vietnamesisk nyttår

Hei! 

Nå skal jeg snart til bestemor med resten av familien og feire vietnamesisk nyttår! Elsker familie selskaper, de er så koselige. Tipper vi skal spise kjempe god mat. Jeg, og de andre barna pleier alltid å spille et slags spill der hvor man vinner ting. Det er skikkelig morro! Tok noen kjappe bilder av meg, men det kommer sikkert flere senere.oppdatering: 

Feirer du kinesisk/vietnamesisk nyttår?

ikke-vanlig onsdag

Hei!

Denne onsdagen har vært helt annerledes enn de andre. Idag var det sånn fargerik verksted der hvor vi lærte å danse hip-hop, akrobatikk, spille trommer og samba med klassen. Vanligvis hater jeg onsdager fordi de er så lange og kjedelige, men idag var det veldig gøy! Det jeg synes var best, var hip-hop. Vi lærte oss en dans, og den var faktisk veldig bra, selv om jeg ikke kan danse. Det føltes ut som at vi hadde gym heledagen, for jeg ble veldig sliten og svett! Er veldig støl på låra og rumpa nå, hahahha.

Også har jeg laget en video til dere! Jeg vet ikke helt når den kommer ut, siden pappa må installere det redigerings programmet på den nye pc'en. Men den kommer nok ut i løpet av denne uken. 

 

Hvordan pleier onsdagene dine å være?

ugg's

Hei!

Ja, da var det min tur da. Jeg har fått meg ugg's! Det var sein julegave av mamma så jeg vet ikke hvor mye de kosta. Jeg fikk dem på mandag, og jeg har brukt dem helt siden da. Er ikke helt sikker på hvor mamma kjøpte dem, men jeg vet at det er ugg's på Eurosko på strømmen storsenter. Jeg har i beige også er det sånn knapp på siden. Ville egentlig ha i litt mørkere farge siden da ser man ikke så veldig om skoene blir møkkete. Er kjempe fornøyd ihvertfall! Jeg har den i størrelse 38 (big foot, HAHA). 37 var alt for trangt. Synes det er veldig varmt og deilig å gå med skoene. Pelsen inni skoen er så myyk!Har du uggs?

Isåfall, hvilken farge?

ulf

Hei!

Som jeg skrev igår, skulle jeg få besøk av hunden til broren min. Han heter Ulf og er 14 måneder gammel, og er en blanding av yorkie og pomeranian (tror jeg). Ulf er kjempe søt og veldig leken! Han het allerede Ulf fra før av så det var ikke broren min som valgte navnet, hehe.

Tok ikke bilder denne gangen, men jeg har bilder fra da han var her forrige gang.Har du en hund?

vanlig lørdag

Hei!

Lørdagene mine pleier nesten alltid å være det samme, men det gjør ikke noe. Det er jo helg! Nå har jeg nesten akkuratt kommet hjem fra treninga, og snart skal jeg i dusjen. Etter jeg har dusjet, skal jeg se ferdig episodene fra pretty little liars. Elsker serien! Senere idag får jeg besøk av hunden til broren min. Har møtt han 2 ganger før, og dette blir 3. gangen jeg møter han. Gleder meg kjempe masse!

Har du noen planer for idag?

Ser du på pretty little liars?

got the karakterkortet today

Hei!

Idag fikk vi karakterkortet! Har regna ut snittet mitt, og.. jeg er så og si fornøyd. Går bare i 8., så jeg har god tid til å forbrede meg. Snittet var jo egentlig ikke så dårlig i forhold til å være første termin. I engelsktimen så vi på film og da var det en i klassen min som fletta meg. Hun er kjempe flink! Fletta er skikkelig bustete nå, da fordi jeg har hatt den på i hele dag. Jeg liker å ha håret mitt i en flette enn hestehale. Pluss jeg har masse, masse babyhår også kler jeg det egentlig ikke så veldig mye. 

Fikk du også karakterkortet ditt idag?

snart helg

Hei!

Idag er det torsdag, og det betyr at det snart er helg! Dagen idag har vært helt normal som torsdagene mine pleier å være. Er ferdig med alle leksene, så nå skal jeg rette engelsk tentamen. Den må være ferdig til onsdagen som kommer. Gjør den ferdig nå så jeg slipper å tenke på den. Det har snødd hele dagen idag, noe som ikke er så veldig kult for da må jeg gå ut å måke snø, men det er så kaldt ute! Snøen er nesten opp til knærne mine, og eh, jeg er veldig lav.. Etterpå skal jeg til senteret med mamma for å kjøpe nye bukser. Har nesten ingen bukser nå for tiden, haha.

Hvordan er dagen din idag?

relaxing before sleep

Hei!

Nå slapper jeg av med varm, deilig kakao, stratos (hahahah) og pretty little liars. Liker å gjøre det hver kveld for da klarer jeg å sove myee lettere. Drikker ikke alltid kakao og spiser stratos før jeg legger meg, men jeg gjør det noen ganger.

Natta♥♥

Hva pleier du å gjøre før du legger deg?

wow og jean paul

Hei!

På metro var det masse salg, blant annet på wow og match. Kjøpte ikke sånn kjempe masse, egentlig. Bruker vanligvis ikke klær fra wow, men det hender at de har ganske fine klær inni mellom. På match var det 50% i hele butikken, tror jeg. Det var spesielt salg på jean paul (♥♥♥). Det er faktisk det eneste av merkeklær jeg har, hahah. Men jeg bryr meg ikke sånn skikkelig om det uansett. Klær er klær.

genser - wow // før salg: 299kr på salg: 150kr

Inni genseren er det flis (eller hva det heter) og det er skikkelig deilig! Den holder deg varm, og er veldig behagelig å ha på.

                       

     


genser - jean paul (kjøpt inne på match) // før salg: 599kr på salg: 299kr

Stoffet på genseren er veldig deilig, så den er deilig å ha på den også. Bamsen gjør den mye søtere! 

                       

                       

                       

skjerf - jean paul (kjøpt inne på match) // før salg: 399kr på salg: 199kr

Den er veldig behagelig å ha på, og den er veldig myk. Skjerfet holder halsen varm, noe som er bra. Også er den veldig fin, da :):)

                       

Hva synes du om plaggene?

winter wonderland

Hei!

Som dere vet, hadde jeg avspasering idag. Jeg kom ikke hjem før klokka 12 fordi jeg var på senteret etter skolen med noen venner. Tok bilder med en gang jeg kom hjem, og etter bildene gjorde jeg lekser til nesten hele uken. Så flink jeg er, haha. Neida, men pc var skikkelig treig for en eller annen grunn, så det er derfor jeg blogger ''så sent''. Beklager for det. 

Noen av bildene er fra søndagen som var, men de fleste er fra idag. 

                      

                      

          

Hva synes du om bildene?

kalde norge

Hei!

Alle har så klart fått med seg at det er snø ute. Tror snøen kommer til å vare lenge denne gangen, så igår gikk jeg ut og tok noen ''snø bilder''. Det var kjempe kaldt ute, noe med  -10 grader. Jeg var bare ute i 10 min, og frøs meg ihjel. Blir fler av dem imorgen for da har vi aspasering...igjen! Slutter kvart over 10 imorgen så jeg har kjempe god tid. Imorgen har vi bare gym, også skal vi hjem. Ahh, så deilig. Siden jeg slutter så tidlig imorgen, så skal jeg prøve å blogge så mye jeg kan.

Legger ut et av bildene idag fordi jeg skal ta flere bilder imorgen og lage et eget innlegg om det.

Pleier skolen deres å ha avspaseringer?

Hvor mange grader er det der hvor du bor?

crostinis

Hei!

Istad lagde jeg crostinis uten hjelp! Det var veldig enkelt, og smakte veldig godt. Fulgte en oppskrift vi kjøpte i bokhandelen. Boken heter Stiansens Kulinariske Koffert, og den kostet bare 50 kr. Der er det oppskrift på italiensk, vietnamesisk, thailanske (?) og andre forskjellige mat! Det holder ikke å bare spise det til middag, så det er en slags snacks. Hvis dere har lyst på oppskriften, er det bare å kommentere.


vet bildene ble veldig gule..

Vil du ha oppskriften?

litt av hvert

Hei!

Vet jeg har sagt maange ganger om at jeg skal skjerpe meg med bloggingen, og gjøre ferdig innkjøpsvideoen fra USA osv, men det er bare jeg som er lat. Skal prøve å få inn minst 1 innlegg om dagen, men jeg lover ingenting. Om jeg har noe å blogge om kommer det sikkert inn 2 innlegg om dagen.

Da jeg våkna idag morges, så jeg at det lå masse snø på bakken! Hadde vært bedre om snøen kom i juletiden, men det er veldig fint ute da, heheh. Jeg skulle egentlig gå ut å ta noen bilder, men da jeg kom hjem fra treninga, var det nesten mørkt ute. Jeg våknet ganske sent idag også, egentlig. Våknet en halvtime før treninga startet, oops. Det blir sikkert noen bilder imorgen eller på mandag, hvis snøen ikke går vekk. 

Det var noen av dere som lurte på om jeg kunne lage en julegave video, og jeg tror ikke at jeg kommer til å lage en. Jeg fikk ikke noe spesielt i år uansett, og jeg lagde en sånn video ifjor. Elsker alle julegavene mine, så klart. Jeg tok heller et bilde av hva jeg fikk, til de som hadde så gjerne lyst til å se hva jeg fikk.Liker du snø?

Fikk du noe fint til jul?

halla 2014

Hei!

Ja, da har vi visst kommet til 2014. Tiden går jo som bare det! Vet jeg ikke har blogget på leenge, men jeg lever fortsatt. Vi feiret hos kusina mi, Anna. Det ble servert masse god mat og så klart dessert. Ble mye karaoke også. 2013 har vært et fantastisk år med mange gode minner. Håper jeg får flere gode minner i 2014 også! Tok ikke mange bilder av kvelden.. jeg orket ikke, hahah. Dårligste unnskyldingen.

Håper dere hadde en fin feiring i går, og en perfekt avslutning av året. 
Tusen takk til alle dere som har lest bloggen min og skrevet så hyggelige kommentarer i 2013! Dere kan gjerne fortsette med det, hehe ♥

Hadde du en fin nyttårsfeiring?

Hva pleier du å spise på nyttårsaften?

Les mer i arkivet » August 2015 » Juli 2015 » Juni 2015


★ legg meg til som venn
Hei og velkommen til bloggen min! Mitt navn er Birgitte og jeg er en jente på 15 år. Denne bloggen handler om meg og hverdagen min. På fritiden liker jeg å spille tennis, spille piano, ta bilder og være med venner! Kontakt: birgitte.blogg@hotmail.com KOPIERING AV BILDER/VIDEOER/INNLEGG PÅ BLOGGEN ER IKKE TILLAT UTEN TILLATELSE.hits