can i

 <-- trykk på meg :)


genser abercrombie & fitch // bukse hollister

Bare meg som elsker Alina Baraz? Stemmen hennes er såå unik og hun gjør absolutt alle sanger helt fantastisk deilig å høre på - eargasm som folka sier, hehe.

 

video; first impression

birgitte the zombie

Hei!

Tenk at første skoleuke allerede har passert! Uken var veldig chill sånn egentlig. Vi fikk masse informasjon også så vi bare på filmer og var mye ute. Perfekt måte å nyte det siste av sommerværet på - bruke skoledagen til å være ute. Det føltes litt ut som siste skoleuke, haha! Det har vært deilig med helg, og jeg vet at nå som den ''ordentlige'' uka starter kommer det til å bli mye stress fremover. Ihvertfall etter alt lærerne har fortalt oss om hvor fokusert vi må være! Men det skal bli godt å komme tilbake til de gamle rutinene. Ikke alltid gøy å bare sitte å ikke gjøre noe. Håper dere virkelig ikke skvatt av bildene! Fikk plutselig skikkelig uren hud med nupper og alt det der i slutten av uka. Kanskje det skyldes av lite søvn og dårlig kosthold? Derfor bestemte jeg meg for å treate meg selv med en ansiktsmaske. Umulig å smile og snakke når den har tørket! Må si at jeg ligner en liten smule på en zombie, eller hva? Ellers har det vært en avslappende søndag med i ♥ jb tskjorta mi, hehe :-)

dagens antrekk

sokkelesten hihi

olajakke cubus // topp h&m // bukse cubus

halvt spøkelse

Hei!

Nå har jeg akkurat filmet en ny video til dere! Siden halve meg ser ut som et spøkelse, kan dere kanskje gjette hva slags video jeg filmet? new in

Hei!

Jeg vet ikke om mange av dere har hørt om Cathy Doll sine air cushions, men det er basically en bb cream fra Korea. Har egentlig ikke bruk for noe hudsminke enda siden huden min er ganske ok som den er nå, men siden jeg fikk den som gave må jeg vel bare bruken den! Har alltid hatt lyst på en sånn etter alle de gode anmeldelsene. 

Fikk fikk faktisk lyst til å lage en first impression video på den - hadde ikke det vært kult? Kanalen min består jo bare av innkjøpsvideoer, så det hadde jo vært litt gøy med en litt annerledes video! Eller hva synes dere?

video; innkjøp fra usa

Husk å sett på HD for mye bedre kvalitet! 

Les mer i arkivet » August 2015 » Juli 2015 » Juni 2015


★ legg meg til som venn
Hei og velkommen til bloggen min! Mitt navn er Birgitte og jeg er en jente på 15 år. Denne bloggen handler om meg og hverdagen min. På fritiden liker jeg å spille tennis, spille piano, ta bilder og være med venner! Kontakt: birgitte.blogg@hotmail.com KOPIERING AV BILDER/VIDEOER/INNLEGG PÅ BLOGGEN ER IKKE TILLAT UTEN TILLATELSE.hits