fantastisk helg

Hei!

Jeg kan ikke si noe annet enn at jeg har hatt en fantastisk helg, og jeg håper virkelig at dere også har hatt det fint. Jeg avsluttet fredagen med jentekveld, på lørdagen så jeg Divergent på kino og på søndag spise jeg på Jacobs Aall (anbefales!). Også har været vært skikkelig bra hele helgen. Dette var kanskje en av de beste helgene jeg har hatt på lenge!

Hvordan har helgen din vært?

spring outfit


                       

solbriller - glitter  skinnjakke - cubus  genser - h&m  bukse - justice  sko - converse                                

divergent

Hei!

Idag var jeg på kino med Karoline og Anna. Vi så på Divergent. Jeg skulle egentlig lese boka først, men den var utlånt på biblioteket. Filmen var bra, men den var litt som Hunger Games. Begge de to er i samme sjanger. Jeg skvatt mer av Divergent og den var mye ''skumlere'' enn Hunger Games, men begge filmene er like bra. Vi var på senteret og venta i ca. 4 timer, men det var absolutt verdt det. Kinoen og senteret ligger rett ved siden av hverandre så i de timene gikk vi fram og tilbake. Anbefaler Divergent til alle dere som liker science fiction!

                     

                                                                               bildet er fra google                                                          

                     
                                                                       

Har du lest boka?

Har du sett filmen?

Hva synes du om filmen/boka?

kjempe fin kveld

Hei!

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra jentekveld. Det var utrolig gøy og koselig! Jentekvelder er så geniale, så til den personen som fant det opp, THANK YOU. De er så utrolig koselige! Vi var ikke så mange, men det gjør ingenting. Det var fortsatt gøy! Vi så på en film som heter White Chicks. Det er en komedie og den er bra og morsom. Braste ut i latter mange ganger. Resten av kvelden brukte vi tiden på WII. Man er aldri for gammel for WII. Ble skikkelig svett så jeg må hoppe inn i dusjen snart, men det er ganske seint nå da. Imorgen skal jeg og noen andre se Divergent på kino! Gleder meg masse!Hvordan har kvelden din vært?

vaffeldagen

Hei!

I det siste har jeg vært borte fra pc, og det er grunnen til at jeg ikke har blogget på lenge. Har også vært litt hekta på sims og minecraft (haha ja, jeg spiller minecraft). Er ikke helt sånn tilbake siden vi har prøver osv. Tenkte å spille inn innkjøpsvideo fra Sverige fordi den videoen jeg filma inn for lenge siden (tror ingen av dere husker den så trykk HER) er ikke ferdig enda. Jeg trenger en mikrofon jeg kan snakke i, så det er det som er problemet.

Det dette innlegget egentlig skulle handle om er at det er vaffeldagen idag! Jeg er ikke sikker på om noen feirer denne dagen, eller om man feirer i det hele tatt, men jeg gjør ihvertfall ikke det. Fikk bare skikkelig lyst på vafler så da bare kjøpte jeg en pakke. Det er idag jeg først vet at det finnes en dag som heter vaffeldagen. For meg er vaffeldagen hele året :D Vafler er jo kjempe godt og kan spises når som helst!
Har du hørt om vaffeldagen?

Ble det noen vafler på deg idag?

pollensesong

Hei!

Idag er det første vårdag! Trodde det var i begynnelsen av mars, jeg da. I hele denne måneden har jeg hatt masse allergi. Det begynte mest igår og nå er nesa mi tett og halsen min er vond. Jeg drikker vann heletiden for ellers tørker halsen min. Drikker nesten ikke brus lenger, med mindre det er bursdag eller noe sånt. Egentlig hater jeg våren på grunn av pollen. Det er jo så klart veldig fint ute og sånt, men det er bare pollen som dreper meg.

Starten av dagen idag har vært et mareritt. På vei til skolen bestemte øynene mine for å ikke åpne seg. Da jeg kom inn døra på skolen hadde jeg masse tårer i øynene og det så ut som at jeg hadde gråtet. Vennene mine ble sjokkert og måtte så klart spørre meg om det var noe galt. Nå kan man ikke se forskjell om jeg gråter eller ikke, hahah.

Har du pollenallergi?

lang dag med snø

Hei!

Tydeligvis har det blitt vinter igjen. Måtte ta fram skjerfet og vinterskoene idag morges. Hadde jo akkurat pakket dem ned! Jeg tror ikke jeg trenger å kjøpe noe vårjakke nå siden det er så kaldt ute. Halve bloggen min handler om været, haha. Dagen min har vært så lang idag, så det var veldig deilig å komme hjem. Bytta til joggebukser etter at jeg hadde slengt fra meg jakken og sekken.

Siden vi sluttet såpass seint idag, har jeg ikke fått spist noe siden klokka 12. Også kom jeg ikke hjem før 4 tiden. 4 timer uten mat er lenge, og jeg orket ikke å lage noe spesielt så da bare slang jeg pizzaen i ovnen.Har det snødd hos deg idag?

Hvordan har dagen din vært? 

windy

Hei!

Det blåser så mye ute nå. Tror jeg sikkert kommer til å miste nettet, og det føles ut som at huset kommer til å rase sammen snart. Mister jeg nettet, vet jeg ikke hva jeg skal gjøre. Kommer sikkert til å ligge på gulvet å hyle til den kommer tilbake igjen. 

Igår var jeg i Sverige! Der ble det masse shopping. Tenkte å lage innkjøpsvideo, men jeg får ikke filmet den inn før neste uke siden jeg har ikke kameraet her nå. Det var masse salg der også kjøpte jeg så klart godteri. Men ikke så masse siden vi ikke hadde god tid fordi vi brukte for lang tid på shopping, hehe.. Jeg tok alt for lite av de godteriene jeg liker best, og det er deprimerende. Det kommer sikkert til å forsvinne i løpet av dagen.

fjortende mars, a.k.a helg

Hei!

Da var det fredag nok en gang. Fredager er så deilige, men jeg gjør aldri noe! Jeg er nesten aldri ute med vennene mine lenger, så det jeg ender opp med å gjøre, er å sitte foran iPad-skjermen resten av kvelden. Inni hodet mitt roper det HELG, men så kommer jeg på jo, what to do. Også tror jeg at været har ombestemt seg, for det ser ikke ut som sola kommer til å vare lenge. Det blir minusgrader og grå himmel neste uke. Nå som jeg akkurat har tatt frem alle sommer-skoene mine og pakket ned skjerf, luer osv. Skulle også akkurat til å kjøpe tynnere jakke, men tror jeg venter med..

Noe spennende som skjedde idag? Vi hadde RLE-prøve! Ikke så spennende, men jaja. Den var ikke spesielt vanskelig siden det var bare krysse-av spørsmål. Jeg øvde ikke så mye til den, så jeg får bare håpe på det beste! Er det noe spennende du skal idag? 

hvor lenge klarer du å gå uten mobilen din?

Hei!

Unicef har kommet opp med et proskjekt som går ut på at man kan donere rent vann til fattige land ved å ikke røre telefonen din hver 10. minutt! Hver dag sitter jeg på iPoden min mer enn 2 timer, og det er ikke bra. Det er jo kjempe smart at de har kommet opp med det! Har gjort dette en del ganger nå, så jeg håper på at det virkelig funker. Dette er jo veldig smart hvis man kanskje trenger å lade mobilen. Da kan du bare gå inn på appen også la den bli helt til mobilen blir fulladet! Imens kan du sikkert gjøre lekser eller forskjellige ting OG donere rent vann i tillegg.

Det er egentlig ikke en app, så trykk HER for å donere rent vann! Dette funker bare på mobil.

Rekorden min er 1 time!


Har du hørt om dette proskjektet?

fin dag

Hei!

Skoledagen har har gått sånn greit idag. Vi har heldigvis ikke lekser til tirsdager, men prøver har vi. Har bare vært veldig overtrøtt, men ellers har det gått ganske fint! Jeg synes det er så vanskelig å stå opp tidlig hver mandag morgen! 

Idag var det strålende vær! Fikk skikkelig vårfølelse og i tillegg var det ganske varmt. Jeg gikk jo med skjerf og tjukk jakke og alt det der, men det var fordi det var litt kjøligere på morningen. Må få skaffet meg en vårjakke snart pluss sko. Skal også begynne å rydde skapet mitt siden det er veldig rotete nå. Jeg må kaste/gi bort gamle klær. Klesskapet mitt trenger virkelig farger så når alt det styret er ferdig kan jeg endelig shoppe nye klær!

 

Hvordan har dagen din vært idag?

Er skapet ditt rotete og trenger du å freshe opp det?

enda en bursdagsfeiring

Hei!

Tidligere idag var det sol og blå himmel! Det var jo helt fantastisk. Forrige uke kom ikke sola en eneste gang. Alt var grått, mørkt og trist. Sola gikk vekk ganske tidlig, så jeg fikk ikke så veldig god tid å ta bilder. Jeg har hørt veldig mange motorsykler idag, og det får meg bare til å tenke på at det snart er vår! Eller det er jo sikkert det nå. Har sett på værmeldingen, og det står at det skal bli sol hele uka med 10 grader! Hvor deilig kommer ikke det til å bli? Nå er det jo bare å se om det er sant eller ikke.

Igår avsluttet jeg fredagen med enda en bursdagsfeiring! Ikke min, men Karoline sin. Vi var ganske mange, men det var veldig gøy ihverfall. Vi spilte masse av Just Dance på wii. Etter spillingen ble det servert kake! Muffinsene hadde Karoline laget selv, og de ble kjempe fine og søte. Jeg ville nesten ikke spise av dem, haha. Jeg klarer ikke å spise kake med mye glasur, så jeg måtte (...) skrape den vekk. VET DET VAR VELDIG SLEMT AV MEG. Vi tok også masse bilder med kameraet hennes. 

Gårsdagens antrekk:

genser - cubus  bukse - cubus  armbånd - gave fra Karoline og Anna                                    
super fin kake som Karoline har pyntet selv!

                                                                      


hahaha, hun i midten tok modell-pose

Hvordan var fredagen din?

Liker du mye glasur?

kongsberg

Hei!

Denne mandagen har vært utrolig annerledes. Den starta med busstur til Kongsberg! Vi satt ikke klassevis, så jeg og Karoline måtte sitte sammen med niende klassinger. Veien hjem var jo helt forferdelig. Vi måtte sitte bakerst med guttene og noen av jentene og de bråka jo som bare det. Det var umulig å sove, også har jeg fått hodepinne. Idag prøvde jeg slalom for første gang. Det var kjempe gøy selv om jeg bare stod i barnebakken. Jeg prøvde en litt brattere bakke, men der falt jeg to ganger og ga opp. Måtte øve mer på å svinge så da dro jeg til barnebakken. Kjørte for det meste alene, men jeg fikk øvd på det jeg måtte kunne. Nå kan jeg ihvertfall stå litt på slalom! Selv om dette var min første gang, så elsker jeg det allerede! Denne mandagen må være en av de beste jeg har hatt :)

Desverre har jeg bare selfies fra bussturen hjemover og ingen ordentlige bilder..


Har du stått på slalom før?

Hvor er det du står på slalom?

Liker du å stå på slalom?

hekling

Hei!

I kunst og håndverk har vi en oppgave som går ut på at vi skal hekle. Enten lue, pannebånn, tøfler osv. Læreren sa at hvis man hekler tøfler, får man bedre karakter, men det gidder jeg ikke. Første uka vi begynte med det, slet jeg skikkelig. Heldigvis var Anna så snill som lærte meg. Jeg skulle hekle tøfler først, men jeg hekla plutselig bare rundt og rundt. Derfor endte jeg med å lage lue. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre med den når jeg er ferdig med den for jeg er ganske sikker på at jeg ikke kommer til å bruke lua.


Også skal vi til Kongsberg imorgen med klassen! Der skal vi stå på slalom eller ski. Jeg skal faktisk prøve slalom imorgen for første gang, og jeg gruer meg faktisk. Jeg er redd for at jeg kommer til å brekke beinet mitt eller noe, haha. Men så klart gleder jeg meg masse. Ikke alle i klassen som blir med siden det er noen som blir igjen på skolen. Jeg skulle egentlig bli igjen på skolen, men så ombestemte jeg meg. Det er jeg veldig glad for, fordi de som blir igjen skal gå tur! 

God søndag videre!

første mars

Hei!

Idag er det første mars, noe som betyr at det egentlig skulle vært vår nå! Snøen skulle ihvertfall smeltet, men det bare snør og snør uansett. Det er veldig vått ute.. Jeg har nettop kommet hjem fra Anna sin bursdag. Vi var på bowling og det var kjempe gøy! Jeg vant ikke da, men det spiller ingen rolle. Mange av dere vet jo også at Justin Bieber har bursdag idag, så gratulerer til han! Håper det ikke blir kaos i år som i fjor.

        

                                                                 Gratulerer med dagen nydelige Anna! ♥

Kjenner du noen som har bursdag idag?

Er det vått ute hos deg?

Les mer i arkivet » August 2015 » Juli 2015 » Juni 2015


★ legg meg til som venn
Hei og velkommen til bloggen min! Mitt navn er Birgitte og jeg er en jente på 15 år. Denne bloggen handler om meg og hverdagen min. På fritiden liker jeg å spille tennis, spille piano, ta bilder og være med venner! Kontakt: birgitte.blogg@hotmail.com KOPIERING AV BILDER/VIDEOER/INNLEGG PÅ BLOGGEN ER IKKE TILLAT UTEN TILLATELSE.hits