tilbake til hverdagen

Hei!

Nå er jeg hjemme igjen etter første skoledag etter vinterferien. La meg rundt ti-tiden igår, men så merka jeg at vinterferien har tullet med døgnrytmen min så jeg lå våken til kl. halv ett. Perfect! Det som overrasker meg er at jeg klarte å våkne tidsnok, fikk spist frokost og alt det der. Dagen gikk vel som normalt. Vi fikk tilbake en prøve som jeg ikke engang husket at vi hadde - endte med en 6'er! Gråt nesten av glede inni meg. Jeg får nesten aldri en så god karakter.

Og til dere som har vinterferie denne uken: heldiggriser! Dere aner ikke hvor sjalu jeg er. Forrige uke var det jo sol og hele vår pakken, mens det er nå det egentlig burde vært vinterferie. Hvorfor? Fordi det snødde aalt for mye idag - nesten hele dagen! Jeg som var klar til å bruke conversene mine. Men dere får kose dere masse! ♥ Husk å utnytte hver eneste dag av ferien, hihi :-) 

lunar new year

Hei!

Idag våkna jeg ikke før halv 2 fordi gårsdagen ble brukt til å feire vietnamesisk nyttår! Det var utrolig gøy, og vi kom ikke hjem før halv 3 i natt. Det var jo tross alt den ''siste'' dagen i ferien til å være oppe lenge! For de voksne ble det karaoke uten stopp (tro meg, det ble slitsomt etterhvert haha), mens for barna ble det kortspilling og playstation. Vi klarte også på en måte å squeeze inn en bursdagselskap for tanta mi og pappa, for de hadde bursdag igår! Fikk spist kjempe god mat og det ble vel også en slags ''avslutning'' på vinterferien. Tre feiringer i en dag.. på en måte! :-D

50 fakta om meg

Hei!

Endelig ble jeg ferdig med å redigere videoen! Denne har jeg holdt på med i over en måned, haha. Jeg rota masse med klippene og tallene, men jeg fikk rydda opp i det! 50 fakta er veldig mange så jeg skjønner hvis dere ikke orker å se videoen - til og med jeg kjeda meg allerede etter 2 min av videoen. Uansett, jeg håper dere liker den! 

surprise

Hei!

Hvordan er vinterferien deres så langt? Akkurat nå sitter jeg på rommet til kusina mi. Vi har filmet inn en ny video til dere! Jeg får ikke startet med å redigere videoen i og med at filene er så store, og da tar det tid å laste dem ned. Pc'en min har jeg heller ikke med meg så videoen kommer nok ikke før om 2 uker fordi jeg er kjempe treig når det gjelder å redigere videoer.

Ellers har vi ikke gjort noe annet enn å se på film. Skikkelig produktiv dag! Neida, men imorgen skal vi kanskje ut en tur og bake. Det gjør vi alltid når vi overnatter hos hverandre.

Hva pleier du å gjøre på overnatting?

you are fifty shades of ugly

Hei!


Nå har jeg nettopp kommet hjem fra kinoen. Ikke akkurat en overraskelse på hvilken film jeg så, eller hva? Fifty Shades of Grey har vært ganske populær gjennom årene, og jeg har aldri lest bøkene. Filmen var jo ganske spesiell, men skikkelig søt samtidig. Hadde egentlig planer om å se filmen igår på valentinsdagen, men så ble det ikke noe av siden det ikke var plass til flere folk rett og slett. Det var utsolgt! Første gang jeg har sett at en film har vært utsolgt her jeg bor. Det ble visst en litt sein valentine's day feiring med Karoline :)

Filmen fikk meg faktisk til å le, og jeg hadde helt andre forventninger til filmen. Siden jeg ikke har lest boka så var slutten ganske forvirrende, og vi skjønte ingenting. Samma det, jeg likte filmen!

noen tonn lettere

 

Nå er den såkalte ''helvetes-uken'' over. Hvorfor kalte jeg nettopp uken min for det? Jo, det er fordi det er den uken rett før ferien der alle prøver og innleveringer plutselig skal komme ut av det blå. I tillegg fikk vi en haug med lekser.. PERFEKT (not). Ble akkurat ferdig med en mat og helse rapport - det var en veldig deilig følelse. Det verste er over, på en måte, så nå blir det utrolig digg med ferie! En ukers pause fra lekser, prøver og innleveringer - hjernen min er nå noen kilo lettere. Tenker nok at de fleste drar på hytta, men not for me. Jeg klarer ikke hyttelivet, selv om det er koselig og alt det der. Det blir nok bare overnattinger hos kusinene mine på meg. Det er like koselig, eller hva?

 Også har sola vært til stede de siste to ukene. Det fikk meg til å ikke være så deprimert over vintertiden for når julen er over, kan like godt sommeren bare komme! Det beste er at fuglene har begynte å kvitre ♥♥

Hva er dine planer for ferien?

Les mer i arkivet » Juli 2015 » Juni 2015 » Mai 2015


★ legg meg til som venn
Hei og velkommen til bloggen min! Mitt navn er Birgitte og jeg er en jente på 15 år. Denne bloggen handler om meg og hverdagen min. På fritiden liker jeg å spille tennis, spille piano, ta bilder og være med venner! Kontakt: birgitte.blogg@hotmail.com KOPIERING AV BILDER/VIDEOER/INNLEGG PÅ BLOGGEN ER IKKE TILLAT UTEN TILLATELSE.hits