rainy days

Hei!

Jeg skjønner at det har vært en ganske god stund siden jeg har blogget, men det er fordi at jeg har mye jeg må gjøre. Lekser, innleveringer, øving til prøver... osv. Også har jeg ingen ideer om hva jeg skal blogge om. Dere får hjelpe meg ved å gi ideer! Jeg kommer nok til å ta en del pauser, men det kommer sikkert noen innlegg inni mellom. 

Hele denne uken har det regnet fra morgen til kveld. På mandag snødde det til og med! Jeg vil ha snø mer enn regn, for når det regner blir man så våt og klissete. Norsk høst er jo regn, regn og atter regn. Kaldt er det også. Brrrr. 

Idag er det også slutt på sommertid og på tide å stille klokka igjen. Husk å still klokken!

Liker du snø mer enn regn?

Har du stilt klokken?

The Key

Hei!

14. august kjøpte jeg the key parfymen av Justin Bieber. Vet at det har vært en stund siden nå, men jeg har bare vært så lat og har ikke giddet og blogget om det. Haha (latsabb).

Parfymen er utrolig god og er helt unik de andre parfymene! Lukten er mer voksen og elegant, kan vi vel si. Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal forklare lukten, men som sagt, den lukter godt. Flasken er ganske enkel. Det er ikke så mye pynt på den utenom at det henger en nøkkel på flasken som du kan ta av. Boksen er designet veldig fint med masse nøkler og mørke farger som mørkelilla og gull.

Jeg kjøpte den i liten versjon siden jeg ikke bruker parfyme hver eneste dag. Trenger ikke en hel flaske av den parfymen, akkurat. Parfymen kosta 300.-, en ganske grei pris. Jeg mener, det er jo ikke så dyrt! The Key er absolutt min nye favoritt og jeg elsker den! 


Har du The Key av Justin Bieber?

Liker du den?

nike free run 5.0

Hei! 

Istad var jeg i sportsbutikken med mamma for å kjøpe nye joggesko! Det er noe jeg trenger til gymmen og til fritiden. Jeg har allerede ett par som er i svart og rosa fra før av, men de begynner å bli trange og slitte. De jeg har nå er veldig behagelige å jogge i og de er kjempe fine. Skoene var satt ned til 30% på g-sport! Jeg er ikke sikker på hvor mye de kosta før, men vi betalte ihvertfall 910,-. Bruker egentlig størrelse 36, men måtte faktisk kjøpe i 37 og en halv! 36 ble alt for smått for meg, hehe.

Er veldig fornøyd med skoene, og jeg gleder meg til å bruke dem!

Har du nike free run?

Isåfall hvilken modell og farge?

Les mer i arkivet » Juli 2015 » Juni 2015 » Mai 2015


★ legg meg til som venn
Hei og velkommen til bloggen min! Mitt navn er Birgitte og jeg er en jente på 15 år. Denne bloggen handler om meg og hverdagen min. På fritiden liker jeg å spille tennis, spille piano, ta bilder og være med venner! Kontakt: birgitte.blogg@hotmail.com KOPIERING AV BILDER/VIDEOER/INNLEGG PÅ BLOGGEN ER IKKE TILLAT UTEN TILLATELSE.hits