fredag?

Hei!

Det føles ut som at det er fredag idag! Men det er det jo ikke. Imorgen har jeg fri fra skolen. Tror egentlig alle har det. Men uansett.. det kommer til å bli så deilig! Skal ha prøve på torsdag, så jeg må faktisk øve til den imorgen og idag. Sånn ca. kl. 18.00 drar jeg til Anna og overnatter der.

 

Hva skal du idag?

Har du fri fra skolen imorgen?

ikke blogglyst

Hei!

Hvordan har dere det? Jeg har ikke blogget på en stund, nei. Har mistet blogglysten og jeg aner ikke hvorfor. Synes det forsatt er gøy å blogge, men det er ikke helt det samme som før. Jeg føler at alle innleggene mine blir helt like! Men jeg kommer ikke til å slutte å blogge, bare så det er sagt. skal jeg virkelig skjerpe meg med bloggingen!

 

Har dere noen tips om hva jeg kan blogge om?

Hvordan har du det?

lørdagsmiddag

Hei!

Istad spiste jeg sushi! Denne gangen bestilte vi hos Sushi Asia Giang (HER). Vi pleier vanligvis å bestille sushi derfra, men det kan hende vi bestiller hos smak og sans (HER) også. Sushi Asia Giang har både en restaurant i Oslo og i Lillestrøm. Sushien dems anbefales virkelig! Det er på lørdager vi spiser sushi, men det er noen ganger vi har noe annet på lørdag.


bildene er tatt av pappa :)

Liker du sushi?

Hvor er det du pleier å kjøpe sushi?

''morsom'' lyd?

Hei!

Idag, på skolen var det noe sånn rikskonsert greier (?). Husker ikke helt hva det helt, men det var sånn konsert med instrumenter. Altså de spilte forskjellige rytmer. Det var ikke så overraskende gøy å se på egentlig.. Eller høre. 1. klassingene fikk jo helt latteranfall da de spilte en sånn prompelyd! Og det var faktisk den eneste lyden de lo av. Haha, ganske søtt da. 

Samfunnsfagprøven gikk ganske bra. Den var ikke så veldig vanskelig, men jeg tror fremdeles jeg får noen småfeil. Vi får håpe på det beste!

Beklager for enda et kjedelig innlegg.

 

Hvordan har dagen din på skolen vært?

øving

Hei!

Hele denne dagen har jeg sittet å øvet til samfunnsfagprøven som vi skal ha imorgen. Jeg er ikke så særlig god i samfunnsfag, og denne gangen leste jeg igjennom flere ganger. Jeg pleier å notere samtidig som jeg leser, og det hjelper når jeg skal øve til prøver.

Beklager for at dette innlegget ble bare om prøver, men tirsdagen min har bare vært helt vanlig.

Hvordan er det du øver til prøver?

Hva gjør du på tirsdager?

22.04.2013

Hei!

Idag var jeg på skolen, som vanlig, og det var kjedelig. Som alltid. Ikke viktig informasjon, jeg vet, men jeg har ikke noe å blogge om akkurat nå. På torsdag skal vi se på film med klassen! Også er læreren vår så snill som gir oss tillatelse til å kjøpe godteri til 20 kr til filmen. Det blir deilig det.

Jeg vet at bloggingen min har blitt kjempedårlig siden forrige uke, og det er fordi jeg rett og slett har det travelt. Og når jeg snakker om travelt snakker jeg om skole. Skole tar så mye tid! Men jeg gjør alt for å få en god utdannelse. Vi begynner å få mer lekser enn det vi pleide å få før. Det har ihvertfall jeg merket.

 

Hvordan er dagen din idag?

Synes du skole tar mye av tiden din?

spring feeling

Hei!

Nå er været så fint ute! Det er noe med 9 grader nå tror jeg. Får skikkelig vårfølelse. Sola skinner og det er nesten ikke en enseste sky på himmelen! Himmelen er helt blå. Veldig fin å se på, hehe. Nesten all snø har smeltet! Yessss.

Har du vårfølelse?

Skinner solen hos deg?

skal du på Justin Bieber konserten?

Hei!

Jeg fikk et spørsmål om jeg skulle på Justin Bieber konserten, og svaret er ja, men ikke her. Jeg skal på konserten 25. juni i USA. Så på billboard nettsiden (HER) at Justin skulle holde noen ekstra konserter i USA, så da tenkte jeg at jeg måtte ha billetter til den konserten siden jeg ikke fikk tak i billetter her. Overtalte mamma og pappa mange ganger med å si at det var min eneste sjanse, haha. Det tok lang tid før de sa ja. Pappa snakka med onkelen min i telefonen også begynte de å planlegge. Onkelen min kjøpte billettene så jeg har dem ikke. Jeg skal gå med kusina mi. Har sånn ''days until'' greier på ipoden min og det er 69 dager igjen! Klarer ikke å vente. 

Det er helt sinnsykt at han skal være her i Norge i 3 dager!

                           

                                                                                            bildet er fra google

                     

                                                                                          bildet er fra vg

Skal du på en av konsertene?

gjennomført

Hei!

Idag tok jentene siste dose av livmorhalskreft sprøyta. Den var ikke like vondt som dose nr 2. Man må faktisk ta 3 doser av den, og for meg er det sinnsykt. Jeg er livredd for sprøyter og sånne ting som det der. Ja, jeg er en pyse. Ihvertfall så er jeg ferdig med den! Kjente bare et stikk og at den var inni armen.. Men det gjorde ikke vondt. Begynte faktisk å le imens den var inni armen! Ble også ganske slapp etter sprøyten og det gjør enda litt vondt. Alt går heldigvis bra nå.

 

 

Har du tatt livmorhalskreft sprøyta?

Hva synes du om å ta sprøyter?

converse

Hei!

Har endelig fått meg converse! Har alltid ønsket det, men har aldri funnet en jeg liker og som passer meg. Heldigvis fant jeg noen superfine rosa conversene! De er limited edition, noe som betyr at de er nye, det sa ihvertfall hun i kassen. Har lett etter rosa converse en stund nå, men har ikke funnet en. Eller jeg fant noen i barneavdelingen, men de var alt for små. De kosta 100 kr mer enn de andre skoene pleier å koste, så prisen var 800 kr. Jeg har skoene mine i str 36.

Har du converse?

Hvis du har, i hvilken farge har du?

tennis next

Hei!

Før jeg drar på tennis tenkte jeg å slenge inn et kjapt innlegg! Blir henta av Anna nå snart, så da får jeg bare finne på noe underveis. Jeg trener sammen med Anna, Maria (HER), Julie, Amalie og Lisa. De er ganske gode i tennis! Det er også veldig gøy å spille med dem.

Går du på tennis?

Går du på noe idrett?

vinter igjen?

Hei!

Jeg beklager for fravær fra bloggen. Jeg har hatt det litt travelt denne uken, men jeg fikk heldigvis lagt ut spørsmålsrunde videoen igår! På skolen jobber vi med a-plan siden vi øver oss på nasjonale prøver som vi skal ha i september i 8. klasse, men nå skal jeg ta meg ordentlig sammen å blogge som normalt.

Over til noe annet..

Istad snødde det utrolig mye! Det er ganske hvitt ute nå, og det ser ut som om det har blitt vinter igjen. Det snør ikke kjempe mye nå, men for det. Trodde nesten all snø skulle være borte i denne uken, men nei.

Nå:

Hvordan er været hos deg?

spørsmålsrunde svar

trolldeig

Hei!

3 uker før påskeferien (vet det er ganske lenge siden) lagde vi trolldeig på skolen i kunst og håndverk timen! Egentlig fikk vi de helt ferdiglagde, så da fikk vi bare begynt med en gang. Hele gruppa lagde sånne påskepynt. Jeg er ikke god i å lage sånne ting så det jeg lagde var et hjerte og en sjokolade. Det tok lang tid før vi fikk malt! Tok faktisk en uke for at de skulle tørke, og etter alle hadde malt, måtte vi vente en uke til. Ble veldig fornøyd med hvordan de så ut til slutt.


måtte bare.. hehe

Hva synes dere?

Har du laga trolldeig før?

tilbake

Hei!

Ja, jeg har vært borte fra bloggen hele helgen. Og det er fordi.... jeg ikke hadde noe å blogge om. Sa til meg selv at jeg skulle være aktiv på bloggen med å poste ut 2 innlegg i løpet av en dag, men så kom jeg ikke på om hva jeg skulle blogge om. Men nå er jeg tilbake, og da skal jeg blogge som normalt!

Gjorde ikke noe spesielt i helgen. Bare slappet av som alltid.


Hva gjorde du i helgen?

Hvor mange innlegg vil du ha av meg i løpet av en dag?

tgif

Hei!

Thank God, it's friday.

Det overskriften sa! Det kommer til å bli så deilig med helg! Nå har det gått en uke siden påskeferien. Tiden går ganske fort. Snart er det jo sommerferie, noe alle gleder seg til. Imorgen skal jeg tilbake på tennis. Har faktisk savna det litt.. har vært slapp hele påskeferien. Jeg sier at jeg savner å trene, men når jeg kommer dit .. da orker jeg ikke. Typisk Birgitte.

Spørsmålsrunde videoen er klar, ble akkurat ferdig med å redigere den for 5 min. siden. Gjør dere klare til den kommer ut! Haha, neida, jeg bare tuller. Den kommer ut neste uke, og grunnen til det er fordi jeg føler at bloggen min bare blir fylt opp med videoer på rad, på rad, på rad, hvis dere skjønner hva jeg mener?


Gleder du deg til sommeren?

Hva skal du i helgen?

gårsdagens innkjøp 03.04.13

video:gårsdagens innkjøp 030413

Videoen kan du kun se på pc, og ikke på iPhone, iPod og iPad. Beklager! :-(

Hva synes du om innkjøpene?

05.04.2013

Hei!

Nå er det ikke lenge igjen til innkjøpsvideo kommer ut! Egentlig ikke noe spennende å vite om, men jeg har ikke noe annet å blogge om. Spørsmålsrunde videoen kommer ut neste uke tror jeg.

Hver fredager har vi noe som heter 3-deling. Det er sånn at vi blir delt inn i grupper med hele 7. trinn, også må vi være med de gruppene en hel dag utenom spisingen og friminuttene. Synes det egentlig ikke er noe gøy, men må man, så må man. Denne uka har gått veldig fort! Men det er fordi jeg bare har gått på skole de 3 siste dagene. Men det skal bli deilig igjen med helg! :)

                                   

         Tror det skjedde noe med lyset på bildet, for da jeg akkurat trykka på den ''ta bilde'' knappen var bakgrunnen gul.. men, men


sneak peak :)

Gleder du deg til innkjøpsvideo?

Skal du noe spesielt idag?

litt av hvert

Hei!

Har nettopp kommet hjem fra senteret med mamma. Siden jeg fikk kjøpt noe tenkte jeg å lage innkjøpsvideo etter som at det har vært en stund siden. Spilte inn spørsmålsrunde svar video igår, men har ikke begynt på å redigere den enda. Skulle begynne på å redigere den idag egentlig, men måtte gjøre litt husarbeid + lekser.. så da fikk jeg ikke tid. 

Idag starta jeg på skolen! Mange starta sikkert på tirsdag, men da var det planleggingsdag for oss. Savner påskeferien egenltig. Hvem gjør ikke det? Null skole og null lekser, aahh.. så deilig å tenke på. Nå har skolen tatt over og jeg bli flinkere. Gjør det egentlig ikke så veldig bra på skolen. Snart er det jo sommerferie da. 

Gleder du deg til videoblogg?

Starta du på skolen på tirsdag eller onsdag?

Gjør du det bra på skolen? 

Les mer i arkivet » August 2015 » Juli 2015 » Juni 2015


★ legg meg til som venn
Hei og velkommen til bloggen min! Mitt navn er Birgitte og jeg er en jente på 15 år. Denne bloggen handler om meg og hverdagen min. På fritiden liker jeg å spille tennis, spille piano, ta bilder og være med venner! Kontakt: birgitte.blogg@hotmail.com KOPIERING AV BILDER/VIDEOER/INNLEGG PÅ BLOGGEN ER IKKE TILLAT UTEN TILLATELSE.hits