happy

Hei!

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra en vellykket tennistrening. Tenk at sola fortsatt skinner! Fikk kjempe lyst til å ta meg en liten joggetur før den stiger ned igjen, men jeg er så sliten. Er sykt støl i lårene! I tillegg er jeg ganske trøtt også. La meg ikke før halv tre igår på grunn av en design og redesign innlevering. Hardt det der, altså! Har også lekser som sitter og venter på å bli ferdige, så joggetur blir det ikke noe av idag.Men på den positive siden føler jeg meg såpass bra til å øve til mattetentamen! Vet ikke om det er positivt, men jeg pleier alltid å øve to dager før. Det er ikke bra, når jeg allerede sliter fra før av.

summer, is that you?

Hei!

For en herlig dag det har vært i dag! Det var jo helt sommervær med hele 27 grader i dag! Jeg frøs sånn på morningen at jeg tok på meg en passe tjukk genser, og en ull cardigan over. Gjett om det var varmt med en gang jeg gikk ut skoledøra! Jeg fikk helt sjokk og jublet inni meg. Da jeg endelig kom hjem, var det på med shorts og t-skjorte! Synd jeg ikke utnyttet dagen kjempe godt.. Håper ihvertfall at det forblir varmt fram til august. Da er jeg evig happy ♥♥

snikk snakk

Hei!

Hvordan har uken deres vært? Min har så langt vært ganske bra. Prøver og det stresset vi hadde før påskeferien har ikke kommet helt enda, men nå nærmer det jo seg tentamenstiden. Æsj.. Også skal jeg jo konfirmere meg i år! Konfirmasjonen er faktisk i tentamens-uken, så jeg lurer på hvordan det kommer til å gå! Merker også at tiden flyr som bare det - bare to måneder igjen til sommerferie! Ææ, gleder meg utrolig mye til alle de lange, varme dagene... ♥ Det er ganske fint ute nå da. Våren har endelig kommet fram, men man vet aldri. Det er jo tross alt Norge. Plutselig kan det snø imorgen, who knows?

Også har jeg fått meg selfie-stang, hahaha. Tar egentlig ikke så mange selfies, for da bruker jeg seriøst en time på å ta bilder. Jeg tror det er sånn med alle jenter - vi blir aldri fornøyde. Men det er jo ganske artig med en selfie-stang! Passer perfekt til å ta morsomme bilder sammen med venner og slikt.


Elsker knappen til å ta bilder med! Den er så søt! Er stor fan av Hello Kitty, så det var prikken over i'en for å si det sånn :D


Pappa kjøpte den i Korea så jeg har null anelse om hvor mye den kostet osv, men dere finner en helt sikkert på ebay!

Håper dere får en fin lørdag videre! ♥

halleluja

Hei!

Fy søren! Nå var det endelig på tide med et nytt innlegg her på bloggen. Har ingen andre unnskyldninger enn at jeg har vært lat og ikke giddet å oppdatere dere, men nå som det er påskeferie, burde jeg benytte sjansen. Jeg gjør ingenting enn å sove og se på PLL! Påskeværet er jo helt fantastisk også. Det å våkne av at sola skinner inn i vinduet er helt himmelsk. Lenge siden sola har gjort noe sånt, altså. 

Planene for imorgen er ikke helt klare enda. Det var snakk om å dra en tur til Sverige, men jeg aner ikke om det blir noe av eller ikke. Får bare vente å se hva som skjer :)

Les mer i arkivet » Juli 2015 » Juni 2015 » Mai 2015


★ legg meg til som venn
Hei og velkommen til bloggen min! Mitt navn er Birgitte og jeg er en jente på 15 år. Denne bloggen handler om meg og hverdagen min. På fritiden liker jeg å spille tennis, spille piano, ta bilder og være med venner! Kontakt: birgitte.blogg@hotmail.com KOPIERING AV BILDER/VIDEOER/INNLEGG PÅ BLOGGEN ER IKKE TILLAT UTEN TILLATELSE.hits