bølger

Hei!

På skolen idag, kom det en jente fra 3. klasse å spurte om å få kunne flette håret mitt! Så søtt av henne. Jeg kjente ikke hun, men i løpet av dagen ble jeg bedre kjent med hun. Jeg brukte fletta resten av dagen. Faktisk, var hun ganske god til å flette! Da jeg kom hjem tok jeg den av, og da fikk jeg bølger! Det ble veldig fint og classic må jeg si.


Hva synes du?

31 lesere!

Hei!

Sjekket nettop statistikken min, og da så jeg at jeg hadde 31 lesere! Tusen, tusen, tusen takk! Hva skulle jeg gjort uten dere? Jeg har aldri fått så mange lesere før, så det betyr veldig mye. Tusen takk, igjen! ♥

Hvor mange lesere har du?

beautiful day

Hei!

Haha, for en latterlig overskrift. Aner ikke hva den skal være, men samma det.

Idag har jeg jo så klart vært på skolen! Prøven gikk bra, faktisk så var den ikke så vanskelig som jeg hadde forventet meg. Den siste timen på skolen hadde vi sånn skiøkt, men de som ikke hadde ski måtte ta med akebrett, og det gjorde jeg siden jeg ikke har ski. Det var gøy å ake! Haha, har enda ikke vokst opp.. men det er så gøy! Ellers har jeg ikke gjort noe spesielt :)


Liker du å ake?

Hva har du gjort idag?

sparkling orange juice og sørlands chips

Hei!

Jeg vet egentlig ikke helt hva jeg skal blogge om nå, så jeg bare slenger inn noen bilder. Driver å øver ekstra på naturfagsprøven som vi skal ha imorgen, men problemet er at jeg ikke skjønner noen ting.. Det vi skal ha om på prøven er elektrisitet. Gleder meg allerede! (ironi)

Canon EOS 400D

Skal du ha naturfagsprøve?

siste dagen

Hei!

Ja.. da har vi vel kommet til siste dag i vinterferien? Er ikke klar for skolen enda. Jeg kommer til å streve med å våkne tidlig hver dag og måtte sitte hjemme med masse lekser etter skolen. Huff.. Skal faktisk ha prøve i naturfag på onsdag så jeg sitter faktisk å øver til den prøven nå for sikkerhetsskyld. Æsj... Jeg kommer sikkert til å bare lese 1 side fordi jeg er veldig slapp og trøtt nå.

 

Har du skole imorgen?

Hvordan har din vinterferie vært?

ballkjolen min

Hei!

Det er sikkert noen av dere som lurer på om hvor jeg kjøpte ballkjolen min. Jeg kjøpte ballkjolen min på en nettside som heter Light in the box. Det er egentlig et kinesisk firma, men det er bare nettsiden som er oversettet til norsk. Fargen er i sånn perlerosa, og jeg elsker den! Kjolen er på salg til 586 kr, førpris: 1 905 kr! Ganske billig.


Kjolen kan du kjøpe HER.

Hva synes du om kjolen?

innkjøp 23.02.2013

Hei!

Idag var jeg på senteret med Anna og Lilly. Jeg fikk ikke kjøpt så mye, men jeg fikk kjøpt 3 topper. Også avslutta vi dagen med is.


Kjøpt på LINDEX for 149 kr.

 


Topp fra KAPPAHL. Den kosta 99 kr.

Sånn ser den ut på:


Topp fra BIKBOK. Førpris: 149 kr, og nå er den på salg til 49 kr!

 

muffins

Hei!

Nå har jeg besøk av Anna og Lilly, og sånn ca. kl. 15.00 bakte vi mini-mufiins! Og med Anna mener jeg ikke hun jeg hadde må gjøre video med, hvis dere begynte å lure. De skal overnatte her helt til søndag. Vi kjøpte sånn ferdig laget pakke så da vi kom hjem trengte vi bare å tilsette vann og olje. Muffinsene var veldig gode!

Hva synes du om bildene?

må gjøre video med Anna

mine siste bilder på instagram

Dere kan følge meg på instagram HER.

må gjøre video forslag

Hei!

Imorgen tenkte jeg og Anna å lage en må gjøre video! For å gjøre det trenger vi jo så klart forslag av dere. Videoen blir lagt ut på onsdag eller imorgen.

et gammelt bilde av oss to fra min andre ipod.

Har du noen forslag til videoen?

relaxing

Hei!

Jepp.. da var det søndag igjen. Vanligvis liker jeg ikke søndager fordi det er skole rett etter, men det er jo vinterferie! Jeg har ikke noen planer idag, så da skal jeg bare slappe av. Eller, jeg skal på tennis med Lilly etterpå, men annet enn det skal jeg ikke :)

 Har du noen planer idag?

ny header

Hei!

Som dere ser, så har jeg fått meg ny header! Sunniva (www.sunnivasl.blogg.no) lagde headeren til meg og jeg ble veldig fornøyd med den! Hun lager gratis headere, så alle dere som trenger en ny header, spør Sunniva! Hun er glad i å lage headere.


Dere kan besøke bloggen hennes HER.

Hva synes dere om headeren min?

Har du besøkt bloggen hennes?

Vinterferie!

Hei!

Endelig vinterferie! Jeg skal ikke noe spesielt i vinterferien, men jeg skal få overnattingsbesøk av kusinene mine. Det blir gøy det! Vi tenkte å bake muffins. Men ellers så skal jeg ikke noe annet. Deilig å få slippe å gjøre lekser å våkne tidlig hver morgen!

 

Har du vinterferie?

Hva skal du gjøre i vinterferien?

Happy Valentines Day

Hei!

Idag er det jo valentinsdag, og for meg er egentlig denne dagen helt vanlig. Jeg pleier ikke å gjøre noe spesielt denne dagen. Hos oss pleier vi bare å spise en koselig valentins middag sammen.

Men i så fall, HAPPY VALENTINES DAY!


redigert i picasa 3

Feirer du valentinsdag?

Svar på spørsmålsrunden 12.02.13

Happy Lunar New Year!

Hei!

Unnskyld for at dette kommer seint men, igår var det kinesisk nyttår! Vi feiret den på lørdag, og det var utrolig morro! Vi spilte sånn spill som man kunne vinne penger, og jeg vant bare 21 kr! Det er ikke mye. Men det er bedre enn å ikke vinne penger, ikke sant? Jeg fikk spist veldig god mat, og vi kom hjem rundt halv ett på lørdag, så vi var der veldig lenge. Klarte å sovne i bilen så når vi var fremme ville jeg ikke våkne, haha!

Også var det morsdag igår. Tok egentlig dagen med ro så det er derfor jeg ikke blogga.


kjempe god middag med hele slektingen til mamma.


hadde på meg dette på nyttårsaften også.

 

Feirer du kinesisk nyttår?

spørsmålsrunde

Hei!

Nå tenkte jeg å kjøre en spørsmålsrunde for første gang på bloggen! Dere kan spørre meg om hva som helst, untatt sånne dumme spørsmål for de kommer jeg ikke til å svare på.

Så da er det bare å spørre i vei! :)

 

Er det noe du lurer på?

bloggene jeg leser


auroramohn.blogg.no Aurora er en bra blogger. Hun blogger om sminke, mote og om hverdagen hennes.


l0ve.blogg.no Det samme med Erica. Utrolig bra blogger! Hun blogger også om sminke og om litt av hvert.

betinabf.blogg.no Betina blogger om sminke og om litt av hvert..


fotoogwebdesign.blogg.no Cecce har jeg nevnt på bloggen før, og som sagt er hun utrolig god til å ta bilder og hun blogger bra. Cecce blogger for det meste om foto og sminke.


naissweetlife.blogg.no Hun blogger om sminke og om hverdagen hennes. Egentlig litt av hvert!


marhia.blogg.no  ja.. hva skal jeg si om Maria? Hun er flink til å blogge også hun er god til å ta bilder! 


celinedk.blogg.no Celine fant jeg på topplisten i Lørenskog for mange uker siden. Helt siden da har jeg vært hekta på bloggen hennes! 


eliiiise.blogg.no Elise fant jeg også på topplisten i Lørenskog. Hun er en bra blogger.


smalgirl.blogg.no Akkurat det samme med Nora. 

Unnskyld for at jeg skrev mye av det samme, men jeg vet ikke helt hvordan jeg skal ''beskrive'' dem. De blogger jo så bra alle sammen! Vær så snill å besøk bloggen deres :-)

Hvilken blogger leser du?

helg

Hei!

Endelig fredag! Har lengtet etter denne dagen lenge, så da tenkte jeg å bare ta denne dagen helt rolig. Koser meg med nudler akkurat nå, og det er super deilig. Må jo ha noe godt på fredager, ikke sant?

 

 

Hva pleier du å gjøre på fredager?

Les mer i arkivet » August 2015 » Juli 2015 » Juni 2015


★ legg meg til som venn
Hei og velkommen til bloggen min! Mitt navn er Birgitte og jeg er en jente på 15 år. Denne bloggen handler om meg og hverdagen min. På fritiden liker jeg å spille tennis, spille piano, ta bilder og være med venner! Kontakt: birgitte.blogg@hotmail.com KOPIERING AV BILDER/VIDEOER/INNLEGG PÅ BLOGGEN ER IKKE TILLAT UTEN TILLATELSE.hits