pasta in the making

Hei!

Akkurat nå lager vi pasta - fra bunnen av! Tenker det blir en deilig middag idag. Også er det så gøy å lage mat, spesielt når maten er laget fra bunnen av.

Også har vi vært på senteret idag. Ble ikke noe nye innkjøp, men vi har fremdeles en dag igjen. Får håpe jeg finner noe da hihi.

Bergen

Hei!

Dette er min første gang jeg er utenfor Oslo, for akkurat nå er jeg i Bergen! Jeg dro sammen med kusinene mine helt alene med fly, og det var utrolig spennende! Vi er her til tirsdag så vi får vel prøve å utforske det meste til vi reiser hjem igjen.

Så langt har vi vært i sentrum, men uheldigvis regnet det (noe som egentlig var forventet) så jeg tok ikke noen bilder. Storkoser meg her ihvertfall! Bergen er en liten by, men alt ligger så tett sammen - det er kjempe koselig!

Når man danser til musikken når man skal ta bilder

out and about

God søndag!

Snart skal jeg ut å spise lunsj med noen venner. Det blir vel en slags valentineslunsj, hehe. Slipper iallefall å feire valentinesdagen alene!

Har fått på plass bryna og sitter med pore strips på nesa atm - må få vekk de ekle hudormene :(( Etter det skal jeg nok fortsette med litt skolearbeid før jeg tar kvelden. Tenker å være litt flink idag å legge meg tidlig (HAHA den dagen).

konsetryne 

Ha en fin søndag videre! Og valentinesday om du skal noe med din elskede idag hihi ♥

Les mer i arkivet » Februar 2016 » Januar 2016 » Desember 2015


★ legg meg til som venn
Hei og velkommen til bloggen min! Mitt navn er Birgitte og jeg er en jente på 15 år. Denne bloggen handler om meg og hverdagen min. På fritiden liker jeg å spille tennis, spille piano, ta bilder og være med venner! Kontakt: birgitte.blogg@hotmail.com KOPIERING AV BILDER/VIDEOER/INNLEGG PÅ BLOGGEN ER IKKE TILLAT UTEN TILLATELSE.hits