Snø

Snø, snø, snø, snø og snø! Nå har vinteren kommet tilbake og det er på tide å finne fram bobblejakker, luer, vanter og skjerf!
Da jeg våkna idag tidlig så jeg ut av vinduet mitt og da var det hvitt overalt. Nemlig SNØ.

Just getting started

Noen av dere vet helt sikkert at det har kommet ut en ny bok av Justin Bieber. Og idag fikk jeg nemlig den boka av mamma! Wiii :)
Og den kosta også 199 kr.. Samme pris som den andre boka (Første skritt mot evigheten). Det som er litt dumt er at den ikke er på norsk, den er på engelsk. Men det gjør egentlig ikke noe fordi da lærer jeg engelsk! Men det kan være noen ord jeg ikke skjønner, men da får jeg bare spørre.

Bloggpause

Hei alle sammen!

Jeg tenkte at jeg måtte ta fri fra bloggen i kanskje to uker. Jeg har det så travelt de siste ukene framover pga prøver, lekser også videre.. Men det kan komme noen innlegg inni mellom. 

Les mer i arkivet » Juli 2015 » Juni 2015 » Mai 2015


★ legg meg til som venn
Hei og velkommen til bloggen min! Mitt navn er Birgitte og jeg er en jente på 15 år. Denne bloggen handler om meg og hverdagen min. På fritiden liker jeg å spille tennis, spille piano, ta bilder og være med venner! Kontakt: birgitte.blogg@hotmail.com KOPIERING AV BILDER/VIDEOER/INNLEGG PÅ BLOGGEN ER IKKE TILLAT UTEN TILLATELSE.hits