pink zebra

Hei!

Ja, jeg vet. Jeg er veldig dårlig på å finne på navn. Samma det. Da jeg var i USA, hadde kusina mi det fine designet på neglene hennes! Designet var veldig enkel og søt. Ikke sånn BOOM med masse glitter og greier, hvis dere skjønner? Da jeg så neglene hennes, tenkte jeg at jeg måtte prøve det ut. Og det gjorde jeg da jeg kom hjem tilbake hit! Tro meg, det var veldig enkelt. Hvis dere vil at jeg skal lage en video av det, kan jeg definitivt gjøre det. Bare skriv ''pink zebra'' under i kommentarfeltet, om du vil jeg skal lage en video av det.

Har du lyst på video av negl-designet?
Hva synes du om designet?

mini innkjøp

Hei!

Jeg og mamma var på senteret for noen dager siden, og det var masse salg! Det ble mest shopping inne på cubus og kappahl. Jeg kjøpte to shorts på kappahl og to topper på cubus. Toppene vet jeg ikke hvor mye kostet, siden de hadde klippet bort prisen. Men på salg kosta de 50 kr. Billige saker her! Haha.


Topp fra CUBUS


Shorts fra KAPPAHL

Før salg: 129 kr

På salg: 70 kr


Topp fra CUBUS


Shorts fra KAPPAHL (den er litt stor for meg.. som dere kan se!)

Før salg: 199 kr

På salg: 150 kr

Har du vært på shopping denne uka?

Kjøpte du noe spesielt?

borte bra, hjemme best!

Hei!

Grunnen til at jeg ikke har blogget på lenge, er fordi jeg har vært på ferie i USA! Jeg var der i to uker. Kom hjem for tre dager siden, og jeg er fortsatt sliten og trøtt. Jeg skal lage et eget innlegg om de to ukene. Det var egentlig helt greit der. Vi gjorde ikke så mye, for å være helt ærlig. Men det gjør ikke noe, for vi har vært der en gang før. Og imorgen skal jeg begynne å filme inn innkjøpsvideo! Været var utrolig deilig der, og det værste av alt.. DET BLE NULL BADING. Han vi bodde hos, brakk benet sitt noen dager før vi kom, så han kunne ikke kjøre oss så mange steder. Vi hadde ikke bil heller. Konklusjon: ingen kunne kjøre oss. Det var bare jeg og pappa som reiste. Mamma og broren min ble hjemme her i Norge. Jeg har ikke blitt så brun heller, noe jeg trodde jeg skulle bli.

Har du vært på ferie i utlandet denne sommeren?

Les mer i arkivet » Juli 2015 » Juni 2015 » Mai 2015


★ legg meg til som venn
Hei og velkommen til bloggen min! Mitt navn er Birgitte og jeg er en jente på 15 år. Denne bloggen handler om meg og hverdagen min. På fritiden liker jeg å spille tennis, spille piano, ta bilder og være med venner! Kontakt: birgitte.blogg@hotmail.com KOPIERING AV BILDER/VIDEOER/INNLEGG PÅ BLOGGEN ER IKKE TILLAT UTEN TILLATELSE.hits