Kosedress

Hei!

Igår kjøpte mamma kosedress til meg! Hun kjøpte den inne på skogstad, og den er grå. 

Da jeg kom hjem idag åpna jeg sekken, og da merka jeg at jeg glemte noe... nemlig nøkkel og mobil! Det er så irriterende når jeg glemmer det. Så jeg får være hos Karoline helt til at broren min kommer hjem.

-Birgitte

Hot or Not?


bilde fra google

 

- Birgitte 

Ny header!

Hei

Hva synes dere om min nye header? Synes den ble ganske grei jeg. Kommenter hva dere synes om headeren! :-)

 

- Birgitte

besøk av kitaloggo.blogg.no ;D

Heeellooo ;P

Nå har jeg besøk hos kitaloggo. Jeg er ferdig med lekser, og det er såååååååå bra! :D Men nå skal kitaloggo gjøre lekser da ... Har nettop kommet hjem fra skolen, vi hadde RLE siste time! :S Og nå kommer en hilsen fra kitaloggo: Hei alle sammen etterpå skal jeg blogge og jeg har ikke noe og blogge om etterpå,hadddddeeeee :DJa og det var kitaloggo som skrev det :P ja det visste dere sikkert.. men så skal vi kanskje spise ris eller nudler etterpå<3 jeg elsker nudler og ris ... jeg spiser ikke BARE ris da, men jeg spiser ris med ... kanskje kjøtt eller noe sånt ... men nå må jeg stikke.... skal hente mat nå, og da skal jeg kanskje blogge litt mer etterpå :P Etterpå blir det HOT OR NOT!

SNAKKEEEEEES :*

-birgittesmile

Les mer i arkivet » Juli 2015 » Juni 2015 » Mai 2015


★ legg meg til som venn
Hei og velkommen til bloggen min! Mitt navn er Birgitte og jeg er en jente på 15 år. Denne bloggen handler om meg og hverdagen min. På fritiden liker jeg å spille tennis, spille piano, ta bilder og være med venner! Kontakt: birgitte.blogg@hotmail.com KOPIERING AV BILDER/VIDEOER/INNLEGG PÅ BLOGGEN ER IKKE TILLAT UTEN TILLATELSE.hits