daisy - marc jacobs

Hei!

Da jeg var på Color Line båten kjøpte jeg en parfyme fra Marc Jacobs! Jeg viste dere den i vloggen (HER). Den var faktisk billigere på båten. Der kosta den 400 og på KICKS så jeg at den kosta noe med 500. Er ganske fornøyd med prisen siden det er Marc Jacobs. Har hørt at parfymene pleier å være ganske dyre. Lukten er veldig sommer-ish og fruity (har ikke en annen måte å forklare lukten på). Dette er min første Marc Jacobs parfyme, og jeg synes flaska er kjempe søt og fin! Spesielt med de blomstene på lokket. Jeg er veldig fornøyd med den, og det har blitt min nye sommer duft! Har du noen parfymer fra Marc Jacobs?

maleficent

Hei!

Dagen i dag har vært veldig bra. Ingenting har vært negativt. Jeg var på Metro med kusina mi idag, og det er alltid like koselig. Etter det dro vi på kino og så Maleficent! Mange av dere har helt sikkert sett Tornerose før, og den filmen vi så idag er en ny versjon av Tornerose bare i ''virkeligheten''. Historien er forandra på litt, men heksa, fèene og prinsesse Aurora er med i filmen. Man får vite enda mer om det tidligere livet til hun heksa som heter Maleficent. Jeg er så dårlig på å forklare ting, men det jeg prøver å si er at det er en veldig bra film. Jeg må si at jeg liker den nye versjonen av Tornerose mer enn den animerte! Anbefaler alle dere til å se Maleficent. Dere kommer ikke til å angre et sekund! 

I kinosalen helt bakerst var det sånne sofaseter på en måte. Eller, hvis dere tenker dere to kinoseter smashet sammen (WOW BRA FORKLART). Ihvertfall, det var utrolig behagelig å sitte på setet og jeg hadde mye mer plass til bena mine.

bildet er fra google

                             

                                             det var sånne seter, bare litt annerledes med den koppholderen. bildet er fra google 

                             
                                                                                starbucks fra rema lzm

Har du sett Maleficent?

miley cyrus 2014

Hei!

Dette var egentlig heeeelt unplanlagt, men igår var jeg på Miley Cyrus konsert med Karoline! Karoline kom til meg midt i naturfagstimen igår, (vi hadde presentasjoner) og maste om at hun ville på konserten! Jeg visste at Miley skulle komme til Norge, men jeg hadde ikke så veldig lyst til å dra på den konserten. Men så tenkte jeg, hallo.. det er Miley Cyrus. Det er ikke alltid hun kommer til Norge! Da begynte jeg også å mase og sutre fordi vi ikke hadde noen billetter og det var bare noen timer igjen til konserten starta. Jeg ringte mamma på vei hjem fra skolen, og jeg kunne ikke tro at hun sa ja! Vi tok bussen hjem, også spurta vi hjem og rett til pc'en. Det var bare noen få plasser igjen HELT bakerst, men vi bare bestilte uansett. Som sagt så var plassene våres var LANGT unna scenen, men vi var skikkelig badasser og sneik oss lengre fram. Det var fortsatt ledig der, og under halve oppvarminga var vi så redde for at vi skulle bli ferska eller at noen hadde plassene våres fra før av! Heldigvis skjedde det ikke, og vi ble der helt til slutten.

Konserten var helt fantastisk, og det var noe av det beste jeg hadde vært med på på lenge! Hadde faktisk ikke hørt så mange av de nye sangene hennes før konserten siden alt skjedde der og da, men de var ikke så verst! Åhh, det var en ubeskrivelig dag.

#birgittesmilekjørermileycyrusstyle

                             


screenshots fra videoene jeg tok


Var du også på Miley Cyrus konsert igår?

dag 2 i kiel, color line

Hei!

Da ble jeg endelig ferdig med del 2! Beklager for at den kom veldig sent ute, men det var masse feil og det tok tid å redigere bort feilene. Måtte også spille inn sånn lydklipp greie. Det tar lang tid for meg siden jeg sier masse feil heletiden også skjer det masse blablabla, men videoen ble ferdig til slutt!

Del 1 kan du se HER.

Hva synes du om vloggene?

Vil du at jeg skal fortsette med det neste gang jeg drar på ferier?

fått meg jobb

Hei!

Ler av meg selv nå, men ja, jeg har fått meg jobb! Vi hadde avspasering idag, så jeg, Elisabeth og Anna dro til Strømmen storsenter for å spørre butikkene om de hadde noen ledige jobber i kun en dag siden det er sånn arbeidsutplassering dag neste onsdag eller noe. Det er så klart uten lønn. Etter en timers runde i alle butikkene, fikk vi endelig en ledig jobb... på KICKS! Jeg skal jobbe der med Anna, heheheh. Den starter neste onsdag, og jeg gleder meg samtidig som jeg gruer meg - grugleder meg! Vi jobber fra klokka 11 til 6, men hvis vi blir ferdige med oppgavene våres før tiden, får vi lov til å dra hjem tidligere :) Det eneste vi har fått vite nå er at vi skal vaske og rydde og sånt, men det er ikke så farlig. Så lenge vi har noe å gjøre så går det fint.


snille Elisabeth hjalp meg og Anna med å få denne jobben, tihi

Har du hatt noe sånn arbeidsutplassering dag eller noe lignende?

Fikk du lønn eller jobba du gratis?

pretty little liars på nytt

dette innlegget ble skrevet for lenge siden, men jeg hadde bare glemt å publisere det (whopsi)

Hei!

Nå er det ikke lenge igjen til sesong 5 av Pretty Little Liars kommer ut! Har til og med sånn telle ned dager greier på mobilen. Jeg er ferdig med alle sesongene, men jeg kjeda meg så mye at jeg måtte bare se dem på nytt. Selv om jeg har sett alle episodene, synes jeg det var like spennende! Spiste pocky imens jeg så på. Det var SIHFAGFLHUS kjempe godt! Jeg får besøk senere av Anna og Lilly, så jeg kommer ikke til å sitte foran skjermen hele dagen.Gleder du deg til sesong 5 kommer ut?

syk i sommerværet

Hei!

I år har jeg bare vært syk en gang, og det var igår til idag. Jeg fikk feber og hodepine midt i norsk timen. Det ble bare enda verre etterhvert så jeg måtte dra hjem midt i naturfagstimen. Da var klokka noe med ett, som vil si at jeg var syk på skolen i to timer. Det var ikke akkurat en bra dag, og mamma og pappa var jo på jobb, så jeg måtte vente på bussen i tre kvarter + at jeg har fått ekstremt tørre og skada lepper for en eller annen grunn, som gjorde det hundre ganger dårligere. Jeg kan verken smile, spise eller snakke. Hvis jeg skal drikke, må jeg drikke fra sugerør.. føler meg litt skada egentlig haha. Det er utrolig irriterende og plagsomt, men jeg kan ikke gjøre noe med det. Grein som en unge igår fordi det var så plagsomt å ikke smile og snakke. Denne uken har jeg vært veldig stille enn det jeg pleier å være, og jeg har vært en del for meg selv siden jeg tenker alltid at det ser kjempe stygt ut (det gjør faktisk det). Er ikke fornøyd med hvordan ansiktet mitt ser ut nå, så jeg har valgt å ''sensurere'' det litt. Nå er jeg veldig sånn typisk ''ÅÅÅ JEG HATER MEG SELV'' jente. hihihohohaha 

Nå føler jeg meg mye, mye bedre. Jeg tvang meg selv til å gå ut å ta noen bilder istad siden det var nesten 30 grader ute! Det er meldt så fint resten av uken, men man vet aldri når det plutselig kan regne. 


som dere har sett på de andre bildene av håret mitt, ser dere at jeg har fått en stygg ettervekst. snart kommer den svarte hårfargen tilbake igjen, noe jeg gruer meg litt til siden jeg er vant til å se meg selv med brunt hår, hehe.

Har du vært syk mange ganger i år?

Hvor mange grader var det sånn ca. hos deg i dag?

bra tirsdag

Hei!

Tirsdagen min har vært helt skole-fritt. Vi hadde ikke noe fag fordi vi hadde nemlig idrettsdag på Rolvsrud idag! Det var forskjellige stasjoner med lengdehopp, 60m, 1000m, kulestøting (vet ikke hva det heter) og til slutt var det stafett. Klassen vår konkurrerte mot de andre 8. klassingene, men vi havna på siste plass. Jeg var ikke med, og det er jeg glad for. Hvis jeg hadde løpt hadde jeg nok ødela for laget. Det blir delt ut diplomer og premier til vinnerne og til den klassen som støttet hverandre mest. Er ikke det koselig :):):) Jeg trodde det skulle regne idag, siden det stod det på værmeldinga så jeg pakket med meg et par ekstra sokker og bukser, tillfelle jeg skulle bli våt. Gjett hva som skjedde? Sola kom med den varme utstrålingen sin og jeg holdte på å dø på grunn av varmen. Det var jo kjempe deilig for det er bare et tegn på at sommeren er utrolig nær! Har gått i shorts resten av dagen uten å fryse, men kunne ikke gå ut i det fine været å ta bilder siden LEKSER ødela alt. Skal ta mange imorgen uansett, så jeg har mange på lager.

Denne uken blir ikke normal siden 10. klasse har eksamen, så da må vi ''ut'' av skole området. 


arkivbilde 

Er det fint vær hos deg?

Hvordan har dagen din vært?

strålende syttende mai

Hei!

17. mai feiringen min har vært helt fantastisk! Har dere hatt en fin feiring så langt? Jeg har hatt det supert med både familie og venner. Kan ikke tro at 17. mai er over! Det jo en av favoritt dagene mine fordi da er alle i så godt humør og da er alt bare positivt! Det er hyggelige mennesker overalt og glade barn. Er så trist at denne dagen er over, og i tillegg har den gått så utrolig fort! Jeg og vennene mine så på barnetoget. Vi venta i ca. en time på dem, men det var ikke så farlig. I år var det den første gangen jeg fikk se toget og korpset fra mitt perspektiv (hvis dere skjønner?), det var litt sånn kult da. Vi fulgte etter toget til den gamle skolen jeg gikk på. Der var det masse kaker og pølser også var det så klart leker som man kunne vinne premier av. jeg vant tannkrem :D Så dro jeg til Oslo sammen med mamma, pappa og broren min og feiret videre der. 

Håper dere har kost dere kjempe masse med is og pølser i det fine været! 

etter hvert begynte det å blåse ganske mye..

antrekket mitt idag:

kjole - cubus  veske - bikbok  sko - kjøpte dem i Vietnam

min nye favoritt sommerkjole! ♥

også hadde jo så klart Else Kåss Furuseth parkert russebilen sin nesten rett ved parkeringsplassen vår! ble litt sånn starstrucked for hun satt nemlig i bilen, men jeg spurte ikke om bilde fordi det var kø rett og slett haha. hun er ikke russ, men hun satt sikkert på med noen fans av henne som har tagga bilde av henne på russebilen deres.


Hvordan har 17. mai feiringen din vært?

Hvor var det du feiret 17. mai?

17. mai klar

Hei!

På onsdag var jeg på nattåpent på Metro. Jeg trengte kjoler så det var derfor jeg var der. Jeg har kjolen hengende klar på rommet, og smykkene på bordet. Gleder meg kjempe masse til imorgen når korpset begynner å spille på instrumentene sine og så klart å se på barnetoget. Synes det alltid har vært gøy å se på det, også er alle barna i toget så søte! Skal være med vennene mine, og etterpå skal jeg sikkert være med familien eller noe. Fiksa neglene til Lilly istad. Har aldri laget det norske flagget på negler før, men det ble ganske bra til å være den første gangen. Neglene mine kommer ikke til å være noe spesielt i år. Skal bare ha et enkelt design.

Her får dere en liten sneak peak på hva jeg skal ha på meg imorgen :):)Gleder du deg til 17. mai imorgen?

Hva er det du skal ha på deg?

Har du gjort noe spesielt med neglene dine til imorgen?

sen blogging

Hei!

Sa til meg selv tidligere idag at jeg skulle legge meg klokka 10 idag, men det ser ut som at det ikke kommer til å skje. Har en del innleveringer som jeg må levere inn. Vi var visst ikke heelt ferdig med skolearbeid. Bloggen min har ikke gått sånn super bra som for noen uker siden. Jeg har ikke blogget helt ordentlig heller, men det som er er at det ikke er noe spennende som har skjedd og jeg har ingen anelse om hva jeg skal blogge om. Hadde egentlig ikke planer om å blogge idag, men jeg fikk dårlig samvittighet at jeg måtte. 

Forresten, jeg er snart ferdig med å redigere del 2 av da jeg var på båt til Kiel. Del 1 kan du se HER.


#birgittesmilekjørermileycyrusstyle igjen

Har du noen innleveringer som må leveres inn snart? 

mislykket bading

Hei!

Siden vi er ferdige med alle heldagsprøvene, har vi mange avspaseringer fram til sommeren. Vi får nesten ingen normale uker, men det er bare deilig fordi vi slutter klokka 12! Jeg har jo så klart lekser jeg må gjøre, men det er ikke så mye som det var før heldagsprøvene.

Idag ble jeg med noen av vennene mine til å bade siden de hadde blitt nominert, men så ble vi stoppet av noen andre ungdommer som også skulle bade. De sa at de hadde sett noen som blotta seg (æsj). Det var noen voksne rundt der og de fikk vite det. De ringte til politiet og litt etter kom de, men uheldigvis fant de han ikke. Vennene mine ville ikke bade likevel, og det skjønner jeg veldig godt. Det var ekkelt å få høre ''nyheten'', men det var også veldig bra at de stoppa oss for ellers kunne alt gå galt. Jeg skulle ikke bade, men jeg ville heller ikke gått der hvor han var, for hva om han kidnappet meg for eksempel?!


birgittesmile har glemt å gre håret sitt og hun er veldig trøtt.

Har du badet i år?

17.mai inspirasjon

Hei!

Dette blir mitt første inspirasjons innlegg på bloggen! En gang må jo være den første, ikke sant? 17. mai er på lørdag allerede, så da tenkte jeg bare å gi dere litt inspirasjon til denne spesielle dagen som skal komme! Var ikke helt sikker på hva jeg skulle putte i kollasjen min fordi jeg fant ikke så mange bilder. Det var mest av de samme. Er litt smånervøs for dette innlegget siden jeg vet ikke om dere kommer til å like kollasjen. Jeg har ikke planlagt hva jeg skal ha på meg (hvis jeg skal i det hele tatt ut). Ingen av kjolene som jeg har med i kollasjen passer meg ikke i det hele tatt (de er kjempe fine!!!) fordi jeg er så liten og lav. Skal snart på shopping så jeg får finne noe der! Har som vanligvis ingenting å gjøre på 17. mai, men det er utrolig trist å være inne på selveste bursdagen til Norge når det er så mye is, pølser, musikk og kos.  

bildene av modellene med kjolene er fra nelly, og resten er fra google.

Hva synes du om kollasjen?

Hva skal du på 17. mai?

3/3

Hei!

Da var jeg endelig ferdig med alle heldagsprøvene! Det er en utrolig deilig følelse, men jeg er veldig sliten nå. Vi hadde heldagsprøve i engelsk, og den gikk sånn passe bra. Det var mange oppgaver også måtte man skrive en lang fortelling i tillegg. Norsken gikk bedre enn ifjor, men matte gikk ikke like greit. Jeg har spist så mye godteri og drukket så mye usunt i det siste at jeg innbiller meg at tennene mine er fulle av hull, så nå skal jeg ta en lang pause. Vi er ikke helt ferdige med prøver, noe jeg trodde vi var. Om 2 uker har vi prøver og framføringer.. Nok om skoleting.

Nå er det jo helg folkens! Hvor deilig er ikke det? Etter treninga imorgen skal jeg til Sandefjord. Vi skal på konfirmasjon der, men jeg vet ikke hvem det er sin hahah.

                     
elsker virkelig denne tightsen fra kappahl. den er faktisk behagelig å ha på og ikke for stram, men den finnes ikke i butikken lenger. 

Hvor mange ganger i uken spiser du godteri?

no motivation

Hei!

I de siste ukene har jeg ikke hatt så veldig lyst til å blogge. Hadde egentlig planer om å blogge for sånn tre timer siden, men jeg har drøyet tiden sånn at jeg ikke har orket før nå fordi vi hadde avspasering idag.. igjen! Været har vært skikkelig nede, jeg har forsovet meg mange ganger, glemt å gjøre lekser (fikk ikke annmerkning da, heheheh) osv. Også har jeg ingen steder å ta bilder fordi lyset er helt AHIDHISFYGVBBH. Trodde denne uken skulle bli bra, jeg. Får vel håpe på at neste uke blir bedre!Hvordan har uken din vært?

nerds

Hei!

Før tentamen idag fikk jeg gave av vennen min! Ble litt overrasket over at jeg fikk nerds, men jeg ble jo så klart glad for den. Klarte ikke å vente, så jeg begynte å spise av den med en gang. De er så små og søte og i så fine farger. Jeg er alltid redd for å miste dem på bakken fordi det kommer til å bli vanskelig å rydde opp, haha. Pakken er fargerik og kjempe søt! Nerds kan man kjøpe på Dropsen på Strømmen storsenter, hvis det var noen som lurte.Har du noen gang smakt nerds før?

ny uke

Hei!

Har faktisk gleda meg til denne nye uken. Jeg liker alltid å ''starte på nytt'' igjen. Skal prøve å våkne tidligere, spise frokost og ikke drøye leksene så mye osv.. HAHA SOM OM JEG KOMMER TIL Å KLARE DET. Jeg skal ihvertfall PRØVE! våkna faktisk seint idag og sånt, men shh. Dagen har vært like normal som alle de andre mandagene mine har vært.  Justin Bieber kom dessverre ikke på skolen og holdt en liten mini konsert for oss, men det skjer vel bare i drømmene mine. hvorfor er jeg så morsom -.- Har vært en del mørke skyer idag og regn, ikke så kult men sånn er livet. Denne uken har vi heldagsprøver i norsk og engelsk. Det blir godt å være ferdig med dem!

Ja, også er det meldt SÅÅ fint vær resten av uken.. screenshotpå yr btw.


#birgittesmilekjørermileycyrusstyle

Hvordan er været meldt hos deg?

Har mandagen din vært noe spesiell idag?

kraftig allergi

Hei!

Beklager for at jeg ikke skrev noe på bloggen igår. Jeg var dårlig og var veldig slapp så jeg klarte ikke å sitte foran pc'en. Pollen har vært veldig ille for meg i mange uker nå, men den uken da det var varmt ute begynte det sånn skikkelig. Øynene mine klør og renner, halsen min er vond, nesa mi er tett og jeg hoster mye. Jeg tar allergi piller, men de gjør sånn at jeg blir slapp og trøtt. Det er jo nesten sovepiller, haha! Øynene mine er full av mørke ringer, så de var ikke til å vise akkurat. Følte meg mye bedre idag, men er fortsatt sliten. Jeg tvang meg selv til å dra på trening siden jeg lovte mamma å ikke droppe igjen. Ble mye bedre etter treninga!

Dere får ha en fin lørdag videre :)

første i femte

Hei!

Tenk at vi har kommet til mai! Bare noen få dager igjen til 17. mai og 1 måned igjen til sommer! Selv om sola skinner ute, er det ikke akkurat varmt. Været har gått ned siden forrige uke. Fikk sove utrolig godt i natt også spiste jeg croissant med sjokolade til frokost. Vi hadde ikke nugatti hjemme, så jeg måtte smelte sjokolade og smøre det på som et vanlig pålegg haha. Var ikke så stor forskjell og smakte fortsatt like godt! Idag skal jeg bare være hjemme og ta alt med ro. Imorgen skal vi tilbake til skolen, men vi slutter tidligere imorgen pga avspasering, noe jeg er utrolig glad for.Hva er dine planer for fridagen?

Har du skole imorgen?

Les mer i arkivet » Juli 2015 » Juni 2015 » Mai 2015


★ legg meg til som venn
Hei og velkommen til bloggen min! Mitt navn er Birgitte og jeg er en jente på 15 år. Denne bloggen handler om meg og hverdagen min. På fritiden liker jeg å spille tennis, spille piano, ta bilder og være med venner! Kontakt: birgitte.blogg@hotmail.com KOPIERING AV BILDER/VIDEOER/INNLEGG PÅ BLOGGEN ER IKKE TILLAT UTEN TILLATELSE.hits