oisann

Hei!

Oisann, her er det visst en som ikke har blogget på en uke! Jeg vet at jeg sier på hvert eneste innelegg - at jeg beklager for at jeg ikke har blogget på lenge... blablabla, men denne gangen mener jeg det virkelig. Skolen har bombardert oss med lekser, så da har jeg ikke hatt tid på bloggen. Beklager så mye for det! Nå som det er helg, har jeg litt tid så da kan jeg prøve så godt jeg kan å få oppdatert dere. Vi har begynt å få lekser til mandager, og siden de blir sjekka, må de gjøres. Det har vært en passe slitsom uke, men jeg er glad den ikke gikk for sakte. Nå som det er helg, blir det deilig å ta litt pause!

For øyeblikket sitter jeg på rommet mitt foran pc'en så klart. Skal se alle de nyeste episodene av PLL etterpå, for de har jeg gått glipp av. I går tok vi også portrettbilde, noe jeg alltid gruer meg til. Ble ikke så ille i år som i fjor, for da glemte jeg helt at vi skulle ta bilde. På slutten av dagen i dag stakk jeg bare innom subway. Jeg var skrubbsulten og hadde ikke spist det på lenge :Dtenkte å slenge på med et av portrettbildene jeg tok i går, hihi

Har du tatt portrettbilde/klassebilde?

første skoleuke overstått

Hei!

For å være helt ærlig, så har denne uken gått utrolig sakte, men nå er den endelig over! Skolearbeidet har ikke startet helt ordentlig enda, og jeg er utslitt. Var hos tannlegen i dag, som vanlig (drar dit hver måned) og der fikk jeg en glad nyhet! De fortalte meg at reguleringen skal av i begynnelsen av november, så det er jo en ting å glede seg til :)

Tok noen bilder (mest hoppebilder) med Karoline i dag. Hadde lyst til å gjøre noe på denne fredagen før alt på skolen blir helt seriøst igjen.

jeg rydder badet!

Hei!

Denne videoen ble filmet i sommerferien, men har bare glemt å publisere den på bloggen før nå! Videoen sier seg selv - jeg rydder skapene på badet, og litt annet enn det også. Håper dere liker videoen, og husk å sett på HD for mye bedre kvalitet! 

sporty

Hei!

I dag var det bare en helt vanlig dag på skolen. Det var også vår første gymtime i niende i dag, men var bare lek rett og slett. Fikk vite hvilke tema vi skulle ha og kompetansemålene til de ulike temaene de første minuttene, deretter dro vi ut å lekte boksen går, haha. Var jo gøy det da! Dagen var ikke helt ferdig enda, for etter det hadde vi to fag til før vi fikk dra hjem. Norsklæreren vår ga oss lekser til torsdag, men den er ikke noe vanskelig så det skal gå bra.

Har begynt å trene litt hjemme (hahahhaha) fordi jeg har bestemt meg for å begynne å bli sunn! Selv om jeg allerede er kjempe tynn fra før av, trener jeg så klart ikke for å bli enda tynnere, men for å få bedre kondis og helse (om dere skjønner?). Skal prøve så godt jeg kan å spise mye sunnere, og være i god form! Lurer egentlig litt på hvordan det kommer til å bli, men jeg får vel prøve å se hvor langt jeg klarer dette.


stor t-skjorte hihi

Har du også starta et ''sunnere'' liv?

tilbake på skolebenken

Hei!

Nå er jeg ganske sikker på at nesten alle bloggere i Norge har den samme overskriften. Den sier jo egentlig nesten hele innlegget for det er ganske obvious at jeg starta på skolen i dag når jeg allerede har skrevet to innlegg om det fra før av. Uansett tenkte jeg å skrive litt om hvordan det var! Dagen startet kvart på ni og sluttet klokka to. Timen starta først med informasjon om skoleåret - regler, utdeling av timeplan for året, utdeling av bøker o.l. Også fikk vi hilse på vår ny lærer som vi skal ha i naturfag og matte. Heldigvis blir det ingen lekser denne uken, men det kan fort hende at vi får noen små lekser av lærerne i løpet av timene. Etter spisepausen starta vi rett på med fag (norsk), og var ferdige for dagen etter timen. Vi slutta egentlig 14.50 i dag, men siden det var første skoledag i dag slutta vi kl. 14.00, noe jeg ikke skal klage over. Ble allerede lei av norsk timen, så jeg lurer litt på om hvordan det kommer til å gå videre! Men jeg skal prøve så godt jeg kan å holde humøret oppe å jobbe så godt jeg kan :) I morgen starter vi som vanlig og følger timeplanen.

Dro en tur til Narvesen etter skolen for å fylle på busskortet mitt, for regnet braste ned som bare det og jeg hadde ikke lyst til å bli våt og gå helt hjem med en tung sekk! Var også innom Mc' Donalds (hehe..) fordi jeg ble ganske sulten, og jeg hadde aldri klart å dra hjem med sulten mage. 


noen av bøkene jeg tok med meg hjem i dag for å sette bind på dem

Hvordan var din skoledag?

èn dag igjen

Hei!

I dag er det den siste søndagen i sommerferien, og i morgen er det allerede skolestart igjen. Tiden har jo fløyet som bare det! Er sånn passe klar til skolestart. Gleder meg til å se vennene mine som har vært borte hele ferien og starte med de gamle rutinene. Det jeg gruer meg til er alt stresset - mer lekser, prøver osv. Døgnrytmen min har begynt å komme tilbake, og det er jo bra. Jeg trenger egentlig en ny sekk, men siden jeg hadde mye å gjøre igår får jeg vel bare gå til senteret etter skolen. Det ligger veldig nærme skolen vår, så det tar ikke all verdens tid å gå dit. Får håpe på at jeg gjør det mye bedre på skolen i dette semesteret enn i fjor, hehe :)

tar alt med ro

Hei!

Etter en uke borte fra Norge har jeg savnet å spise sushi. De siste månedene har jeg bare bestilt hoisin maki. Spiser jo så klart ikke bare det, men det er bare det jeg har vært dilla på det i det siste. Også har det vært en ganske rolig dag i dag. Har redigert videre på innkjøpsvideoen, pakka ut alle tingene fra kofferten, ryddet litt her og der og bare nytet siste lørdagen i sommerferien. Sekken er allerede ute av kjelleren, og nå venter den bare på til å bli brukt på mandag. Dro til tanta mi for å klippe håret også for å få vekk alle de slitte tuppene mine. Deilig å få dem vekk! 

hva er vel ikke bedre enn sushi på en avslappende lørdag?

back on track

Hei!

Nå er jeg sånn ca. tilbake.. igjen! Jeg kom hjem fra Latvia i går kveld, så nå er jeg egentlig veldig sliten selv om flyturen ikke var så lang. Jeg er veldig glad for at jeg fikk reise til både Paris og Latvia i år. Begge turene har vært utrolig bra og koselig. Jeg kommer til å skrive egne innlegg om begge turene. Innkjøpsvideoen har jeg allerede filmet inn, og nå mangler jeg bare å redigere videoen. Innkjøpene fra Paris og Latvia kommer til å være i èn video ettersom jeg ikke kjøpte såå mye i Paris enn i Latvia. Det er ikke helt sikkert når videoen kommer heller, siden om noen få dager er det jo skolestart. Sommerferien har gått fort! Må allerede gå ut å kjøpe skolesaker og alt det der i morgen. Gruer meg til niende, selv om det ikke er noe å grue seg til, men det blir jo mer lekser og mer stress enn åttende. Gleder meg også til å møte vennene mine som jeg ikke har møtt på lenge! Det er helt klart. Blir også bra å komme tilbake til de gamle rutinene - sove, spise, skole, spise, lekser, sove osv. Er ikke alltid gøy å bare sitte hjemme å ikke gjøre noe. 

Som dere vet, så har jeg ikke vært så særlig flink med bloggen i sommerferien, og det er fordi at jeg har vært så utrolig lat og tatt alt helt med ro. 


nøt dagen med is i dag :)

Hvor mange ganger har du vært på ferie i år?

Har du noen tips til noen skolesaker?

Les mer i arkivet » Juli 2015 » Juni 2015 » Mai 2015


★ legg meg til som venn
Hei og velkommen til bloggen min! Mitt navn er Birgitte og jeg er en jente på 15 år. Denne bloggen handler om meg og hverdagen min. På fritiden liker jeg å spille tennis, spille piano, ta bilder og være med venner! Kontakt: birgitte.blogg@hotmail.com KOPIERING AV BILDER/VIDEOER/INNLEGG PÅ BLOGGEN ER IKKE TILLAT UTEN TILLATELSE.hits