Høsteferie

Endelig er det høsteferie!!! Nå trenger jeg ikke å gjøre lekser på en uke! Wohooooo!! :D Nå kan jeg også sove lenge. Ahh~
Det blir vel en del overnatting, så jeg vet ikke om jeg kommer til å blogge så mye. Men hvis jeg har med iPoden min, da tror jeg ikke at det er noe problem :)

 

Hjemme fra leirskolen

Heisann!

Nå er jeg hjemme fra leirskolen. Eller.. Jeg kom egentlig hjem igår, men jeg orka ikke å blogge igår siden at jeg var så sliten etter å ha sittet i buss i 4 timer. Det gikk heldigvis bra hjemover, men når vi var på vei dit, ble jeg kvalm. Men jeg kasta heldigvis ikke opp.

Det var kjempe gøy der, og jeg kommer ikke til å glemme leirskolen. Jeg ville nesten være der i en uke til! Hehe. Jeg var skikkelig smart som begynte å få venner siste dagen, altså på torsdag, siden på fredag dro vi ganske tidlig hjem. Vi dro fra Brennabu klokka 13.00. 

Vi var der med to skoler. 6. klasse fra Oslo og 7. klasse fra Sarpsborg.

På bussen. Meg til venstre og Munira til høyre

Dette ble tatt imens vi satt på bussen

Etter noen minutter med informasjon og regler osv. fikk jeg vite at jeg skulle bo i rom 33 med Emilie, Helene og Anne Sophie! Det var utrolig hyggelig å dele rom med dem.

Sånn så gangen ut. Det er bare Helene som står litt i veien, men det er ikke så farlig. Bloggen til Helene: www.helene1ml.blogg.no

Sånn så rommet vårt ut. Jeg sov oppe på den senga til venstre, og Emilie sov under meg. Og i den andre senga (eller køyesenga) sov Helene oppe, og Anne Sophie under Helene.

Vi fikk heldigvis vår eget bad på rommet vårt (det gjorde de andre også). Doen ligger ved siden av vasken... for de som lurte på hvor doen var. Hehe

Døra til bordtennis rommet

 

Etter noen minutter skulle klassen vår møte i bordtennis rommet og ha et møte der. Vi skulle få vite litt om aktivitetene og litt om Brennabu osv. Etterpå skulle vi ha noen aktiviteter med klassen.

På tirsdag hadde vi aktiviteter. Vi ble delt inn i grupper og jeg kom på samme gruppe med Emilie, Helene og Anne Sophie og noen fler fra de andre skolene. Jeg vet, jeg ser rar ut i den hjelmen. Vi var på sånn rapulering (det er sånn at du klatrer ned en vegg med sånn tau, jeg tok ikke den fordi jeg har høydeskrekk og at jeg er så sykt pyse)

Etter lunsjen, sånn ca. klokka 16.00 hadde vi kanopadling. Det var kjempe gøy! Men jeg kunne ikke ta bilder fordi jeg var redd for å miste kamera i vannet.. Haha.. Hvem er vel ikke redd for å miste kameraet i vannet? :)

På onsdag skulle alle på tur. Man kunne velge mellom kort tur og lang tur. Lang turen var ca. 2 mil, og den korte turen var 1 mil. Jeg tok den korte turen. Vi var på toppen av er fjell som heter Langeberg.

 

peent...

Det begynte faktisk å snø på turen! Først så var det sol, også begynte det å regne, hagle også begynte det å snø. Alle årstidene på en dag! 

Også hadde vi 1 time med spisepause, og da lagde vi bål! Det var kjempe gøy

Viktor til venstre og Munira til høyre

 

Da vi kom på toppen av Langeberg ble jeg og Karoline så slitne at vi ikke klarte å gå tilbake hjemover! Haha, Karoline lå på bakken som om hun hadde besvimt eller noe. www.kkarolinee.blogg.no

 

På torsdag var det aktiviteter igjen. Og på torsdag var vi på svevebanen. DET VAR UTROLIG GØY!! 

4 meter over bakken

Og på fredag skulle vi hjem.. Trist dag.. Det var disco hver kveld, og det var gøy det og.

 

Leirskole

Om to dager skal jeg på leirskole! Vi skal være der i fem dager. Mandag til fredag. Jeg gleder meg skikkelig! Og gruer meg litt og da. Jeg er faktisk bilsyk, så jeg lurer på om jeg klarer å sitte i bussen i fire timer..
Det var ganske slitsomt å pakke. Jeg brukte kanskje sånn ... to og en halv time på å pakke.

 

Ferdig!

Gleder meg sånn!!! =D<3

TGIF

Thank God It's Friday!

Endelig fredag! Elsker fredager. Hvem er det som ikke gjør det? 

 

 

 Les mer i arkivet » August 2015 » Juli 2015 » Juni 2015


★ legg meg til som venn
Hei og velkommen til bloggen min! Mitt navn er Birgitte og jeg er en jente på 15 år. Denne bloggen handler om meg og hverdagen min. På fritiden liker jeg å spille tennis, spille piano, ta bilder og være med venner! Kontakt: birgitte.blogg@hotmail.com KOPIERING AV BILDER/VIDEOER/INNLEGG PÅ BLOGGEN ER IKKE TILLAT UTEN TILLATELSE.hits