God sommer!

Hei!

Endelig sommerferie! Jeg vil bare ønske alle en riktig god sommer, og håper dere får det fint i sommerferien! Kos dere masse med is!

- Birgitte

Legger ut bilder, har ikke noe og skrive om :(

Unskyld folkens men jeg har ikke noe og skrive om. Så jeg legger ut 1 bilde. SOMMER BILDET! <3

1. 


Her sitter jeg hjemme og kjeder meg, men det er forsatt et sommer bildet! Jeg kan skrive litt under bildet. Her sitter jeg og tar bilder, siden jeg vil at bloggen min skal være ''kul'' så tar jeg nesten alle bildene mine i grå farget. Det var alt!

YER YER YER YER! <3 (KOMMENTER!)

- Birgitteeee <3


pictures 


 


 

 

- Birgitte

dagens antrekk

Siden jeg drar til Lilly snart, tenkte jeg å vise dere dagens antrekk!


Bluse fra WOW

Genser fra WOW

Kort thights fra H&M

 

- Birgitte

Overnatting

God kveld!

Jeg vet at dette kommer sent men jeg har besøk av kusina mi, Anna. Hun skal overnatte, og imorgen skal vi på sånn modellshow (eller hva jeg skal kalle det) i Oslo. Modellshowet heter MissNorvi. Vi gleder oss! 

- Birgitte

Siste skoledag

Hei

Idag var det siste skole dag. En i parallellklassen skulle slutte, og vi var gode venner. Vi slutta kvart over tolv idag, og med en gang klokka ble kvart over tolv så begynnte jeg og gråte fordi jeg ble så ... ehh ... hva skal jeg si? Ja, dere skjønner sikkert! Emilie er på besøk nå. 

- Birgitte

Sykkeltur

Hei!

Idag har jeg vært på sykkeltur med 4. trinn. Vi sykla til et sted som heter Olavskilden først også til Langvannet. I Langvannet så klassen våres og noen i parallellklassene noen rumpetroll i vannet. De er så søte! Vi prøvde å fange dem da, men problemet var at vi ikke hadde sånn .. øse eller hva det heter. Men det vi fant var en tjukk, lang pinne og en pose. Også var det noen i parallellklassen som fant en bøtte. Også klarte vi å fange sånn ca. 19 rumpetroll! Etterpå slappet jeg og Emilie av på gresset, og jeg må innrømme at det var deilig! 

- Birgitte

Bursdag

Hei!

Nei og nei! Siden jeg hadde bursdag på lørdag (12.juni) så glemte jeg og bloggeeee!!!!!!! Jeg er 10 år nå. Men på fredag (11.juni) så ''lovte'' jeg meg selv at jeg skulle skrive på bloggen på lørdag! Men så glemte jeg det! (Det er fordi kusinene mine overnattet her xD Lilly og Julia). Men, jeg hadde det gøy på burdagen min ihvertfall. Jeg hadde bowling bursdag .. Det vet dere da :P Ja og å er jeg litt sulten så jeg går og henter mat. Snakkes!

- Birgitte :P

Kosedag

Nå er jeg hos kusina mi, Anna. Vi har vært i bobblebadet idag med Lilly, Julia og Jonas. Vi drev og dukka under vann, og Anna skulle prøve og ta oss imens vi svømte under vann! Det var veldig morsomt.

Jeg låner dataen til Anna. Nå driver Anna å krøller håret til Lilly med en rettetang, det blir veldig fint når man krøller håret med rettetang.


Besøk

Hei!

Etter skolen så dro vi hjem til Anna. Og jeg snakker ikke om kusina mi, jeg snakker om vennen min. Vi gjore lekser der, spiste is og lekte med hunden hennes (Hoppsan) og hun er skikkelig søt! Etter det, så dro vi hjem til meg. Også kom Anne Sophie. Vi skulle øve til sommeravslutningen, som jeg har sakt. 

 

- Birgitte

Hot or Not?


bilde fra google

 

Hot or Not? 

Snart bursdag

Hei!

Neste lørdag har jeg BURSDAG! Jeg har bursdag i 12. juni, og jeg skal ha bowling bursdag. Tenk at jeg er snart 10 år gammel! Etterpå skal jeg ut med vennene mine. 

- Birgitte 

Les mer i arkivet » Juli 2015 » Juni 2015 » Mai 2015


★ legg meg til som venn
Hei og velkommen til bloggen min! Mitt navn er Birgitte og jeg er en jente på 15 år. Denne bloggen handler om meg og hverdagen min. På fritiden liker jeg å spille tennis, spille piano, ta bilder og være med venner! Kontakt: birgitte.blogg@hotmail.com KOPIERING AV BILDER/VIDEOER/INNLEGG PÅ BLOGGEN ER IKKE TILLAT UTEN TILLATELSE.hits