jeg lever!

Hei!

Jeg lever! Bloggingen min har gått veldig dårlig siden sist uke, og det er jeg lei meg for. Blogglysten gikk ned, ned og ned. Det var fordi været var ikke så bra egentlig. Haha, det er sant! Når sola skinner ute får jeg motivasjon til å blogge og jeg får inspirasjon. Men i helgene var været helt perfekt.

Helgen min var bare helt fantastisk! Da var det virkelig sommer. 24 grader og alt. Jeg tenkte å sole meg, men jeg hadde ikke noen sted og sole meg. Hos meg er det sykt mange insekter, humler, bier, veps... osv. som flyr overalt. Jeg hater det. Jeg får alltid frysninger og ekle følelser når jeg ser insekter. Men da gjør jeg heller noe annet som å være med venner eller ute i sola eller grille sammen med familien. Det er jo bare koselig!

Dere kan følge meg på instagram, for dere som tror at jeg er død. :)
birgittehoang heter jeg der.
 

                                       

Hvordan har helgen din vært? 

nytt hår

Hei!

Jeg har klippet meg kort og farget håret! Det er ikke så veldig kort, men man ser litt forskjell tror jeg. Også har jeg farget håret brunt. Jeg ble ganske fornøyd med resultatet, men det var bare det at det ble ikke så brunt nederst i håret og litt lyst på toppen. Men det går bra. Tante gjorde alt for meg og hun er ganske flink. Det tok ca. to timer å farge håret.

Hårfargen jeg brukte var blond, men det var fordi jeg skulle få brunt hår. Syoss var det merket jeg brukte og jeg har alltid brukt det. Jeg synes den funker veldig bra. Jeg har farget håret en gang før og dette var min andre gang.

Hva synes du om resultatet?

Ser du forskjell?

sommer

Hei!

Nå er det 25 varmegrader ute! Jeg, Lilly og noen andre var ute istad og det var veldig gøy. Holdte på å koke meg i hjel! Vi dro til Langvannet også gikk vi bare litt rundt. Det begynte å småregne, men det gikk bra. Vi ble ikke våte ihvertfall.

Sommeren har kommet! ÆÆÆ

                                            

Har du vært ute idag?

Er det varmt hos deg?

gratulerer med dagen, Norge!

Hei!

Idag er det 17. mai! Jeg har hatt en kjempe fin 17. mai, og jeg håper dere også har hatt det! Det har vært en varm og deilig dag. Jeg ville skifte til shorts, men jeg var så sliten at jeg ikke orka. Hehe.

Håper dere har kost dere masse idag og spist masse is!


olajakke - cubus
bluse - lindex
tights - kappahl
converse - dna

Har du hatt en fin 17. mai feiring?

Har du spist masse is?

olajakke

Hei!

Da har jeg endelig fått kjøpt meg en olajakke! Har ønsket meg det lenge. Jeg kjøpte min inne på cubus, og jeg synes den er kjempe fin. På prislappen stod det 250 kr, men da jeg kom til kassa sa hun som stod der at den kosta 187 kr! Det var ganske billig for en olajakke fordi nesten alle jeg har sett er prisen fra 300 og oppover. Så det var ganske bra. Jeg tenkte å ha den på imorgen på 17. mai.

Har du olajakke?

Hva skal du ha på deg på 17. mai?

ballerina

Hei!

I det siste har jeg blitt veldig avheningig av en kjeks som heter ballerina! Jeg tror nesten alle her vet hvilken jeg snakker om nå. Jeg liker blåbærsmaken best og ikke de andre så veldig godt. I helgen har jeg spist av dem som en galning. Merker at jeg har blitt som en gorilla, for hver gang jeg ser kjeksene må jeg bare ha! Hehe. 

Igår gikk brannalarmen på skolen! Det var ikke øvelse, men det var for real. Neida, det brant ikke, men det var en ansatt på SFO som lagde omelett. Også kom det masse røyk og da begynte brannalarmen å ringe. Det var helt stille i klasserommet vårt siden vi hadde lesehalvtime, også plutselig begynte den å ringe. Alle skvatt som bare det og fikk panikk. Jeg fikk jo helt panikk siden jeg ikke visste hva jeg skulle gjøre, selv om jeg vet at man skal gå ut til ''møtestedet'' hvis det er brann. Brannbilen kom, men jeg tror de bare skulle sjekke om bygningen var okei. Er ikke sikker. Dette skjedde før da vi gikk i 4. klasse. 7. klassingene lagde vafler og da skjedde det, det samme. Men jeg tror ikke brannbilen kom da.

ikke ta de bildene alvorlig, det var ment som tullebilde


Liker du ballerina kjeksene, eller liker du noen andre?

Har dette noen gang på skolen din?

kjenn

Hei!

Nå er jeg hos Lilly, og Susan er her hun og. Kl. 16.00 skal vi til Kjenn og bade der. Akkurat nå sitter vi bare på senga til Lilly og ser på tv, eller jeg gjør det. De sitter på hver deres egen iPad og spiller spill.

Tv'en vår har ikke funket siden januar, så det er godt å få se på tv igjen! Heldigvis er iPoden og pc'en min så snill som fortsatt er her for meg, hehe.

Hva skal du idag?

laaaanghelg

Hei!

Idag har det vært fri fra skolen! Det er jo på grunn av at det er Kristi Himmelfartsdag. Jeg har fri imorgen også, og det tror jeg egentlig alle har. Det kommer til å bli så deilig! 


arkivbilde

Skal du noe spesielt denne langhelgen?

strømmen storsenter

Hei!

Igår var jeg på strømmen med Vina og Karoline. Det var veldig gøy. Jeg ble veldig kvalm etter bilturen, og for å være ærlig, holdte jeg på å besvime og kaste opp på newyorker. Jeg har nevnt tidligere på bloggen at jeg er bilsyk. Men jeg klarte å holde søpla tilbake og ikke besvime. Vi måtte forte oss til mc donald's for å kjøpe litt mat der. Alle var vel sultne, og jeg holdte på å dø, haha. Nok om det.

Vi var innom nesten alle butikkene, mest de vanlige som ginatricot, bikbok, newyorker osv. Får nesten aldri kjøpt så mye når jeg er på storsenter fordi jeg får ikke lov til å ta med så mye penger. Buhu... Men jeg fikk ihvertfall kjøpt noe! :)

 

Innkjøpene:

Topp med nagler fra WOW. Den kosta 172kr før og nå er den på salg til 99kr

USA t-skjorte fra NewYorker. Den kosta 70kr før og nå er den på salg til 50kr

Ikke så veldig interessant innkjøpt, men jaja. Det får gå.

Hva synes du om innkjøpet?

Er du bilsyk?

rusken 2013

Hei!

Har nettopp kommet hjem fra skolen og har spist lunsj. På skolen idag var det rusken, og da måtte vi gå ut å plukke søppel. Det var veldig ekkelt, men det ser bedre ut på nå enn det, det gjorde før.

Det var en i c klassen som fant en litago kartong med tiss oppi! Også helte han det ut og da så vi at det var gult, æsj. Det beste var da vi kom tilbake til skolen med musikk og is. Vi kunne høre musikken fra skolen vår ganske langt borte.

 

 

Har du rusken på skolen?

Les mer i arkivet » August 2015 » Juli 2015 » Juni 2015


★ legg meg til som venn
Hei og velkommen til bloggen min! Mitt navn er Birgitte og jeg er en jente på 15 år. Denne bloggen handler om meg og hverdagen min. På fritiden liker jeg å spille tennis, spille piano, ta bilder og være med venner! Kontakt: birgitte.blogg@hotmail.com KOPIERING AV BILDER/VIDEOER/INNLEGG PÅ BLOGGEN ER IKKE TILLAT UTEN TILLATELSE.hits