sunn frokost

Hei!

Spiste akkurat sunne pannekaker, og man blir ganske fort mett av det! Jeg spiser det ikke hver dag, men det er noen dager jeg plutselig har skikkelig lyst på det. Også tar det ikke sånn kjempe lang tid å lage heller. Man trenger bare 3 ingredienser, og det er sånne vanlige ting man pleier å ha i kjøleskapet. Oppskriften ligger overalt på youtube, så det er bare å søke ''banana oat pancakes'' om dere har lyst til å prøve det.

Må virkelig beklage for at jeg ikke har blogga i det siste. Det har vært 7 dager siden sist innlegg, tror jeg? Hadde overnatting her i mange dager, så da hadde jeg ikke tid til å være på pc'en.

Har du spist havre pannekaker før?

Liker du det?

7 second challenge

Hei!

I dag har jeg endelig fått laget video til dere! Vet det har vært en god stund siden sist video, men jaja. Dere har ihvertfall fått en nå. Jeg og Anna filmet inn sånn 7 second challenge video. AmazingPhil fant opp challengen, og er ganske populær på youtube (HER). Tenkte at vi også måtte prøve det! Det tok meg ca. hele dagen min på å redigere videoen, så jeg håper dere virkelig liker den!  

Har du hørt om ''7 second challenge''?

Hva synes dere?

avslappende ferie

Hei!

I går og i dag har jeg vært hjemme hele dagen. Det ble ikke noe vg-lista på meg, hehe. Jeg har gjort det samme i hele to dager - sett filmer, spist godteri, trent og tatt bilder. For å være helt ærlig, så begynner ferien å bli kjedelig. Hvorfor? Fordi det er ikke akkurat helt sommervær. En del mørke skyer kommer fram og tilbake, og vinden har enda ikke gitt seg. Tenkte å sitte masse ute å bli brun, men det er umulig nå. Det er meldt overskyet og ca. 16 eller 17 grader resten av uka. Selv om været ikke er helt på topp skal jeg fortsatt nyte sommerferien. Sommerferie har vi bare en gang i året, så den må nytes ordentlig!

Jeg har blitt veldig glad i å knuse kjærligheter å spise dem som drops. Har egentlig ikke vært så stor ''fan'' av kjærlighet på pinne fordi jeg klarer aldri å spise den opp, men det finnes jo så mange gode smaker! Derfor tenkte jeg at jeg bare kunne knuse dem å spise dem som om det var drops. 


Også så jeg på de nyeste episodene fra sesong 5 av PLL. Det er masse spennende som skjer!

Hva har du gjort de første dagene i sommerferien?

sommer og skolefri

Hei!

Da har vi visst kommet til sommerferien! 8.klasse har gått kjempe fort, og det har ikke gått opp for meg at jeg starter i niende til høsten. Kan heller ikke forestille meg at klassen vår blir niende klassinger heller, haha. Er så utrolig deilig å tenke på at nå kan jeg endelig sove lenge! Også er det jo så klart deilig å få fri fra lange skoledager og lekser. Noe annet som skjedde? Vi fikk karakterkortet i dag.. Jeg må si at det gikk dårligere i år enn i fjor, noe jeg ikke trodde det skulle bli. Jeg ble kjempe skuffet, men det ødela ikke humøret mitt helt! (jo, litt..)

Jeg feiret bursdagen min på Langvannet i dag, og jeg må bare si at det var kjempe koselig. Vi feira også fordi at det er sommerferie og at vi er ferdig i åttende. Det ble grilling og dessert + bading. Vi planla dette for noen uker siden, men da sa vi at vi skulle ha grillfest. Da tenkte jeg bare at jeg kunne feire bursdagen min samme dag! Jeg dobbelsjekka været helt til dagen kom siden jeg var så usikker. Det var meldt regn og bare 16 grader. Man kan aldri stole 100% på værmeldinga fordi da vi kom dit var det varmt og sol! Glad jeg tok med shorts for den hadde jeg bruk for.

                              

                              Håper du har hatt en fin start på sommerferien!

Starter sommerferien for deg i dag?

Har du gjort noe spennende i dag?

jeg er i thailand!

Hei!

Jeg har holdt dette skjult en god stund fordi jeg ville ha det privat, men dere leste overskriften! Jeg er i Thailand! Jeg har aldri vært her før og jeg må si at det er veldig fint her. Vi dro på lørdag, og landet her i Phuket klokka 10. Flyturen var ekstremt lang. Jeg klarte så vidt å sitte stille! Vi stakk en liten tur til stranda for å se hvordan det var før vi dro og spiste. Stranda var heeelt, omg.. Skikkelig fint! Gleder meg kjempe masse til å bade imorgen. Elsker Thailand allerede! 

Okei nei, folkens... Jeg er ikke i Thailand (sukk). Har heller aldri vært der, men jeg har kjempe lyst til å dra en gang i fremtiden. Det hadde vært superdeilig om jeg var der nå siden jeg er ikke så veldig fornøyd med hvordan været er nå i Norge. Det er sol og sånt, men VINDEN (!!!!!) ødelegger alt og gjør det kaldt. Håret mitt blir fettete med en gang og det blir helt bustete. Irriterer livet ut av meg. Nok klaging..

I går feiret jeg bursdagen min på Yaya's, en Thailandsk restaurant. Helt ærlig, så var ikke maten sånn kjempe god og servisen var greit. Noe var godt. Det tok tre kvarter å få forretten, og det var ikke så veldig mange der heller siden det var jo søndag. Vi bestilte sånn mix meny som inneholder 3 forretter og 3 hovedretter. Servitøren sa at porsjonene var for 5 personer, men der må jeg stoppe litt. De lagde svære porsjoner, og de var ihvertfall ikke for 5 personer! Jeg ble mett bare av forretten. 

                             

kompakt kameraet nekter å ta fine bilder når det ikke er godt nok lys.. jeg prøvde med flash, men da ble det ikke fint så bildene ble sånn ''shaky''
tom yum goong suppe. den var kjempe god!

Har du spist på Yaya's?

the fault in our stars

Hei!

Da har jeg vært på kino med favorittjentene mine. Vi så The Fault in Our Stars, og jeg må bare si at den er fantastisk. Jeg har nesten ikke ord! Filmen er både morsom, trist og romantisk. Mange vet jo at filmen er basert på boka, men jeg har ikke fått sjansen til å lese den enda. Jeg gikk forbi bokhandelen på Metro i dag, og der lå boka ventende på meg ♥ Neida, men den var faktisk på salg til 80 kr så da bestemte jeg meg for å kjøpe den. Jeg vet at det er mer normalt å lese boka før man ser filmen, men jeg gjør det på ''Birgitte-metoden'' - jeg leser etter jeg har sett filmen :)) 

Alle som var i kinoen gråt, jeg hørte snufsing over hele salen. Det var til og med noen som hylgrein. Jeg var en av de, men jeg klarte heldigvis å holde det inne. Jeg gledet meg helt vilt til filmen, og jeg så traileren kjempe mange ganger. Gleder meg også til å lese boka!

Her er traileren:

Har du lest The Fault in Our Stars?

Har du sett filmen?

Likte du boka eller filmen best?

Leser du før du ser filmen eller etter?

Hva synes du om historien? 

beste bursdag ever lzm<3<3<3<3

Hei bloggææææn<3<3<3<3

I dag er jeg fjortis lzm<3<3<3:*******

Neida... joda. I dag har jeg bursdag! Jeg er 14 år nå, a.k.a fjortizzzz. Jeg fikk en utrolig fin gave av Anna på skolen. Hun ga meg en stor boks med masse ting oppi! Kunne jo ikke ta imot alt, men hun insisterte. Føler meg litt slem for en eller annen grunn. Så langt har bursdagen min vært utrolig bra. Den siste timen var skikkelig avslappende. Vi fikk gjøre hva vi ville også tagga vennene mine ned tavla med masse forskjellig, blant annet navnet mitt :) Litt rart å tenke på at jeg er 14 år fordi jeg er så liten. Jeg har kroppen til en 4. klassing, hehe. På søndag skal jeg på restaurant med familien. De har ganske mye å gjøre, så jeg bestemte meg for å ta det på søndag. Mamma lovte meg ihvertfall å dra på nattåpent etterpå, det blir gøy! Det er lenge siden vi to har gjort noe sammen siden hun jobber dagen lang, også har hun nesten ikke tid lenger.

Etter skolen dro vi hjem til Anna og koste oss med film og snacks.


vi så på Barbie en liten stund, også bytta vi til 17 again. Man blir aldri lei av Barbie!


credz til alle bestizene mine som har gjort dagen min så bra♥♥

Når er det du har bursdag?

Hva pleier du å gjøre på bursdagen din?

siste dag som trettenåring

Hei!

Hva har skjedd i dag? Ingenting. Neida, har jo skjedd noe! Vi starta dagen med film i auditoriet og så fikk vi tilbake norsk tentamen, pluss at karakterene ble satt idag. En egentlig helt normal onsdag. Har vært litt slitsomt siden dagen har vært så lang, selv om vi ikke gjør noe på skolen. Kan nesten føle at sommerferien er her fordi jeg husker plutselig nesten ikke hvilken dag det er. Glemte at det var onsdag i dag, så klokka 14.00 begynte jeg å pakke sakene mine og leave skolen, men så ropte en stemme i hodet mitt og sa: ''DET ER ONSDAG I DAG, DIN DUST'' 

Selv om dagen var lang, var jeg ikke sur heller. Jeg var for det meste glad fordi imorgen har jeg bursdag! Kommer nok ikke til å merke noe forandring, men jeg gleder meg jo så klart!

 

arkivbilde.. beklager men jeg orka virkelig ikke å dra fram stativet og kameraet i dag.

ingen vits med skole

Hei!

På skolen i dag så vi bare på film og gjorde ikke noe annet. Og så hadde vi avspasering enda en gang. Det var nesten ikke noe vits med skole, kunne heller vært hjemme. De to siste ukene på skolen har vi heller ikke noen lekser, så det er ganske chill med skolearbeidet fram til sommerferien.

                                      
                                            har fått ett eller annet på det ene øyelokket mitt så det ser helt hemma ut, haha 

Er det også ganske avslappende på skolen din nå før sommerferien?

fin langhelg

Hei!

Det har skjedd mye i helgen. Ikke så mye, men det har vært to gode måltider på rad. Magen min er fullstappet av mat, og nå føler jeg at jeg virkelig må trene! Haha, neida det er ikke så ille, men det har vært en veldig fin helg ihvertfall! Fetterne mine hadde kommunion (trykk HER hvis du ikke vet hva det er) så da var det en ''stor'' fest hos hver av dem igår og idag.


kollasj av forretten, mellomretten og hovedretten i rekkefølge fra øverst til venstre (suppen)

slice of oreokake igår :):)

                                 

Har dere gjort noe koselig i langhelgen?

summer inspiration 2014

Hei!

Hadde så veldig lyst til å lage en sånn sommer kollasj fordi det er jo så og si sommer nå! Det har vært litt opp og ned med være i dag. Masse vann fra himmelen falt ned også ble det sol igjen. Lagde meg en bruker på we heart it for lenge siden, og helt siden da har jeg fått veldig masse inspirasjon derfra. Jeg har til og med startet å trene siden jeg har sett mange treningsbilder, noe som har gjort sånn at jeg har fått masse treningsinspirasjon!

Det er bare å følge meg på we heart it! birgittehoang heter jeg der (trykk på navnet).

alle bildene er fra we heart it


dette bildet er tatt av meg. Jeg måtte bare prøve det selv etter at jeg hadde sett mange av sånne bilder på tumblr og we heart it :)

Hva inspirerer deg?

nudler er best

Hei!

Jeg visste ikke at vi hadde avspasering i dag også så jeg mange begynte å pakke sakene sine, og da ble jeg litt sånn ??? Men så skjønte jeg etterhvert at vi skulle ha avspasering. Jeg hadde heller ikke spist nudler på lenge, så jeg løp til butikken og kjøpte sånn yumyum 5-pack eller noe. Også er det bare 10 dager igjen av 8.klasse. Utrolig fort dette halvåret har gått! På mandag er det fri pga pinse, så da blir det enda en langhelg! 

Noen må hjelpe meg med ordforrådet mitt. Jeg sier hele tiden ''så'' og ''og''. Irriterer livet ut av meg, men jeg klarer ikke å forandre på skrivemåten min.

Når er det sommerferien starter hos deg?

Liker du nudler?

lei av regn

Hei!

Hele igår og idag har det bare vært regn, og nå er jeg lei. Den går ikke vekk før på lørdag så det vil si tre dager med regn, og det er bare deprimerende. Det går greit hvis det bare skal regne i en dag, men i tre dager, oh no gurl.. For noen dager siden var det så varmt at man holdt på å smelte, men plutselig kom regnet og ødela alt. Har ikke gjort noe annet i dag enn å deppe over at været er så stygt og kjedelig. Eller jeg har gått fram og tilbake fra kjøleskapet fordi jeg blir sulten hvert fjerde sekund. Spiste nettopp en hel pizza alene, men det var tydeligvis ikke nok. Jo, også har jeg spammet vennene mine med stygge snaps :)

                                                       

                                                          jeg har hatt det gøy med photobooth appen ♥♥

min dag på jobb

Hei!

Hadde egentlig bare lyst til å sove nå siden jeg er så sliten og trøtt, men jeg har nettopp kommet hjem fra jobben! Forrige uke skrev jeg et innlegg om at jeg skulle jobbe på KICKS (HER) og det var der vi jobba idag. Oppgaven til meg og Anna var å tørke støv og vaske alle hyllene + sette produktene fint på rekke og rad. Vi gjorde det over hele butikken unntatt Mac avdelingen siden der fikk vi ikke lov til å være. Dere tenker sikkert sånn, ja tørke støv det er jo lett, men det er det ikke! Du måtte faktisk ta ned ALLE produktene fra hylla også tørke, også sette dem tilbake. Det var utrolig slitsomt, men siden jeg jobba med Anna var det ikke så veldig kjedelig likevel. Vi hadde det gøy imens vi vaska fordi vi snakka om masse rart og hadde det veldig gøy sammen!


et av hyllene jeg og Anna rydda sammen. vi tørket støv fra alle hyllene, og det var mange av produktene vi måtte flytte på osvosv. Det tok tid, men det var faktisk ikke så kjedelig siden vi snakka og tulla mye sammen. Da fløy tiden ganske fort!

Har du også hatt sånn arbeidsutplassering på skolen din?

jeg er glad

Hei!

Noen andre som også er sååå glade for at sommeren endelig er her? I det siste har været vært helt på topp, og jeg ser selv at jeg har blitt litt brunere! Fått sokkeskille til og med, haha. Elsker juni måneden. Alt er så avslappende føler jeg. Siden det er sommer skal jeg gå ut å ta masse fine bilder til dere! Kanskje jeg får fikset meg en ny header? 

Hvilken måned liker du best?

deilig sommer

Hei! 

Tenkt at vi er i juni! Det er en utrolig deilig følelse fordi skolearbeidet er ganske dempet, sola skinner, jeg har snart bursdag (12.juni everybody, remember the date) og det beste av alt.. SOMMERFERIEN NÆRMER SEG! Gleder meg kjempe mye, men jeg kan ikke tro at jeg starter i niende klasse etter sommerferien. Læreren min sa at det kom til å bli mer avansert og blablabla. Vet ikke om jeg gruer meg eller gleder meg, haha. Istad var jeg ute og solte meg. Jeg klarte ikke å sitte stille i 5 minutter en gang siden det var så varmt. Jeg glemte å ta av meg sokkene så nå har jeg fått meg en skikkelig fin sokkeskille.. Nå må jeg fortsette videre med engelsk leksa mi. Den er ikke så vanskelig da, så det kommer til å gå fort. Selv om vi har lekser og greier er humøret mitt på topp! 

God sommer! :)

tusenfryd

Hei!

Idag tilbringte jeg sommerdagen min på Tusenfryd! Jeg var der med 7 stk fra klassen min og i løpet av dagen møtte vi flere. Til slutt ble vi 11 personer. Jeg hadde faktisk på meg stramme OLAJEANS fordi vi dro ganske tidlig, og da var det kaldt. Tenkte heller ikke på at det skulle bli varmt sånn 11-12 tiden, så jeg svetta som en gris. Neida, svetta ikke så mye egentlig, men jeg ble ganske varm. Varmen tok ikke heldigvis livet av meg fordi jeg hadde det veldig gøy i tillegg. Dette her skal vi definitivt gjøre igjen! 


herlige folk ♥♥

Synes du det er gøy å være på Tusenfryd?

Hva gjorde du idag?

Les mer i arkivet » August 2015 » Juli 2015 » Juni 2015


★ legg meg til som venn
Hei og velkommen til bloggen min! Mitt navn er Birgitte og jeg er en jente på 15 år. Denne bloggen handler om meg og hverdagen min. På fritiden liker jeg å spille tennis, spille piano, ta bilder og være med venner! Kontakt: birgitte.blogg@hotmail.com KOPIERING AV BILDER/VIDEOER/INNLEGG PÅ BLOGGEN ER IKKE TILLAT UTEN TILLATELSE.hits