLOGGEN ER IKKE TILLAT UTEN TILLATELSE.hits