høstferie

Hei!

Endelig var det på tide med høstferie! Så utrolig deilig å få kunne slappe av i en uke, for nå trengte jeg det virkelig. Uka mi har vært stress. Unntatt mandag, for da hadde vi avspasering! Det var skikkelig deilig. Vi slutta kl. 10.50, så vi var bare på skolen i 2 timer! Resten av uka har bare vært som vanlig. Slitsom og stressende. Idag hadde vi engelsk framføring og norsk framføring. I norsken skulle vi dramatisere et eventyr. Jeg fikk vite karakteren min i engelsk, og den var ganske grei. Karakteren i norsk har jeg ikke fått vitet enda.

I ferien skal jeg ikke så mye. Mest sannsyneligvis slappe av, og øve til matte prøve som vi har på fredag etter høstferien. Æsj..Hva skal du i ferien?

enn.blogg.no

Hei!

Elise (HER) har fikset header til meg! Måtte ha en midlertidig header til noen hadde fikset en ny til meg. Elise er faktisk ganske god til å lage headere. Bedre enn meg ihvertfall! Har prøvd å lage en selv så mange ganger, men den blir alltid helt rar. Hun lagde den akkuratt som jeg ville ha det, også!

Anbefaler bloggen hennes. Hun kommer med nye innlegg hver dag! Ihvertfall som jeg ser, for hver gang jeg går inn på bloggen hennes, har det kommet et nytt innlegg. Og hun blogger veldig bra. Så jeg vil bare takke Elise for headeren :)


♥♥♥

Hva synes du om headeren?

Har du gått inn på bloggen til Elise?

iOS7

Hei!

iOS7 har endelig kommet! Den kom egentlig ut igår, men jeg oppdaterte iPoden min idag. Den er kjempe fin! iPoden ser mye finere ut nå enn det den gjorde før! Nå er det mer ''friskere'' farger, og alt er ikke så veldig grått lenger. Hørte at det tok ca. 3 timer på å oppdatere, men på meg tok det bare 1 time. Egentlig, så ligner den litt på Samsung Galaxy. Det har til og med kommet nye lydeffekter og ringetoner! De er ganske fine. 


Nå slipper jeg å gå helt til ''innstillinger'' for å fikse lysstyrken, ta på flymodus, låst skjerm osv. Slipper også å laste ned en egen lommelykt-app som tar plass på iPoden!

Har du iOS7?

Liker du den?

overnatting & kos

Hei!

Idag har jeg Anna og Lilly (HER) på besøk! De skal overnatte her til imorgen. Vi har gjort masse fram til nå. Blant annet sett film og kost oss masse! Vi lagde vår egen milkshake, og for å være helt ærlig, så ble den ganske god! Imorgen blir det sikkert mer kos. Kanskje vi drar på senteret og koser oss der lzmmm. 

Vi så på en film som heter ''UP''. Det er en Disney film fra 2009, og den filmen er så søt! Ingen av oss hadde sett filmen, så da bare så vi på den. Og vi hadde ikke andre filmer å se på uansett. Jeg kobla pc'en til tv'en, og siden vi brukte å se på film på var megashare.info. Der har de nesten alle filmer! Anbefaler den nettsiden om du vil se på en film gratis. 

sunn snacks :) 

Har du sett ''UP''?

finally weekend

Hei!

Er det ikke deilig med helg? Denne helgen blir en dag ekstra for meg, for på mandag har vi fri! Det er fordi det er valg på mandag. Det blir bra å sove lenger en ekstra dag! Hehe. Har nettopp kommet hjem fra første tennis trening etter sommerferien. Det gikk ganske bra! Gleder meg til neste trening. :)

Nå sitter jeg å spiser pizza alene. Har ingen venner, skjønner dere. Neida, men fikk bare lyst på pizza så jeg bare lagde meg det. Dessuten så er jeg sulten. Går ikke ann å si nei til pizza!

*drools*

Har du fri fra skolen på mandag?

Skal du noe kult i helgen?

Les mer i arkivet » August 2015 » Juli 2015 » Juni 2015


★ legg meg til som venn
Hei og velkommen til bloggen min! Mitt navn er Birgitte og jeg er en jente på 15 år. Denne bloggen handler om meg og hverdagen min. På fritiden liker jeg å spille tennis, spille piano, ta bilder og være med venner! Kontakt: birgitte.blogg@hotmail.com KOPIERING AV BILDER/VIDEOER/INNLEGG PÅ BLOGGEN ER IKKE TILLAT UTEN TILLATELSE.hits