overbelastet med lekser

Hei!

Nå sitter jeg å spiser blåbær imens jeg øver til samf. prøve som vi har på fredag. Har fått veldig lite søvn siden mandag, og jeg rekker aldri frokost lenger. Jeg legger meg alt for seint, men det er nok på grunn av at jeg bruker alt for lang tid på leksene. Jeg har også glemt å vaske badet (æsj) og spille piano. SKAM SKAM SKAM. Dagene etter vinterferien har vært kjempe tunge. Heldigvis er det ikke så lenge igjen til påskeferien (jo det er det).

Videoen fra da jeg bakte muffins til pappa sin bursdag finner du HER.

bildene er fra da jeg øvde på forrige samfunnsfag prøve

Har du mange lekser?

Hvor lang tid bruker du på leksene dine?

daddy's birthday today

Hei!

Så mange y'er det var på overskriften idag. Men isåfall. Idag har pappa bursdag! Vet det er litt seint å skrive om det, men jeg har bakt muffins også har jeg nettop kommet hjem fra restaurant. Vi var på Buen (trykk HER for å komme til siden deres) som ligger i Lørenskog Hus. Det tok under en halvtime før maten kom og i tillegg var maten god! Anbefaler dere å gå innom der en gang. Filmet faktisk inn video da jeg bakte muffinsene siden den andre videoen kommer om en stund. 

Liker du å bake?

nothing to do

Hei!

Det er jo ganske deilig med vinterferie, men jeg har alltid problemer med å finne ut av hva jeg skal gjøre. Skal ikke akkurat klage heller. Jeg hadde tenkt til å finne på noe med vennene mine, men da vet jeg ikke hva vi skal gjøre! Så da ender jeg alltid opp med å dra til Lilly. Det er jo like gøy. Igår måtte tilbringe dagen min på jobb. Jeg klarte så vidt å stå opp, og på jobben klagde jeg om at jeg var trøtt og sliten heletiden. Nå lurer jeg på om hvordan arbeidslivet mitt kommer til å bli...

 

Hva pleier du å gjøre i vinterferien?

 

ferie

Hei!

Idag skal Anna og Lilly hjem. Det kommer til å bli kjedelig uten dem.. Imorgen skal jeg på jobb og da må jeg våkne tidlig, noe som kommer til å bli skikkelig JFSOUHUAGDUGF. Vi var på senteret, men vi kjøpte ikke noe. Det var ikke så mye spesielt heller. Vi var der bare fordi det var sol ute og vi ville ikke være inne, så da måtte vi ha noe å gjøre. Fikk sove lenge, noe som var utrolig deilig. Også tok vi noen bilder før sola gikk ned :)

Noe spennende som skjer?

sjokolademousse

Hei!

Igår kveld, lagde jeg og kusinene mine sjokolademousse. Det tok bare en halv time å lage det, men den må stå i kjøleskapet i minst 4 timer. Vi lot den stod over natta, og den ble såå god til slutt! Kanskje noe av det beste vi har laget.

Oppskriften finner du HER.Har du laget sjokolademousse før?

facinerende stearinlys

Hei!

Da pappa var i Doha, tok han med seg et stearinlys hjem. Det er bare et vanlig et, men under lyset er det en batteriklump eller noe som får det til å lyse. Lyset, eller batteriklumpen skifter til mange forskjellige farger som rød, oransje osv..

Hva synes du?

kjærlighetens dag

Hei!

Tror alle har fått med seg at det er valentines day idag. Har ikke gjort så mye enn å se mange på skolen min få blomster av kjæresten sin. Haha, forever alone. Men det går fint! Jeg lever lykkelig, og det er jo det som telles. Ikke sant?

Så er det jo vinterferie! Hvor deilig er ikke det. En ukers pause fra lekser, innleveringer, prøver. Og man får sove lenge! Etter vinterferien har vi en presentasjon, så den må jeg lage og øve til. Men det er ganske lett, så jeg kan vente med den. Jeg skal også jobbe. Er så blakk nå, så jeg trenger litt $$. Imorgen får jeg besøk av kusinene mine. De skal overnatte her, og da skal vi ha det skikkelig gøy!


selfieeeee #bareetøye

Skal du noe spennende i ferien?

Har du en valentine?

hjemmelaget hamburger

Hei!

Synes ikke dere også at hjemmelaget hamburgere er kjempe gode? Det synes ihvertfall jeg. Ganske enkelt å lage også.
♥♥♥

Liker du hjemmelaget hamburgere?

to dager til

Hei!

Bare to dager igjen til vinterferien! Eller tre, men jeg synes fredag er liksom ''starten''. Denne uken har bare vært stress for meg, men heldigvis har vi ikke så mange lekser. Men veldig mange innleveringer og prøver. Æsj.. Heldigvis blir det en ukers pause fra det.

Idag på skolen har det skjedd noe forferdelig med parallellklassen. De hadde gym, og da de var ferdige hadde alle sammen mistet mobilen sin! De ble stjålet. Det har skjedd med alle 8. klassinger i 5 år nå (har jeg hørt). I år ble det visst vår tur. Ikke akkurat oss, men. Politiet kom til og med. Jeg er glad for at det ikke skjedde med oss. Igår hadde vi gym, og imorgen skal vi ha svømming. Er litt nervøs etter alt som har skjedd idag. Skal ikke ta med noe verdifullt imorgen ihvertfall!


Har du masse innleveringer og prøver?

Har noen stjålet mobilen din før?

video på vei

Hei!

Idag har jeg brukt hele dagen (etter skolen) på å filme inn video til dere! Det var skikkelig vanskelig, og jeg brukte veldig lang tid. Jeg ble ferdig nå, og jeg kom hjem ca. halv 3. Det ble veldig mye søl her og der, så det er bare å klage (når dere får se videoen). Jeg har ganske mye å gjøre denne uka, så jeg vet ikke når den kommer ut.

 

sneak peak

Gleder du deg til videoen kommer ut?

Hva slags video tror du det kommer til å bli?

 

maskara - estee lauder

Hei!

Jeg anbefaler en maskara fra Estee Lauder til dere som leter etter en ny en! Jeg har hatt den på en del ganger, og blir kjempe fornøyd hver gang. Kosten er veldig stor, men for meg er det ganske lett å ta på uten at jeg klarer å søle. Det som er bra med den er at det ikke kommer klumper og at det ikke blir veldig sølete, pluss at det føles lett på vippene. Maskaraen holder hele dagen uten at det kommer sånne smuler under øynene og masse sånt (hvis dere skjønner?). Den ser veldig grisete ut og sånt, men det er det altså ikke. Senere skal jeg nok prøve den i vannfast og.

Man får kjøpt den på KICKS til 260kr.Har du maskara fra estee lauder?

Hvilken maskara liker du best?

facebook side

Hei!

Igår kveld lagde jeg meg en facebook side! Det var på tide. Der kommer jeg til å legge ut forksjellige linker til blogg innleggene mine. Husk å lik siden! Da får du en kjeks :)

Trykk HER for å komme til siden! 


var for lat til å ta bilder idag, så jeg bruker et arkivbilde istedenfor.

Har du besøkt facebook siden min?

lunsj

Hei!

Til lunsj har jeg laget meg crostinis. Ble veldig sulten etter treninga selv om jeg spiste frokost. Treninga varer i en time, og det er ikke så veldig lenge, egentlig. Crostinis holder ikke hele dagen, så jeg kommer nok til å spise noe mer etterpå. Snart skal jeg til strømmen med Lilly og broren hennes. Vi skal kjøpe morsgave!

Vet jeg har blogget litt mye om mat i det siste, men jeg har virkelig ikke noe annet å skrive om. no more grey skies

Hei!

Da jeg våkna idag morges, ble jeg vekket av mange solstråler som kom fra vinuet mitt og traff øynene mine. Jeg våkna brått og så at det var sol ute! Det er så lenge siden sist jeg har sett sola, så det var veldig deilig å se den igjen. I det siste har det bare vært snø og rein, og himmelen har bare vært grått.. Jeg vet ikke hvor lenge sola kommer til å vare siden nå begynner skyene å samle seg igjen. Er det sol hos deg?

taco

Hei!

Det er sikkert mange av dere som har det samme til middag også, men idag bestemte vi oss for å ha taco til middag! Vi pleier egentlig aldri å ha det, men så ble det plutselig det. Jeg vet at mange av vennene mine pleier å ha taco hver fredager. Vi har ulike matretter hver dag, så jeg vet ikke hvilke rett som er ''fast'' her, hvis dere skjønner? Vi spiser taco litt annerledes enn det de fleste gjør. Det vi pleier å gjøre er å spise med ris, og tro meg, det er kjempe godt! Ihvertfall for meg.

unnskyld for at bildene ble så gule

Har du taco på fredager?

06.02.2014

Hei!

Idag var Anna på besøk hos meg. Vi var ute å tok noen bilder også hjalp hun meg med å hekle siden vi driver med det i kunst og håndverk. Skikkelig kjedelig.. Man må lage en tøffel for å få bedre karakter enn å lage f.eks pannebånn, og det synes jeg er litt teit egentlig.

I det siste har jeg ikke gjort så mye, men igår var jeg på audition for den fargerik forestillingen. Jeg meldte meg på dans (samba og hip-hop). Samba var mye lettere enn hip-hop! Det gikk skikkelig fort, og jeg kunne nesten ikke trinnene. Anna har kommet inn på hip-hop, men jeg har ikke fått melding av dem enda. Håper på det beste :)

glemte å knyte skolissene, så eh..


hahahHar du gjort noe spennende i det siste?

ramune taste test

Hei!

Da har jeg fått lastet opp videoen! Litt annerledes enn de andre videoene jeg pleier å lage. Jeg har jo mange av de samme, så jeg tenkte å prøve noe nytt denne gangen, Hvis dere har lyst på flere av sånne, kan jeg godt lage dem! Det er bare å kommenter under.

HUSK Å SETT PÅ HD FOR MYE BEDRE KVALITET!

Har du lyst på flere av sånne videoer?

''faceless''

Hei!

Igår hadde jeg det kjempe gøy! Vi spilte ikke det spillet jeg skrev om igår, men Ulf kom på besøk. Han var veldig leken og urolig, men senere ble han skikkelig sliten og ble veldig rolig. Vi dro hjem ca. halv 1 igår, og da jeg kom hjem var jeg helt utslitt. Rakk ikke å dusje eller noe. Idag våkna jeg kl. 1, og jeg pleier egentlig aldri å våkne så sent. Jeg måtte droppe treninga idag. Har bare droppa en gang i år, så det går fint :) Dagen idag har jeg brukt på å redigere ferdig videoen. Den kommer nok i løpet av kvelden. Snart skal jeg øve til matteprøve som vi har på mandag. Vi holder på med geometri, og det er egentlig ganske lett.

Er ikke så veldig fotogen idag, men tok noen få bilder før jeg gikk inn i dusjen.Har du noen planer for idag?

Les mer i arkivet » August 2015 » Juli 2015 » Juni 2015


★ legg meg til som venn
Hei og velkommen til bloggen min! Mitt navn er Birgitte og jeg er en jente på 15 år. Denne bloggen handler om meg og hverdagen min. På fritiden liker jeg å spille tennis, spille piano, ta bilder og være med venner! Kontakt: birgitte.blogg@hotmail.com KOPIERING AV BILDER/VIDEOER/INNLEGG PÅ BLOGGEN ER IKKE TILLAT UTEN TILLATELSE.hits