gjettelek

Hei!

Jeg gikk for å hente posten i dag, også så jeg denne pakken! Jeg ble overlykkelig og hoppa rundt omkring. Dette har jeg ventet på i over mange år, og endeliiiiig kan jeg krysse ut det fra ønskelista mi. Har ikke tenkt til å fortelle dere helt enda hva jeg har bestilt, for jeg vil at dere skal prøve å gjette det! Kanskje det er for enkelt, kanskje ikke.

Uken min har vært som vanlig. Bare the same old, same old. Sove, spise, skole, prøver, lekser osv. Også sa jeg for en god stund siden at jeg hadde filmet inn video til dere. Den er på vei, må bare gjøre noen finishing touches (?) også er den ferdig :-DHva tror du det er?

en time tilbake

Hei!

I dag har jeg gjort det normale - ryddet og gjort skolearbeid. Skal skje heftig mye de neste ukene som kommer, og allerede på onsdag har vi design & redesign innlevering. Nå lurer jo sikkert dere på ''hvorfor har du ikke media siden du blogger osv?'' og svaret er: jeg har ikke peiling. Jeg mener det, jeg vet ikke hvorfor jeg valgte design ovenfor media. Har hatt det siden ifjor da, men jaja.

Følte for å legge meg tidligere i dag, så jeg gikk og pussa tennene og skifta til pysj. Men så la jeg merke til at klokka bare var 19.00! Da ble alt i hodet mitt som et spørsmålstegn. Siden det var ''såpass'' tidlig, tenkte jeg at jeg bare skulle ta med en kopp med varm kakao og lese ♥ Dagen har gått utrolig sakte, noe jeg synes er skikkelig deilig.

mother and daughter day

glemte å publisere dette innlegget i går.. bra jobba, birgitte

Hei!

Det var litt uvant å våkne opp i dag. Hvorfor? Sola skinte. De siste tre ukene har det bare vært regn og vått overalt så det var godt å se sola igjen! Har nettopp kommet hjem fra Oslo med mommis. Ble litt shopping på Karl Johan også dro vi og spiste på Sushi Asia. Sitter nå i stygge klær fordi.. why not? Er jo helg! Skal ikke ut etterpå uansett.

Ha en fin lørdag videre! :)

oslo med klassen

Hei!

I går var vi i Oslo hele dagen med klassen. Vi fikk omvisning på Stortinget og på forsvarsmuseet, og vi fikk til og med se Erna Solberg og Jonas Gahr Støre i dagens spørretime! Var faktisk spennende å se på og jeg + politikk = :///// - det går egentlig ikke sammen. Vi fikk bare se på i noen få min, men jeg hadde lyst til å sitte lenger for å følge med. Selv om været ikke var på topp, hadde jeg det veldig gøy med klassen! Og det var mye morsommere å være i Oslo i regnet enn på skolen. Vi har ikke hatt en eneste klassetur med den ''nye'' klassen før nå, så det var jo kult.

Nå må jeg rekke bussen for jeg skal på konfirmasjon kurs! 
Liker du klasseturer?

bake-søndag

Hei!

Jeg håper dere har hatt en kjempe fin helg! Det har iallefall jeg hatt. I går kjøpte jeg inn nye høstklær for nå merker jeg at det er ordentlig høst! Regnet har pøsa ned dag etter dag den siste uken og jeg glemte heletiden å kjøpe støvler, så jeg måtte gå med joggesko. Har heldigvis fiksa det så nå slipper jeg å bli våt på føttene mine.

I dag har jeg bakt vannbakkels med Karoline (direkte link til bloggen hennes HER). Vi gikk å handla inn noe av ingrediensene også starta vi med en gang vi kom hjem. Det tok nesten 4 timer å bake, og jeg er veldig sliten etter å ha vært på kjøkkenet nesten hele dagen. Baking er gøy, ihvertfall når du er med en venn så jeg klager ikke! De så ikke så bra ut, men de var veldig gode ettersom vi måtte kaste noen av vannbakkelsene ikke ble stekt ordentlig. 


smakte på pizza rullen av grandiosa også. det var godt, men jeg foretrekker heller pizza i ovnen enn i mikrobølgeovnen. Har du bakt vannbakkels før? 

Liker du det?

butterfly neglestudio

Hei!

På fredag dro jeg og Karoline (HER) til Butterfly neglestudio for å fikse neglene våres. Det ligger på Metro senter og de som jobber der er godt utdannet. De hadde åpningstilbud på 100 kr rabatt, og jeg hadde aldri hatt akryl på neglene så jeg bestemte meg for å prøve det ut. Jeg er utrolig fornøyd med resultatet og føler meg mye finere og ''renere'' nå, haha. oktober

God kveld!

September har gått forbi, og nå er det oktober. Høsten er her, dagene blir kaldere, mørke kvelder, varme drikker, tykke skjerf og ull mot kroppen. Har brukt hele dagen på å rydde skapet mitt, og i morgen skal jeg kjøpe nye høstklær. Ellers har jeg slappet av og nytet dagen. Tenk at det bare er noen måneder til desember! Er litt glad for at det har blitt litt kaldere, for nå kan jeg rulle meg i en sånn burrito form ♥ Også blir det jo mye koseligere og alt det der.

Ha en fin kveld videre! :-)

alle bildene er fra we heart it

Les mer i arkivet » Juli 2015 » Juni 2015 » Mai 2015


★ legg meg til som venn
Hei og velkommen til bloggen min! Mitt navn er Birgitte og jeg er en jente på 15 år. Denne bloggen handler om meg og hverdagen min. På fritiden liker jeg å spille tennis, spille piano, ta bilder og være med venner! Kontakt: birgitte.blogg@hotmail.com KOPIERING AV BILDER/VIDEOER/INNLEGG PÅ BLOGGEN ER IKKE TILLAT UTEN TILLATELSE.hits