prikken over i'en

Hei!

For meg så har denne uken egentlig vært ganske avslappende. Var på utplassering igår og idag på media, og det er nok den linjen jeg kommer til å søke meg inn på om 2 år. Det var utrolig artig! Vi lagde et logo til et flyselskap til ''Travel Air'' også skulle vi designe flyet innvendig og utvendig. Det var noen personer (de er funnet opp så klart) med forskjellige personligheter. En av dem liker shopping, er rik og er veldig sånn luksuriøs, mens en annen er veldig sånn som sparer penger og bor i en liten leilighet. Gruppen min gikk jo så klart for hun rike, men vi misforsto oppgaven på starten så vi fant opp et helt nytt flyselskap som vi kalte for ''Diamond Air''. 

Vi ble også ferdige før tiden, så vi slutta en time før det vi egentlig skulle! Det ble visst en litt tidligere helg for oss, og det var jo bare prikken over i'en :)

weekend

Hei!

Snart er det allerede februar! Jeg har ikke vært så særlig aktiv på bloggen de siste 2 ukene, som dere sikkert har merket. Det er egentlig de samme unnskyldningene som går rundt i evig sirkel.

I går var jeg på audition til Fargerik! Fargerik er en forestilling som går hvert år, og det er styrt av kulturhuset her jeg bor. Det beste er at det er gratis. Jeg kom ikke inn på dans (det jeg meldte meg på) ifjor så jeg ble ganske overrasket da jeg fikk vite at jeg kom inn! Vi har treninger på tirsdager, og det betyr at jeg må droppe tennis treningene. Men av og til må man ofre noe for noe annet, eller hva? Nå er jeg hos Karoline og skal overnatte her med en til. Er ikke akkurat noe sånn partyfjortis1000ellernoe, men mer just dance på wii og stygg 3 mans danseparty :)


haha, beklager for at bildet er blurry

really

Hei!

Dagen starta ganske fint i dag. Jeg våkna uten noe problemer og kom meg på skolen akkurat i tide. Da vi skulle få vite hvilken fag vi kom opp i, var jeg 95% sikker på at jeg kom til å komme opp i matte, and guess what. Jeg gjorde det. Med en gang jeg hørte navnet mitt og ordet matte rett etter, fikk jeg bare lyst til å slå alle sammen. Matte er et av de fagene jeg sliter med, så vi får jo se hvordan dette kommer til å gå! Heldigvis slutta vi 12, noe som var sinnsykt deilig. Det var litt vanskelig å få gjort noe på skolen når vi ikke hadde fått vite temaet heller, jaja.

Jeg dro rett til Maiken etter skolen og gjorde litt av hvert - tok stygge bilder, spilte litt minecraft og lekte litt med katten. Isåfall, hvordan har dagen deres vært? Det var jo tross alt første skoledag i 2015 :)

siste feriedag

Hei!

I går var vel den ''siste'' dagen jeg kunne bruke på å slappe av siden søndager er alltid ryddedagen og forbredelsesdagen. Det kommer til å bli en skikkelig pangstart etter ferien! Vi skal allerede begynne med prøvemuntlig i morgen, og jeg gruer meg noe sinnsykt. Stå foran en lærer og stirre dem rett inn i øynene, og presentere om et fag - det skremmer meg. Jeg får vel prøve å tenke på det positive. Her i huset har vi blant annet ryddet vekk alt som har med jul og gjøre og ryddet vekk unødvendige ting. Vi bor i et ganske lite hus, men det er ganske fullt av papirer og masse annet. Nå skal jeg vel egentlig bare fortsette på en design og redesign rapport, også tenker jeg å ta meg en dusj etter det. 

my current mood:


2015

Hei!

Vi er i 2015!! Wow, det føles utrolig rart. Jeg hadde en fantastisk slutt med venner og familie i 2014, og en perfekt start på det nye året. Nå som vi er i et nytt år, føler jeg at hele det forrige livet mitt er slettet og at jeg skal starte på nytt. Jeg har ikke så mange nyttårsforsetter, men det er en jeg alltid prøver å følge - gjøre det bedre på skolen. Det funka på starten av året i fjor, men igjen så ble det ikke så greit mot slutten. Uansett, jeg håper dere har hatt en fin feiring og jeg dere får et fint år! :)


smykke - h&m // peplum genser - h&m // skjørt - h&m // svarte strømper - lindex


Les mer i arkivet » Juli 2015 » Juni 2015 » Mai 2015


★ legg meg til som venn
Hei og velkommen til bloggen min! Mitt navn er Birgitte og jeg er en jente på 15 år. Denne bloggen handler om meg og hverdagen min. På fritiden liker jeg å spille tennis, spille piano, ta bilder og være med venner! Kontakt: birgitte.blogg@hotmail.com KOPIERING AV BILDER/VIDEOER/INNLEGG PÅ BLOGGEN ER IKKE TILLAT UTEN TILLATELSE.hits