nytt design + blogganblefaling

Hei!

Som dere ser har jeg fått nytt design! Jeg elsker designet og det er fra Cecce (http://fotoogwebdesign.blogg.no/). Jeg bruker et gratis design fra bloggen hennes siden hun bare lager design til de som har over 1500 lesere daglig. Men jeg ble veldig fornøyd med designet, det ble jeg. Også måtte jeg endre litt på størrelsen på headeren siden hver gang jeg lastet opp et bilde til headeren ble den helt rar, så det er derfor headeren min er så stor, men jeg skal få prøve å fikse på det en dag!

Jeg anbefaler dere å gå innom bloggen til Cecce. Hun er en god blogger og er kjempe flink til å ta bilder.

Hva syntes dere om designet?

Har dere besøkt bloggen til Cecce?

nyttårsball 2013

Hei, hei!

Igår var jeg på mitt første ball og det var skikkelig gøy! Og alle sammen var utrolig pene den kvelden. Alle ble fotografert akkurat der og da, også måtte vi trekke hvem vi skulle gå med. Jeg tok nesten ingen bilder på ballet siden jeg dansa alt for mye at jeg rett og slett glemte det. Også hadde jeg en veldig liten photoshoot da jeg kom hjem. Det slutta rundt kl. 22.30, og jeg syntes det var alt for kort. Det kunne heller vart til kl. 23.00!

Da jeg kom hjem var føttene mine helt utslitt, og jeg var helt utslitt jeg og. Håret og sminken min hadde blitt utslitt det og.


                                                                                                       
etter at de skrudde av lysene, ble det koselig og mørkt! da starta på en måte diskoen da.

 

Har du vært på ball?

Hva synes du om bildene?

bilder fra nyttårsaften

Hei!

Jeg beklager utrolig mye for at dette innlegget kom veldig, veldig seint! Men jeg hadde en fantastisk nyttåraften. Og jeg har alltid vært redd for de fyrverkeri lydene... hehe. Men jeg blir vant til lydene etterhvert. 

Elsker nyttårsaften, det er så gøy! 


''2013 ♥'' står det på neglene mine.

Hvordan var din nyttårsfeiring?

Hva syns du om bildene?

innkjøp 15.01.13

dagens antrekk


Hals fra H&M

USA genser fra WOW

Tights fra CUBUS 

Sko fra EUROSKO

 

Hva syns dere om antrekket? 

tirsdag

Hei!

Idag har jeg vært på skolen så klart. Heldigvis slutta vi tidlig idag! Istad tok jeg og Karoline bilder av hverandre. På en måte photoshoot da, men vi tok egentlig ikke så mange bilder. Også hadde vi ikke fine steder å ta bilder så..heh.. 

Og jeg vet at jeg ikke har blogget på en stund, og det beklager jeg veldig mye for! Jeg går det siste året på barneskolen så da er jeg veldig opptatt med skolen og sånt. Dere kan vel gjette hvilken klasse jeg går i? :-)

 


veldig hvitt i bakgrunnen!

Når slutter du på tirsdager?

overnatting

Hei!

Nå er jeg hos Karoline og vi har det veldig morsomt. Jeg overnatta hos henne fra fredag til lørdag. Vi drakk kakao imens vi spilte kort, spiste masse potetgull, også dansa vi en del. Også tulla vi med hverandre ganske mye. Skulle egentlig blogge igår, men jeg fikk aldri tid fordi jeg glemte det heletiden..

Og jeg beklager for at jeg ikke har blogget på en stund, men det er fordi at jeg har vært alt for avhengig av sims, haha. Elendig blogger!


også fant vi et morsomt bilde på google. vi fikk latterkrampe hver gang vi så på bildet! haha!Hva har du gjort idag?

skole imorgen

Hei

Etter en fin og koselig ferie starter skolen imorgen. Ferien har vært alt for kort!
Vekkeklokka begynner allerede å ringe klokka sju på morningen. Grøsser bare ved å tenke på det. Æsj.
Lekser, innleveringer, lange skoledager begynner altså imorgen. Gleder meg! (næt).

 

Når er det du starter på skolen igjen?

2013

Hei!

Dette er den første dagen i 2013. Egentlig er det en helt vanlig dag for meg, men jeg forstår ikke helt at vi er i 2013.. haha. 

Har egentlig ikke gjort så mye idag. Jeg har mest slappet av og sett på tv og litt husarbeid. Også jeg fant ut at ferien er snart OVER!!


jeg har ingen bilder å bruke nå for tiden.. så jeg bare bruker bilder fra ipoden min.

Hva har du gjort idag?

Les mer i arkivet » August 2015 » Juli 2015 » Juni 2015


★ legg meg til som venn
Hei og velkommen til bloggen min! Mitt navn er Birgitte og jeg er en jente på 15 år. Denne bloggen handler om meg og hverdagen min. På fritiden liker jeg å spille tennis, spille piano, ta bilder og være med venner! Kontakt: birgitte.blogg@hotmail.com KOPIERING AV BILDER/VIDEOER/INNLEGG PÅ BLOGGEN ER IKKE TILLAT UTEN TILLATELSE.hits