when your outfit is on pointGod søndag!

Følte meg ekstra fancy idag med helt umatchende klær heheh, men det gjør ikke så mye fordi who am i trying to impress?! Neida, men det er jo søndag og det betyr ingentingågjøreidag-dag. Så da kan jeg like godt gå i hva som helst siden jeg ikke skal ut av huset.

jeg liker bare ting hvis de er rosa

Hei!

De siste dagene har jeg brukt etter-skolen-tiden min på å kjøpe skoleting, blant annet denne sekken! Så klart måtte den være rosa haha, selv om den ikke kommer til å matche så mange av klærne mine. Men jeg trengte en sekk fast siden det begynte å bli slitsomt med bag.. Sekken er jo ikke så ille heller! Er jo masse salg på alt fra notatblokker til blyanter og pennal!

Tenkte også å lage en whats in my backpack video. Har blitt litt gira på å lage videoer i det siste, så det er bare å komme med videoforslag! 

i literally cant breath

Hei!

Nå som sommeren er over betyr det bare å finne fram skjerf og varme gensere! Har vært utrolig dum og ikke brukt jakke så nå er jeg forskjølet. Nesa mi er helt tett! Vært litt uheldig og har hatt oversvømmelse nede i kjelleren. Da jeg kom hjem lå plutselig alle skoene oppe foran døra, og jeg kom meg så vidt inn. Håndkler var det også hundrevis av på gulvet. Skjønte jo ingenting før mamma ringte meg, men så kom jeg på at det bare har vært regn de siste dagene i strekk! Det sier jo litt når halve Langvannet er dekket av vann..

 

Det er jo mange positive sider ved høsten! Snart er det jo jul, kun tre måneder til! Helt sykt å tenke på sånn egentlig. Sommeren var jo nettopp her! Men det skal bli deilig å rulle seg selv inn i burrito med kakao og netflix ++♥

Les mer i arkivet » September 2015 » August 2015 » Juli 2015


★ legg meg til som venn
Hei og velkommen til bloggen min! Mitt navn er Birgitte og jeg er en jente på 15 år. Denne bloggen handler om meg og hverdagen min. På fritiden liker jeg å spille tennis, spille piano, ta bilder og være med venner! Kontakt: birgitte.blogg@hotmail.com KOPIERING AV BILDER/VIDEOER/INNLEGG PÅ BLOGGEN ER IKKE TILLAT UTEN TILLATELSE.hits