Meet my new babe

Guess what! Jeg fikk den nye iPod touch 5th gen av pappa igår! Den kosta 2390 kr, og jeg har 32GB. Klarer meg rett og slett ikke uten den.
Åh, den er så nydelig, jeg tuller ikke. Også har den sykt bra kamera! Mye bedre enn iPod touch 4th gen ihvertfall. Har den til og med selv. Haha! Jeg klarer egentlig ikke å beskrive iPoden, men den er ihvertfall kjempe bra. Også ligner den litt på iPhone 5. Og ja, iPoden er tynn, og det er sykt deilig. Men ihvertfall... jeg anbefaler den!

rosa. min favoritt farge! Gud, den er så nydelig!

og jeg beklager for at bildene var litt uklare :)

Zulu - Love LetterInnkjøp 9.11.12

Hei!

Idag var jeg på senteret med mamma. Vi kjøpte egentlig ikke så veldig mye. Vi var innom kappahl, bagorama og h&m. Kjøpte egentlig ikke noe på kappahl, men på bagorama og h&m fikk vi kjøpt noe :)

Først dro vi innom h&m, og der fikk vi kjøpt litt! Okei, vi kjøpte ikke så mye. Kjøpte bare 3 ting.

saaaalgggg

saaaalgggg

sånn ser jeg ut med lua på ;)

ahh, måtte bare kjøpe den. har hørt så mye bra om den at jeg måtte kjøpe den selv! det kosta ikke så mye. 20 kr er ingenting! ;D (har ikke prøvd den enda, haha)


Også dro vi til bagorama fordiiii... det er en god grunn.. jeg trengte en ny gymbag.

den kosta 199kr før, men så var det salg til 99kr. wihuuuuu

syns den er fin jeg. en enkel og fin og passe stor nok bag. trenger ikke så veldig stor en heller ;)

Les mer i arkivet » Juli 2015 » Juni 2015 » Mai 2015


★ legg meg til som venn
Hei og velkommen til bloggen min! Mitt navn er Birgitte og jeg er en jente på 15 år. Denne bloggen handler om meg og hverdagen min. På fritiden liker jeg å spille tennis, spille piano, ta bilder og være med venner! Kontakt: birgitte.blogg@hotmail.com KOPIERING AV BILDER/VIDEOER/INNLEGG PÅ BLOGGEN ER IKKE TILLAT UTEN TILLATELSE.hits