Skolen

Hei, hei!

Idag har jeg vært på skolen, selvfølgelig. Jeg har egentlig ikke gjort noe spesielt på skolen idag. Men vi driver og øver til sommeravslutningen. Jeg, Anne Sophie og Anna har lagd en dans til Tik Tok - Ke$ha. Og det er bare vi 3 som danser. 

- Birgitte

Sykkelprøve

Hei!

Idag hadde vi sykkelprøve på skolen idag. Jeg ble litt nervøs, men så ble jeg det ikke lenger. Jeg fikk sykkelkortet mitt og det vil si at jeg kan sykle til skolen, og hvis jeg ''bryter'' reglene (for eksempel hvis jeg ikke har på hjelm) så klipper de ett hjørne fra vær side, og hvis alle hjørnene er klippet, så ''FORSVINNER'' sykkelkortet mitt. Da kan jeg ikke sykle til skolen mer og da må jeg vente til neste sykkelprøve som er neste år. Sist uke hadde vi teoretisk sykkelprøve, og idag hadde vi praktisk sykkelprøve :)

Ja, men nå har jeg ingen tanker i hodet mitt, så da blogges vi!

 Dagen igår

Hei!

Siden jeg ikke kunne blogge igår så blogger jeg nå idag :)

Igår var jeg hos kusina mi Anna, vi hadde grillfest hos henne igår. Jeg og kusinene mine (Julia, Lilly og meg) fikk lov til og slappe av i blobblebadet, det var kaldt, men deilig. Også sa mamman til Julia at vi burde ligge med hele kroppen ned i vannet, så blir man litt varmere. Jeg gjordet det, det hjalp. Men jeg frøs enda. Så jeg gikk opp..  Da jeg gikk opp fra bobblebadet så lekte Lilly og Julia i bobblebadet! De drev og hoppet i vannet og dukka under vann osv. Fetterne mine (Jonas og Simon) var også i bobblebadet. Vi hadde det gøy der, og da det begynte å bli kaldt ute da lagde Julia og Lilly en sånn ''sklie'' sammen med meg på rommet til Anna. Vi lagde det med madrassene til Anna, hehe! Og da vi ble ferdige med ''sklia'' så lata vi som at vi kjørte ''berg og dalbane'' med Lilly, Julia, Jonas, Anna og meg. Og da vi ''kjørte'' ned fra madrassene skrek vi som om vi var på en ekte berg og dalbane. Haha!

Og da alle dro hjem untatt familien min så spurte jeg mamma om jeg kunne overnatte hos Anna, men det fikk jeg ikke lov til. Ja, ja ... 

- Birgitte

 YEYEYE, NYTT GJESTEINNLEG FRA .................. ANNA :D

HØØØRRÅÅÅUUUU!! :D Neiiijjda. Men nå skal jeg skrive min andre gjesteinnleg. Dere har sikekrt sett meg før, overnatte hos Birgitte og blablabla! Men uansett, ville bare si at Birgitte er en kjempekul person som alle DERE burde digge! Jeg elsker deg asszz KOOOZZIIINNNEEE <3 Ja .. hva nå? JO, vi snakkes sikekrt i morra Birgitte. ;)
OG TIL DERE ANDRE:
Dere må følge bloggen til Birgitte og alt det derre jaa.

HADE PÅ BADET, DERE ER EN SJOKOLADE <3

- Anna


Vår Outfit

En enkel og grei vår outfit.

T-shorte fra LINDEX
Shorts fra LINDEX
Strømpebukse fra CUBUS

Outfit

T-shorte fra CUBUS
Shorts fra LINDEX
Strømpebukse fra CUBUS

Outfit

Her er en passende outfit ut i byen :-)
Topp fra CUBUS
Genser fra WOW
Tights fra CUBUS
Husker ikke hvor sokkene kom fra :)

 

Første bilde på bloggen


 Vel, her er et bilde av meg, siden det var så mange som spurte!
Anna ~ Gjesteinnlegg ~


Heihei, nå er det Anna som skriver. Vi sleit med å få opp bildet egentlig. Men ville bare si at dette er en bra blogg, håper dere kommenterer! Birgitte kommenterer tilbake :-)

- Blogges, kanskje ;*

Besøk

Hei!

Idag skal jeg kansje få besøk av kusina mi. Det er bare kanskje! Jeg har ikke skrevet så veldig mye på bloggen min, men tanta mi har bursdag 03.mai!!! Og det er på mandag! Jeg gleder meg til kusina mi kommer over og overnatter.

Les mer i arkivet » Juli 2015 » Juni 2015 » Mai 2015


★ legg meg til som venn
Hei og velkommen til bloggen min! Mitt navn er Birgitte og jeg er en jente på 15 år. Denne bloggen handler om meg og hverdagen min. På fritiden liker jeg å spille tennis, spille piano, ta bilder og være med venner! Kontakt: birgitte.blogg@hotmail.com KOPIERING AV BILDER/VIDEOER/INNLEGG PÅ BLOGGEN ER IKKE TILLAT UTEN TILLATELSE.hits