fargerik 2015


♥♥♥

Hei!

Den siste uken har tiden min gått til dans og slikt til en forestilling vi nettopp hadde - nemlig Fargerik! I år var det den første gangen jeg fikk være med, siden jeg ikke kom inn på audition ifjor (eheh). Det var en sinnsykt fin opplevelse. Utrolig trist at det er over med tanken på at jeg ble kjent med mange herlige mennesker! Dette har vi holdt på med i 6 uker, og de ukene har gått alt for fort. Kanskje litt rart å si det her, men jeg savner faktisk alt det stresset vi hadde backstage - skifting av klær og løping til garderoben helt borti den andre siden.

Først da jeg fikk vite at forestillingene var i mars, tenkte jeg at det var kjempe lang tid til! Men så var det visst over, gitt. Vi slapp også skolen, så det var et stort bonus. For å si det sånn: det var kjipt å sitte i klasserommet igjen. Det var så kjedelig! Hadde no motivation til å gjøre noe på skolen idag. 

stått opp med riktig bein

Hei!

Så langt har søndagen min vært ganske bra. Snart skal jeg rydde litt her og der, som vanlig også skal jeg begynne med lekser. Har to presentasjoner som jeg ikke har øvd til - er så vidt ferdig med det jeg skal si! Og hvor vakkert er det ikke ute nå? Snøen er jo nesten borte, fuglene kvitrer, god temperatur og masse sol!! Det beste er jo å våkne når det er lyst ute. Er så deilig å tenke på at det blir lysere og lysere for hver dag som går, det gjør meg så lykkelig! 

                

              synes denne sangen passet perfekt inn, hehe

finfin helg

Hei!

Denne helgen har jeg virkelig hatt det gøy! Vanligvis hadde jeg jobbet med skole eller andre ting, men denne gangen har jeg fått slappet av og nytet helgen. Jeg har for det meste vært ute med venner og gjort alt mulig rart.

Helgens høydepunkt var da vi overrasket Karoline. Jeg og Anna hadde planla en surprise party til henne i sånn ca. 2 uker, og jeg er fortsatt super happy at vi fikk det til. Det var jo tross alt vår første gang.Les mer i arkivet » Juli 2015 » Juni 2015 » Mai 2015


★ legg meg til som venn
Hei og velkommen til bloggen min! Mitt navn er Birgitte og jeg er en jente på 15 år. Denne bloggen handler om meg og hverdagen min. På fritiden liker jeg å spille tennis, spille piano, ta bilder og være med venner! Kontakt: birgitte.blogg@hotmail.com KOPIERING AV BILDER/VIDEOER/INNLEGG PÅ BLOGGEN ER IKKE TILLAT UTEN TILLATELSE.hits