1/3

Hei!

Kjempe deilig å være ferdig med en av de vanskeligste heldagsprøvene! Jeg satt helt til kl. 2, og det var da vi måtte levere inn og avslutte. Har aldri sittet helt til det har slutta. Jeg føler ikke at det gikk noe bedre i år, egentlig. Det gikk like dårlig som ifjor...

Heldigvis er det fri imorgen! Gleder meg til å få sove godt i natt. Jeg klarer ikke å stå opp kl. 7 på morningen lenger fordi jeg legger meg alt for seint, så jeg har fått en ny vane å stå opp 8 og ikke spise frokost noe som jeg ABSOLUTT må slutte med. Neste uke kan jeg ''starte på nytt'' med mornings rutinen min. Det som er skikkelig uafhohsogsh, er at det er lekser som vi har til fredagen, men jeg skal gjøre dem nå straks så jeg blir ferdig med det. Vinden og de mørke skyene har kommet tilbake. Det føles ut som -3 grader ute og jeg fryser inne selv om jeg sitter med hettegenser og joggebukse, uff. Er ihvertfall meldt fint vær resten av uken da :)

Når er det du pleier å stå opp?

preparing for tentamen

Hei!

Imorgen er det den ''store'' dagen, nemlig heldagsprøve i matte! Gruer meg utrooolig mye. Jeg satt oppe til 1 igår og gjorde matte oppgaver, og nå er jeg veldig trøtt. Jeg lovte meg selv og mamma og pappa og få gode karakterer i matte i år, men nå er jeg ikke så sikker på om jeg klarer å holde løftet mitt. Utrolig dumt, men jeg klarer bare ikke.

Forresten, vi hadde utegym idag. Årets første utegym. Det var veldig overskyet og blåsete, så det var ganske kaldt. Vi spilte fotball og var i veldig mye bevegelse. Jeg frøs mest på hendene. Skyene begynner å gå fra hverandre nå, også håper jeg på at det blir fint vær imorgen og ikke sånn som imorges!

Fikk også pakke i posten idag! Har holdt det litt skjult for dere, men for 2 måneder siden bestilte jeg et deksel på ebay. Kan lage et eget innlegg om det senere ;)

Ønsk meg lykke til imorgen! ♥

aker brygge

Hei!

Igår var jeg på Aker brygge sammen med mamma. Hadde ikke vært der på årevis! Vi skulle egentlig spise på Fridays, men det var skikkelig mange der og man måtte stå i laang kø for å få bord. Det gadd vi ikke så det endte opp med at vi spiste på Mc Donalds, hihi. Jeg og mamma gikk rundt hele brygga og ''utforska'' litt. Senteret var ikke åpent, men det var jo sånne små kiosker som solgte sukkerspinn, is og pølser. På onsdag er det mattetentamen.. Har øvd masse, men er fortsatt usikker på alt. Det er jo selvfølgelig den som alltid må komme først. Har så mye annet å gjøre i tillegg, men nå fokuserer jeg mest på matten.

Når er det du skal ha tentamner?

better than broccoli

Hei!

På butikken fant jeg denne lille smoothie drikken. Den var så søt også hadde jeg aldri hatt den før, så jeg måtte bare prøve. Det var en annen i gul eller oransje, men jeg ville prøve denne først. Smoothien var faktisk veldig god, men det var ikke så mye oppi den. Den koster 14 kr på Coop Mega, og er visst bedre enn broccoliHar du smakt den før?

Har du sett den i butikken?

dag 1 i kiel, color line

Hei!

Da fikk jeg endelig lastet opp videoen fra Kiel, eller fra da jeg var på båten. Videoen ble vel egentlig mer som en vlog enn vanlig videoblogg. Dette er bare den første delen, og den andre holder jeg på med nå. Kan ikke love dere at den blir ferdig til imorgen fordi nå nermer det seg tentamner osv, men den kommer opp på bloggen.. en dag!

Håper dere liker videoen, eller vloggen! Husk å sett på HD for mye bedre kvalitet.

attitude


genser - cubus

Hva synes du?

er det sommer jeg lukter?

Hei!

Helt siden igår har været vært helt fantastisk. Nesten sommervær, men det er bare vinden som ødelegger litt. Var nettopp ute med Karoline og tok noen få bilder. Kunne ikke la vær å ta bilder i det fine været! Det har vært opp til 18 grader idag! shorts sesooong. Og det beste av alt er at det er meldt så fint hele uken.Hvordan er været hos deg?

hæ?

Hei!

Kan ikke tro at vi har kommet til siste feriedag! Imorgen starter skolen igjen og alt det stresset. Egentlig så gleder jeg meg litt siden det har vært en stund siden jeg har sett alle vennene mine. Tiden har gått så fort! Det er ikke så veldig lenge igjen til sommerferie. 

Gleder du deg til skolen imorgen?

Savner du vennene dine eller har du møtt dem i ferien?

my first easter egg

Hei!

Tror mange av dere kommer til å bli litt sjokkert nå, men igår fikk jeg min første påskeegg! Vet det kanskje var litt seint å få det igår, men påskeharen, a.k.a pappa, kom hjem smilende med påskeegget som han fikk på jobben. Mange pleier jo å få det før påskeferien, hvis jeg ikke tar feil? Jeg har ikke en sånn tradisjon der hvor jeg får påskeegg hver påske, men det er jo koselig å få det innimellom selv om denne var min første gang :):)

Får du påskeegg hver påske?

tilbake

Hei!

På onsdag dro jeg og familien til Kiel med båt! Vi var der i to dager så det er derfor jeg ikke har blogget de to dagene. Man måtte kjøpe nett hvis man skulle ha det, men jeg gadd ikke. Jeg vlogga der så nå skal jeg bare redigere videoen. Det var utrolig gøy og koselig der, så det var egentlig ikke vits med nett. Også var det veldig fint der! Man kunne se forskjell fra Stena Line og Color Line. På Stena Line var det bare fulle folk og det var umulig å sove.

Vi kom hjem igår kl. 10.00. Jeg ble kvalm og fikk vondt i magen. Fant ut at jeg var sjøsyk igår! Visste ikke at jeg var det en gang. Når jeg står eller sitter stille, kjenner jeg gulvet beveger på seg eller ''bølger''. Litt vanskelig å forklare. Kasta opp igår, og helt siden da har jeg ikke hatt så veldig matlyst. Jeg blir sulten, men får ikke lyst til å spise..

                    
tok mest videoer der, så dette bildet er det eneste jeg har av meg selv, heheh..

Sorry for et kjempe kjedelig innlegg, men jeg føler meg ikke helt bra så nå skal jeg slappe av og begynne å redigere vloggen. Dere får ihvertfall ha en fin påskeaften videre i det fine været! 

Har du reist med Color Line?

herlig dag i byen

Hei!

Idag har jeg og kusina mi vært i byen! Vi planla dette to uker før, eller noe. Hadde ikke vært der siden 2010, så det var godt å komme tilbake igjen! Glemte nesten helt hvordan det var og så ut, jeg hehe. Det ble ikke sånn skikkelig mye shopping som jeg trodde det skulle bli, men jeg fikk kjøpt meg en bukse. Også spiste jeg på Friday's for første gang! Jeg bestilte chicken quesadilla og den var KJEMPE god. Fikk med 3 forskjellige dip ved siden av, og alle av dem smakte godt. Anbefaler virkelig retten på Friday's. Det var veldig mange der, så det tok tid før vi fikk bestille noe og maten tok også lang tid. Til slutt kjøpte vi så klart Starbucks :):)

Tok nesten ingen bilder, så dere får overleve med de jeg har å dele med dere.


blir skikkelig fristet av bildet :(

Jeg har hatt en super fin dag idag, og skal definitivt dra tilbake igjen snart! 

Når var det sist du var i Oslo?

lekser i påsken

Hei!

Det var kjempe deilig å våkne opp idag uten å tenke på at det er skole imorgen. Måtte jobbe med presentasjonen idag fordi hun jeg er på gruppe med skal bort snart. Hvorfor skal man ha lekser i ferien? Når det er ferie, da er det ferie. Da skal man slappe av. Alle lærere bør lære seg det. Har ikke gjort noe annet enn å spise og jobbe med presentasjonen, så dagen idag er ikke noe spesiell. For en eller annen grunn liker jeg ikke å blogge på søndager fordi de er nesten de samme, hehe.

og, faktisk.. hahahhaa, ler av meg selv


:( :(

Har du noen innleveringer som du må jobbe med i ferien?

endelig påskeferie

Hei!

Jeg har stressa mye i det siste med prøver, skole og alt annet så det blir deilig med påskeferie! Blir deilig med pause fra alt det styret der. Har mange planer for ferien og jeg gleder meg utrolig mye! Skal ikke si hva jeg skal, men dere kan gjette. Må egentlig bruke litt av ferien til å jobbe med engelsk presentasjon og matte tentamen :(

Idag har det vært sol hele dagen, men regnet kommer jo tilbake igjen imorgen. Det er meldt ok vær i ferien. Ikke regn ihvertfall.. håper jeg.. Det har ikke skjedd noe spesielt idag heller. Eller, engelsk prøven som vi hadde idag gikk overraskende bra! Satt ikke å grubla på oppgavene liksom. Håper resultatet blir bra, da.

God påske alle sammen! ♥

Hva skal du i påsken?

Hva tror du jeg skal i ferien?

hva skal jeg blogge om?

Hei!

Idag var det den eneste dagen vi ikke har noe prøver denne uken. Utrolig deilig følelse, men det starter igjen imorgen og etter ferien, har vi tentamner (tentamner?!) og sånt. Snart er det jo påske dere! Bare en dag igjen. Gleder meg utrolig masse!

Bloggen har ikke gått så bra denne uken siden jeg bare har skrevet om det samme i hvert innlegg.. Jeg trenger tips av dere! 

oi, handleposer under øyneneHar du noen tips til hva jeg kan blogge om?

09.04.2014

Hei!

Denne uken har bare vært helt rotete. Trodde plutselig det var fredag så da jubla jeg, men så fant jeg ut at vi bare er i midten av uka. Prøver har vi hatt nesten rett etter hverandre, og på toppen av det hele - VÆRET HAR VÆRT SÅ ELENDIG, OG ER FREMDELES. Kanskje bloggen min skal handle om været, siden jeg nevner det i hvert innlegg. Det er også kaldt ute, noe jeg trodde det ikke skulle være siden det er jo ''vår''. Men vi bor jo i Norge, og været er jo ustabilt heletiden.


arkivbilde

divergent boka

Hei!

Da har jeg endelig fått skaffet meg Divergent boka! Tulla, den er egentlig vennen min sin. Siden hun er så snill, lånte hun den bort til meg fordi hun visste at jeg hadde så gjerne lyst til å lese boka. Har hørt av mange at filmen er bedre en boka, også har jeg hørt at begge to er like bra. Folk har jo forskjellige meninger, men jeg får jo se etter jeg har lest den.

Starten av dagen idag var slitsom. Jeg rakk ikke frokost heller så jeg sultet i første og andre økt. Og på toppen av det hele, var været skikkelig dårlig idag morges, men etter hvert kom sola fram og nå skinner den pent på himmelen. Har så lyst til å gå ut å nyte været, men jeg tror nesten alle vennene mine sitter å pugger hardt til prøven imorgen, inkludert meg.. Bestemor er uansett på besøk. Det er jo alltid koselig :)

Nå gleder jeg meg skikkelig til å sette meg ned godt i sofaen med joggebukser og begynne å lese ♥Har du lest boka?

Hva synes du om den?

''SUN''day

Hei!

Jeg våkna 12 idag og har rydda rommet mitt og stua siden. Også har jeg så klart spist frokost. Hadde pizza til frokost idag. Det er ganske vått ute nå. Hvorfor? DET SNØDDE IGÅR. Eh, jeg trodde den hadde forsvunnet, men nei.

Neste uke har jeg prøver nesten rett etter hverandre. Det er utrolig slitsomt, men må man, så må man. Jeg får vel fortsette på leksene mine.. God søndag videre!

sunt & usunt

Hei!

Lagde nettopp en sunn (men også usunn) ''snacks'' til meg selv. Jeg elsker banan med smeltet sjokolade. Høres ekkelt ut, men det er ikke det. Bringebær med smeltet sjokolade er også godt! Også tar det ikke lang tid å lage dette heller. Har spist dette en del ganger, og wooow. Det er så vidunderlig godt. Dere burde prøve det en gang!Har du smakt banan med smeltet sjokolade?

Har du noen gang tenkt å prøve det?

klar for helg

Hei!

Denne dagen kan ikke bli noe bedre. Vi hadde avspasering på skolen idag... igjen! Jeg vet ikke grunnen, men vi slutta kl 12 idag. Det var utrolig deilig. Også er det jo helg, som alle vet. Uken har gått fort, men den har vært veldig stressende og slitsomt med lite søvn så det er bra jeg får sove lenge imorgen, hehe. Må også øve til de prøvene jeg skal ha. Ihvertfall, god helg til alle dere!

Her er innkjøpsvideoen fra Sverige: 

Hvordan har uken din vært?

stort sett fint

Hei!

Bare to dager igjen til helg! Jeg klarte så vidt å stå opp idag morges, men dagen idag har vært avslappende. Torsdagene pleier egentlig å være helt lik, men idag var det en forestilling på kulturhuset. Mange i klassen min var med på den forestillingen, så det har vært veldig rolig og stille i timene siden igår. De har vært på mange generalprøver osv. Det har faktisk vært deilig uten dem (hehehehheh), men det er ganske tomt. Vi hadde bare svømming og matte, men den gikk utrolig fort. I siste økt har vi egentlig RLE, men vi skulle jo på den forestillingen så det ble det ikke noe av! Har veldig mange prøver neste uke, så det blir nok ikke en avslappende dag likevel. Jeg føler meg skikkelig halvdød.............

Kjeda meg litt istad så jeg lekte litt med kalenderen. Da fant jeg ut at det bare er 9 uker igjen til sommerferie, WIII ♥


Hvordan er dagen din idag?

Les mer i arkivet » Juli 2015 » Juni 2015 » Mai 2015


★ legg meg til som venn
Hei og velkommen til bloggen min! Mitt navn er Birgitte og jeg er en jente på 15 år. Denne bloggen handler om meg og hverdagen min. På fritiden liker jeg å spille tennis, spille piano, ta bilder og være med venner! Kontakt: birgitte.blogg@hotmail.com KOPIERING AV BILDER/VIDEOER/INNLEGG PÅ BLOGGEN ER IKKE TILLAT UTEN TILLATELSE.hits