siste året på barneskolen

Hei!

Idag var det siste dagen min på barneskolen! Noe som vil si at jeg starter i 8. klasse til høsten. Jeg synes det er rart at jeg skal begynne på ungdomsskole. Det er da man må sette fokuset på plass og ikke bruke tiden sin på å chille.. Det var trist å si hade til alle lærerne og elevene på trinnet, men jeg gleder meg til nye utfordringer og bli kjent med nye venner på ungdomsskolen!

Vi var på skolen fra kl. 9.30 til 11.30, noe som var helt greit. Det var en ganske kort dag ihvertfall. Det var lov med godteri til 30 kr + brus. Også avsluttet vi dagen med vannkrig.. i regnet! For å være helt ærlig, så var det iskaldt. I tillegg så brukte vi kaldt vann! Etter vannkrigen var ferdig, frøs jeg skikkelig. Skulle ønske det var sol!

Og på toppen av det hele, vil jeg ønske dere alle en riktig god sommer! Kos dere masse og husk å nyt ferien! Nå var det virkelig på tide med en lang ferie :)

 


Hva skal du i sommerferien?

Hvilken klasse skal du begynne i til høsten?

bursdagsjenta

Hei!

Idag har jeg endelig fylt 13 år! Nå er jeg ikke lenger et barn, haha. Jeg er jo fortsatt et barn, da men.. Jeg har blitt en tenåring. Nå som jeg har blitt en tenåring, kan jeg gjøre hva jeg vil! Neida, bare tuller. Det er ikke sånn at jeg føler at jeg har forandra med KJEMPE mye fra da jeg var 12 år gammel liksom. 

Helt fram til nå har dagen min vært bra. Vi var på Munchmuseet idag på skolen. For å være helt ærlig, så var det ganske kjedelig. Men ja, ja. Kl. 19.00 dro vi til en restaurant og feiret bursdagen min der. Jeg fikk overraskelses dessert! Og den var god. Maten var også god :)

Et bilde fra lørdagen

-fler bilder kommer senere

Når har du bursdag?

Har du vært i Munchmuseet?

konfirmasjon

Hei!

På lørdag var jeg på konfirmasjonen til Anna. Hun konfirmerte seg i kirken. Vi satt der i ca. 1 time tror jeg, og for meg, føltes det ut som 2 timer! Jeg holdte på å sovne, men så fikk jeg lov til å gå ut å lufte meg den siste halvtimen. Det var skikkelig tett luft der! Det var jo ganske mange der. Jeg stod opp kl halv 8 for å stelle meg. Kl 10.00 måtte vi være i kirken, og pappa skulle fotografere konfirmantene, så da måtte vi komme dit enda tidligere. Jeg var trøtt hele dagen, men på samme tid, hadde jeg det gøy. Vi spilte kortspill nesten resten av dagen. Det var faktisk veldig gøy, haha. Vi fikk servert god mat hos Anna. Etter det, gikk vi ut i hagen og tok bilder.

også gikk jeg og skifta til en skjorts og en topp. mye behageligere enn å gå i kjole!

Hva synes du om bildene?

Skal du konfirmere deg?

travel uke

Hei!

Denne uken har vært slitsom. Det synes ihvertfall jeg! Vi hadde en stor naturfagsprøve på onsdag, så jeg satt å øvde i den i 3 dager. Også måtte vi skrive en fortelling om en som skulle starte på ungdomsskolen, og i tillegg, hadde vi lekser.. Ikke så slitsom sånn som det høres, men tro meg, det var det. Men alt annet enn det, er alt greit. Merker at jeg lengter skikkelig etter sommerferien. Hvem gjør vel ikke det?

I det siste har jeg vært en del ute, så det er derfor jeg ikke har blogget så mye. Når det er fint vær ute, er jeg heller ute enn å sitte inne på pc'en. Jeg klarer ikke å sitte inne når sola skinner!

                                             

Har du hatt en travel uke?

Hva inspirerer deg?

Hvor får du inspirasjon fra?

1. sommerdag

Hei!

Da har vi kommet til JUNI! Bare noen få dager igjen til bursdagen min. Gleder meg utrolig mye! Siden vi er i juni, betyr det også SOMMER. Men været går litt opp og ned. Det er mest varmt i helgene, skjønner ikke hvorfor. Kanskje væren ikke liker ukedagene? Hehe.

Idag har jeg vært med Karoline i hele dag. Vi var litt på senteret også var vi ute. Vi spilte slåball og fotball med noen andre, og det var veldig gøy. Utrolig deilig å bare gå i shorts og en topp!Hva gjør du i dag?

Les mer i arkivet » August 2015 » Juli 2015 » Juni 2015


★ legg meg til som venn
Hei og velkommen til bloggen min! Mitt navn er Birgitte og jeg er en jente på 15 år. Denne bloggen handler om meg og hverdagen min. På fritiden liker jeg å spille tennis, spille piano, ta bilder og være med venner! Kontakt: birgitte.blogg@hotmail.com KOPIERING AV BILDER/VIDEOER/INNLEGG PÅ BLOGGEN ER IKKE TILLAT UTEN TILLATELSE.hits