first day of school - check

Dette innlegget ble skrevet igår

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hei!

Idag var det første dagen min som ungdomsskole elev! Idag tidlig var jeg utrolig, utrolig, utrolig nervøs. Nervøsiteten gikk over ganske fort vi kom inn og hilste på den nye kontaktlæreren vår. Det jeg gruet meg mest til var jo så klart karakterer, som jeg hadde skrevet tidligere. Jeg var så nervøs at jeg ikke fikk sove i natt! Jeg la meg kl. 21.00, men sovna ikke før kl. 24.30. Det som overrasker meg litt, er at jeg klarte fremdeles å våkne tidlig. Trodde jeg måtte ha 3 vekkeklokker for å vekke meg, men det trengte jeg ikke! Vi fikk skaper og nye bøker. Jeg føler meg skikkelig kul, nå som jeg har skap. HAHA. Bøkene er mye større og sjukkere enn det de var på barneskolen! Det jeg elsker med ungdomsskolen er at man SLIPPER Å TA AV SEG SKOENE. Hver gang jeg hadde på converse i barneskolen, tok det evigheter å ta skoene av og på. Det som er bra, er at vi ikke skal ha lekser denne uken! Men vi begynner med det neste uke, da..... Æsj.

Dagen min har vært bra fram til nå. Faktisk, så gleder jeg meg til å gå tilbake imorgen! Om noen uker, kommer jeg helt sikkert til å hate skole igjen.


bildet er fra instagram - @birgittehoang

Hvordan har første skoledagen din vært?

last day of summer 2013

Dette innlegget ble skrevet igår. Var opptatt med masse ting igår, så jeg fikk ikke lagt ut innlegget før idag.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hei!

Ja, da har vi kommet til siste dagen i sommerferien! Er så trist å måtte si hade til sommerferie, men sånn er det bare.. Life must go on. HAHA. Det som er værst er siste dagen før skolen starter. Man er ikke vant med skole etter som man har hatt en lang ferie, og det blir et stort skritt å gå tilbake til lekser, fag, innleveringer... osv. BLÆÆH.

Imorgen blir jeg en 8.klassing! Akkuratt nå har jeg forskjellige følelser inni meg, eller så og si ''mixed feelings''. Kjenner alle sommerfuglene i magen min som flyr rundt omkring! Og jeg gruer meg litt og da, selvfølgelig. Det kommer til å bli annerledes med karakterer og sånn, men jeg tror nok man venner seg til det. Gleder meg også til å få nye venner! Tror nok jeg ikke kommer til å stå alene i friminuttene, haha.. Men jeg får vel holde meg positiv og glad, sånn at folk ikke skal tro jeg er HELT NERVØS og gal. 

Nå ligger skolesakene mine pakket ferdig, og jeg er klar til å begynne på ungdomsskolen! Egentlig ikke..

 

Hva synes du om å starte på skolen igjen? 

8a

Dette innlegget ble skrevet i sommerferien

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hei!

Beklager for at dette innlegget kommer veldig sent. Jeg har vært veldig lat helt siden sommerferien startet, så jeg har ikke giddet å blogget så mye.

Den onsdagen siste uka før sommerferien, gikk klassen vår for å besøke ungdomsskolen vi skulle begynne i. Der fikk vi vite hvilken klasse vi skulle komme i, og en omvisning. Jeg kom i klasse 8a, og ble så og si fornøyd. Fikk selvførgelig noen jeg hadde ønsket meg. Faktisk, så var det ganske mange fra den gamle skolen i den nye klassen, haha. Men så klart gruer jeg meg til å begynne i en ny klasse. I barneskolen gikk jeg i b.


bildet er tatt samme dag etter jeg kom hjem fra USA

 

Skal du begynne på ungdomsskolen til høsten?

Hvilken klasse skal du begynne i?

grilling

Hei!

Igår hadde vi grillmat til middag! Bestemor, bestefar, Lilly og broren hennes kom over og spiste sammen med oss også. Det var hyggelig at kom over. Vi spiste ute først, men så begynte det å pøse regne og tordne, så da gikk vi inn. Jeg fikk heldigvis tatt noen bilder før det begynte å regne! 


Hva gjorde du igår?

Les mer i arkivet » August 2015 » Juli 2015 » Juni 2015


★ legg meg til som venn
Hei og velkommen til bloggen min! Mitt navn er Birgitte og jeg er en jente på 15 år. Denne bloggen handler om meg og hverdagen min. På fritiden liker jeg å spille tennis, spille piano, ta bilder og være med venner! Kontakt: birgitte.blogg@hotmail.com KOPIERING AV BILDER/VIDEOER/INNLEGG PÅ BLOGGEN ER IKKE TILLAT UTEN TILLATELSE.hits