Første skritt mot evigheten

Heisann!

Idag var jeg i bokhandelen! Jeg fant ingen bøker først, men så fant jeg Justin Bieber boka! Da tenkte jeg at jeg bare måtte ha den siden jeg har ønska meg den lenge.
Jeg har vært så blakk i det siste at jeg ikke har hatt rå til den boka. Boka kosta 199 kr... Litt dyrt da, men det er verdt det.

Har du også denne boka?

I am back!

Jepp! Jeg er tilbake! Det er ikke alle som har visst det, men jeg har faktisk vært på ferie! Men hvor får dere dessverre ikke vite.. Jeg kom hjem igår klokka sju på morningen og kom hjem rundt halv ti. Vi stakk innom Duty Free å kjøpte litt ting og tang også kjøpte vi STARBUUUUCKKKSS<3<3<3 Ahh, har ikke drukket det på lenge..

Jeg har også svart på spørsmålene fra spørsmålsrunden da jeg var på hotellet. Jeg tror videoen kommer ut imorgen.. Også har jeg kjøpt mer ting og tang der borte. Lagde en video tidligere idag, men jeg tror jeg må gjøre videoen på nytt fordi at...............jeg snakker alt for mye!! Jeg kommer liksom ikke til poenget, hvis dere skjønner hva jeg mener? Pluss at jeg har blitt litt brun! Bare litt da, ikke så veldig =(

Men ja, nå gjør jeg det samme. Skriver og skriver og skriver. Så jeg bør nok si hade nå =) HADEEEEE<3

Lilly og meg
Jeg så blek ut! Huh, i forhold til Lilly.

Outfit

 

Kjole - H&M
Sko - Jeg husker ikke hva skobutikken het.. :S

En enkel og grei outfit =)

Les mer i arkivet » August 2015 » Juli 2015 » Juni 2015


★ legg meg til som venn
Hei og velkommen til bloggen min! Mitt navn er Birgitte og jeg er en jente på 15 år. Denne bloggen handler om meg og hverdagen min. På fritiden liker jeg å spille tennis, spille piano, ta bilder og være med venner! Kontakt: birgitte.blogg@hotmail.com KOPIERING AV BILDER/VIDEOER/INNLEGG PÅ BLOGGEN ER IKKE TILLAT UTEN TILLATELSE.hits