hjemme igjen

Hei!

Da har jeg endelig kommet hjem fra 2 timers flytur. Sov hele turen, så når jeg våkna var vi plutselig i Norge. Skrev tidligere på bloggen at jeg skulle til Paris, og denne uken var jeg der. Mamma og pappa fortalte meg at jeg hadde vært der 2 ganger fra før av, men da var jeg så liten at det ikke var mulig for meg å huske det. Vel, jeg husker at vi var i Disneyland, men ikke at jeg har vært på toppen av Eiffel Tårnet! Fikk gjenopplevd ting der borte som Louvre museet, Arc de Triumph, Notre Dame osv. Masse sol og varme var det hele uka vi var der. Akkurat da vi satt oss inn i taxien, begynte det å regne. Snakk om perfekt timing! Det ble jo også så klart en del shopping der! Jeg fikk så klart shoppet der, men kofferten ble heldigvis ikke fylt med nye klær. Forsøkte å lage en innkjøpsvideo istad, men la ikke merke til at alle batteriene var ikke lada. Eller, det var ikke så mye batteri igjen til å filme så jeg rakk bare å ta noen kjappe bilder. Det var en veldig koselig og fin tur som sent vil bli glemt. Bare om noen dager reiser jeg videre. Dette blir min første gang jeg reiser to ganger i sommerferien, hihi :D


sneak peak av småtingene jeg kjøpte :):)

Overraskende fint vær det er her i Norge! Hadde ingen anelse om at det skulle være så varmt og deilig her! Innkjøpsvideoen skal jeg filme inn i morgen, og etter det skal jeg bare nyte sola (hvis sola blir og ikke går vekk).  

Har du vært i Paris før?

Har du reist på ferie eller allerede er på ferie utenfor Norge?

SUNday

Hei!

I dag har jeg tilbringt dagen min både inne og ute. Jeg har ryddet på badet, rommet og stua, noe jeg egentlig alltid gjør på søndager og litt hver dag. Filmet faktisk da jeg ryddet på badet, og nå holder jeg på med å redigere videoen. Solte meg masse istad, men jeg ble ikke akkurat noe brunere, hehe. Jeg får ikke lett farge på kroppen! Da må jeg ligge ute hele dagen. Det er nå jeg kjenner at det er sommer. Senere skal jeg pakke for allerede om noen få dager drar jeg til Paris! 

Hvordan har dagen din vært?

halvveis tilbake

Hei!

Jeg må virkelig beklage for at jeg ikke har blogget på lenge. Det har skjedd masse de ukene jeg ikke har oppdatert dere, blandt annet overnattinger og familiebesøk. Jeg har også vært i byen, som sagt hatt morsomme og koselige overnattinger også fått besøk av Ulf. Han har vært her nå i fire dager og det er det lengste han har vært her. Utrolig rampete er han, men utrolig søt er han også. Siden forrige uke har det vært nesten 36 grader i sola! Svettet jo sånn ca. hvert eneste sekund, men fikk endelig noen gode joggeturer med hunden og alene da, så klart. Nå er det ikke lenge til jeg reiser bort fra Norge! Jeg drar til Paris først, og bare noen få dager etter jeg har kommet hjem drar jeg videre til Latvia. Gleder meg masse til begge av turene! 

Jeg har noen forhåndskrevende innlegg som sikkert kommer ut i løpet av uka, håper jeg.

bilder fra da jeg var i Oslo:                                    
strawberry and cream har jeg begynt å bestille på Starbucks. min nye favoritt! jeg het faktisk Camilla den dagen, haha. det smaker egentlig bare som jordbær milkshake.

Hva har du gjort i det siste?

Les mer i arkivet » Juli 2015 » Juni 2015 » Mai 2015


★ legg meg til som venn
Hei og velkommen til bloggen min! Mitt navn er Birgitte og jeg er en jente på 15 år. Denne bloggen handler om meg og hverdagen min. På fritiden liker jeg å spille tennis, spille piano, ta bilder og være med venner! Kontakt: birgitte.blogg@hotmail.com KOPIERING AV BILDER/VIDEOER/INNLEGG PÅ BLOGGEN ER IKKE TILLAT UTEN TILLATELSE.hits