mangotango

♥♥♥

For en lettelse det er å være ferdig med alle tentamene! Avslutter uken med mango ettersom det har vært en travel uke med masse godteri. Nå som det blir en litt lenger helg, skal jeg nyte den så mye som mulig.

konfirmasjonshelg

Hei!

Da var det jo min tur til å bli konfirmert! Jeg konfirmerte meg denne helgen som var, og jeg må si at det var ganske stressende. Men det var absolutt verdt det! Dagen var såå fin med masse god mat, familie, kake og fint vær! Der var jeg nok ganske heldig. Regnet har pøset ned den siste uken, og jeg er veldig glad for at det ikke regnet på konfirmasjonsdagen. Fikk vondt i munnen av å smile så mye fordi det var kameraer overalt!

Dagen etter var jeg på enda en konfirmasjon, nemlig Karoline sin! Det var en utrolig fin dag med mange fine taler. Jeg har såvidt fått sovet denne uken, så det blir utrolig deilig med langhelg! 

Les mer i arkivet » Juli 2015 » Juni 2015 » Mai 2015


★ legg meg til som venn
Hei og velkommen til bloggen min! Mitt navn er Birgitte og jeg er en jente på 15 år. Denne bloggen handler om meg og hverdagen min. På fritiden liker jeg å spille tennis, spille piano, ta bilder og være med venner! Kontakt: birgitte.blogg@hotmail.com KOPIERING AV BILDER/VIDEOER/INNLEGG PÅ BLOGGEN ER IKKE TILLAT UTEN TILLATELSE.hits