brows on fleek

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset
Hei!

For nærmere en måned siden kjøpte jeg et nytt produkt til bryna mine, nemlig NYX sitt brow pomade! Har lenge ønsket meg det fra Anastasia, men måtte gjøre en research og finne en dupe for Anastasia sitt. Det er jo såå dyrt! Ain't nobody got money for that?! Fant ihvertfall NYX sitt, og jeg så at de hadde fått mange gode anmeldelser.

Jeg bestemte meg for å kjøpe den og er nå helt amazed over hvor bra den funker. Den holder seg hele dagen og er ganske pigmentert. Definitivt verdt å prøve om du ikke har råd til Anastasia Dipbrow, som meg hehe :)

birsheep

Hei!

Birsheep, tok dere den? Jeg ser ut som en sau eller noe i denne jakken, hence the name ''birsheep''. Synes jeg er ganske kreativ med disse navnene! Neida, uff.. Men hvis dere lurte, så er jakken fra cubus. Har brukt den omtrent hver dag som vårjakke og den er såå fin! Er også ganske obsessed av sånne pelsjakker, men har aldri funnet en jeg liker til jeg fant denne. Ble forelsket i det sekundet jeg så den i butikken - jeg måtte bare ha den!

beargit

Hei!

I dag følte jeg meg skikkelig ut som en bjørn, haha. No wonder why! Neida, men jeg kjøpte denne utrolige kosete genseren på bikbok for litt siden. Dessverre hadde de ikke flere igjen av xs så jeg gikk for s. Men jeg måtte bare ha den siden den var så god og varm, og ikke minst på salg. Why not? Holdte på å koke i hjel i timen da, men hahaha.. var nok verdt det :D 

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Kan kjøpes HER.

jeg liker bare ting hvis de er rosa

Hei!

De siste dagene har jeg brukt etter-skolen-tiden min på å kjøpe skoleting, blant annet denne sekken! Så klart måtte den være rosa haha, selv om den ikke kommer til å matche så mange av klærne mine. Men jeg trengte en sekk fast siden det begynte å bli slitsomt med bag.. Sekken er jo ikke så ille heller! Er jo masse salg på alt fra notatblokker til blyanter og pennal!

Tenkte også å lage en whats in my backpack video. Har blitt litt gira på å lage videoer i det siste, så det er bare å komme med videoforslag! 

new in

Hei!

Jeg vet ikke om mange av dere har hørt om Cathy Doll sine air cushions, men det er basically en bb cream fra Korea. Har egentlig ikke bruk for noe hudsminke enda siden huden min er ganske ok som den er nå, men siden jeg fikk den som gave må jeg vel bare bruken den! Har alltid hatt lyst på en sånn etter alle de gode anmeldelsene. 

Fikk fikk faktisk lyst til å lage en first impression video på den - hadde ikke det vært kult? Kanalen min består jo bare av innkjøpsvideoer, så det hadde jo vært litt gøy med en litt annerledes video! Eller hva synes dere?

daisy - marc jacobs

Hei!

Da jeg var på Color Line båten kjøpte jeg en parfyme fra Marc Jacobs! Jeg viste dere den i vloggen (HER). Den var faktisk billigere på båten. Der kosta den 400 og på KICKS så jeg at den kosta noe med 500. Er ganske fornøyd med prisen siden det er Marc Jacobs. Har hørt at parfymene pleier å være ganske dyre. Lukten er veldig sommer-ish og fruity (har ikke en annen måte å forklare lukten på). Dette er min første Marc Jacobs parfyme, og jeg synes flaska er kjempe søt og fin! Spesielt med de blomstene på lokket. Jeg er veldig fornøyd med den, og det har blitt min nye sommer duft! Har du noen parfymer fra Marc Jacobs?

attitude


genser - cubus

Hva synes du?

maskara - estee lauder

Hei!

Jeg anbefaler en maskara fra Estee Lauder til dere som leter etter en ny en! Jeg har hatt den på en del ganger, og blir kjempe fornøyd hver gang. Kosten er veldig stor, men for meg er det ganske lett å ta på uten at jeg klarer å søle. Det som er bra med den er at det ikke kommer klumper og at det ikke blir veldig sølete, pluss at det føles lett på vippene. Maskaraen holder hele dagen uten at det kommer sånne smuler under øynene og masse sånt (hvis dere skjønner?). Den ser veldig grisete ut og sånt, men det er det altså ikke. Senere skal jeg nok prøve den i vannfast og.

Man får kjøpt den på KICKS til 260kr.Har du maskara fra estee lauder?

Hvilken maskara liker du best?

ugg's

Hei!

Ja, da var det min tur da. Jeg har fått meg ugg's! Det var sein julegave av mamma så jeg vet ikke hvor mye de kosta. Jeg fikk dem på mandag, og jeg har brukt dem helt siden da. Er ikke helt sikker på hvor mamma kjøpte dem, men jeg vet at det er ugg's på Eurosko på strømmen storsenter. Jeg har i beige også er det sånn knapp på siden. Ville egentlig ha i litt mørkere farge siden da ser man ikke så veldig om skoene blir møkkete. Er kjempe fornøyd ihvertfall! Jeg har den i størrelse 38 (big foot, HAHA). 37 var alt for trangt. Synes det er veldig varmt og deilig å gå med skoene. Pelsen inni skoen er så myyk!Har du uggs?

Isåfall, hvilken farge?

wow og jean paul

Hei!

På metro var det masse salg, blant annet på wow og match. Kjøpte ikke sånn kjempe masse, egentlig. Bruker vanligvis ikke klær fra wow, men det hender at de har ganske fine klær inni mellom. På match var det 50% i hele butikken, tror jeg. Det var spesielt salg på jean paul (♥♥♥). Det er faktisk det eneste av merkeklær jeg har, hahah. Men jeg bryr meg ikke sånn skikkelig om det uansett. Klær er klær.

genser - wow // før salg: 299kr på salg: 150kr

Inni genseren er det flis (eller hva det heter) og det er skikkelig deilig! Den holder deg varm, og er veldig behagelig å ha på.

                       

     


genser - jean paul (kjøpt inne på match) // før salg: 599kr på salg: 299kr

Stoffet på genseren er veldig deilig, så den er deilig å ha på den også. Bamsen gjør den mye søtere! 

                       

                       

                       

skjerf - jean paul (kjøpt inne på match) // før salg: 399kr på salg: 199kr

Den er veldig behagelig å ha på, og den er veldig myk. Skjerfet holder halsen varm, noe som er bra. Også er den veldig fin, da :):)

                       

Hva synes du om plaggene?

innkjøp fra uke 47

The Key

Hei!

14. august kjøpte jeg the key parfymen av Justin Bieber. Vet at det har vært en stund siden nå, men jeg har bare vært så lat og har ikke giddet og blogget om det. Haha (latsabb).

Parfymen er utrolig god og er helt unik de andre parfymene! Lukten er mer voksen og elegant, kan vi vel si. Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal forklare lukten, men som sagt, den lukter godt. Flasken er ganske enkel. Det er ikke så mye pynt på den utenom at det henger en nøkkel på flasken som du kan ta av. Boksen er designet veldig fint med masse nøkler og mørke farger som mørkelilla og gull.

Jeg kjøpte den i liten versjon siden jeg ikke bruker parfyme hver eneste dag. Trenger ikke en hel flaske av den parfymen, akkurat. Parfymen kosta 300.-, en ganske grei pris. Jeg mener, det er jo ikke så dyrt! The Key er absolutt min nye favoritt og jeg elsker den! 


Har du The Key av Justin Bieber?

Liker du den?

nike free run 5.0

Hei! 

Istad var jeg i sportsbutikken med mamma for å kjøpe nye joggesko! Det er noe jeg trenger til gymmen og til fritiden. Jeg har allerede ett par som er i svart og rosa fra før av, men de begynner å bli trange og slitte. De jeg har nå er veldig behagelige å jogge i og de er kjempe fine. Skoene var satt ned til 30% på g-sport! Jeg er ikke sikker på hvor mye de kosta før, men vi betalte ihvertfall 910,-. Bruker egentlig størrelse 36, men måtte faktisk kjøpe i 37 og en halv! 36 ble alt for smått for meg, hehe.

Er veldig fornøyd med skoene, og jeg gleder meg til å bruke dem!

Har du nike free run?

Isåfall hvilken modell og farge?

mini innkjøp

Hei!

Jeg og mamma var på senteret for noen dager siden, og det var masse salg! Det ble mest shopping inne på cubus og kappahl. Jeg kjøpte to shorts på kappahl og to topper på cubus. Toppene vet jeg ikke hvor mye kostet, siden de hadde klippet bort prisen. Men på salg kosta de 50 kr. Billige saker her! Haha.


Topp fra CUBUS


Shorts fra KAPPAHL

Før salg: 129 kr

På salg: 70 kr


Topp fra CUBUS


Shorts fra KAPPAHL (den er litt stor for meg.. som dere kan se!)

Før salg: 199 kr

På salg: 150 kr

Har du vært på shopping denne uka?

Kjøpte du noe spesielt?

olajakke

Hei!

Da har jeg endelig fått kjøpt meg en olajakke! Har ønsket meg det lenge. Jeg kjøpte min inne på cubus, og jeg synes den er kjempe fin. På prislappen stod det 250 kr, men da jeg kom til kassa sa hun som stod der at den kosta 187 kr! Det var ganske billig for en olajakke fordi nesten alle jeg har sett er prisen fra 300 og oppover. Så det var ganske bra. Jeg tenkte å ha den på imorgen på 17. mai.

Har du olajakke?

Hva skal du ha på deg på 17. mai?

strømmen storsenter

Hei!

Igår var jeg på strømmen med Vina og Karoline. Det var veldig gøy. Jeg ble veldig kvalm etter bilturen, og for å være ærlig, holdte jeg på å besvime og kaste opp på newyorker. Jeg har nevnt tidligere på bloggen at jeg er bilsyk. Men jeg klarte å holde søpla tilbake og ikke besvime. Vi måtte forte oss til mc donald's for å kjøpe litt mat der. Alle var vel sultne, og jeg holdte på å dø, haha. Nok om det.

Vi var innom nesten alle butikkene, mest de vanlige som ginatricot, bikbok, newyorker osv. Får nesten aldri kjøpt så mye når jeg er på storsenter fordi jeg får ikke lov til å ta med så mye penger. Buhu... Men jeg fikk ihvertfall kjøpt noe! :)

 

Innkjøpene:

Topp med nagler fra WOW. Den kosta 172kr før og nå er den på salg til 99kr

USA t-skjorte fra NewYorker. Den kosta 70kr før og nå er den på salg til 50kr

Ikke så veldig interessant innkjøpt, men jaja. Det får gå.

Hva synes du om innkjøpet?

Er du bilsyk?

converse

Hei!

Har endelig fått meg converse! Har alltid ønsket det, men har aldri funnet en jeg liker og som passer meg. Heldigvis fant jeg noen superfine rosa conversene! De er limited edition, noe som betyr at de er nye, det sa ihvertfall hun i kassen. Har lett etter rosa converse en stund nå, men har ikke funnet en. Eller jeg fant noen i barneavdelingen, men de var alt for små. De kosta 100 kr mer enn de andre skoene pleier å koste, så prisen var 800 kr. Jeg har skoene mine i str 36.

Har du converse?

Hvis du har, i hvilken farge har du?

gårsdagens innkjøp 03.04.13

video:gårsdagens innkjøp 030413

Videoen kan du kun se på pc, og ikke på iPhone, iPod og iPad. Beklager! :-(

Hva synes du om innkjøpene?

innkjøp fra Stena Line 25.03.13

Hei!

Da tenkte jeg å vise dere hva jeg kjøpte på båten. Som jeg sa så kjøpte jeg ikke så mye! Men jeg har lyst til å vise dere hva mamma kjøpte til meg likevel.

På taxfree kjøpte jeg (eller mamma):


Øredobber (de er ikke rosa). De kosta 50 kr

 

Chupa Chups kjærlighet på pinne! DEN ER SÅ STOR!


Hvordan er det jeg skal klare å spise opp hele alene?


Neida, jeg bare tuller. Det er mange kjærligheter inni lokket


Skittles er favorittgodteriet mitt. De er nesten helt lik som M&M bare at det ikke er sjokolade inni, det er sånn gelè aktig inni. Og de har mye bedre smak (synes jeg)

 

 

Og til det beste av beste:


GIRLFRIEND PARFYMEN AV JUSTIN BIEBER!! Den lukter såå godt! Jeg har den i den store versjonen. Har aldri fått lov til å kjøpe den og nå har jeg endelig fått den! Den kosta 309 kr


Har du girlfriend parfymen?

Liker du skittles eller M&M bedre?

Hva synes du om innkjøpet?

produkter av bliss

Hei!

Da pappa var i Doha, tok han med shampoo, kroppsåpe og sånne ting som man får på hotellet hjem. Vi gjør det heletiden når vi er på hoteller i utlandet. Han var i et sånt luksus spa hotell som heter W Luxury Spa Doha. De tingene han tok med hjem og de jeg var fornøyd med var fabulous foaming face wash og body butter. Man får kjøpt disse produktene på KICKS. 

HER kan du gå direkte til nettsiden til hotellet.

For de som ikke visste det så har jeg masse små nupper i ansiktet mitt og den hjelper faktisk. Det du egentlig trenger å gjøre er å vaske ansiktet ditt også tar du litt i hånden å skrubber ansiktet. Deretter vasker du den bare ut. Det er ikke sånn at nuppene ''forsvinner'' helt, men du får glattere hud. Også må du ta på en fuktighetskrem etterpå for at huden ikke skal bli så tørr. Jeg har brukt den 2 ganger før og nei, jeg bruker ikke den hver dag. Den har en lukt av tutti frutti.

Jeg er en som er veldig avhengig av håndkrem og fuktighetskrem nå som det er vinter, fordi jeg får veldig lett tørre hender! Hater følelsen av tørre hender, det er så ekkelt. Men med body butter som egentlig er til kroppen siden det står body så er den veldig bra. Hendene blir ganske myke når du bruker den. Den har en lukt av sitron.

Beklager for at dette ble et slurvete innlegg. Jeg er ikke helt sikker på om hvordan man skal skrive på et sånt innlegg. (?) Jeg har ikke hatt et sånt ''produkter jeg anbefaler'' innlegg så dette her ble vel litt sånn.. Haha, jeg vet jeg er rar.

Har du hørt noe om produktet bliss? 

innkjøp 23.02.2013

Hei!

Idag var jeg på senteret med Anna og Lilly. Jeg fikk ikke kjøpt så mye, men jeg fikk kjøpt 3 topper. Også avslutta vi dagen med is.


Kjøpt på LINDEX for 149 kr.

 


Topp fra KAPPAHL. Den kosta 99 kr.

Sånn ser den ut på:


Topp fra BIKBOK. Førpris: 149 kr, og nå er den på salg til 49 kr!

 

innkjøp 15.01.13

Meet my new babe

Guess what! Jeg fikk den nye iPod touch 5th gen av pappa igår! Den kosta 2390 kr, og jeg har 32GB. Klarer meg rett og slett ikke uten den.
Åh, den er så nydelig, jeg tuller ikke. Også har den sykt bra kamera! Mye bedre enn iPod touch 4th gen ihvertfall. Har den til og med selv. Haha! Jeg klarer egentlig ikke å beskrive iPoden, men den er ihvertfall kjempe bra. Også ligner den litt på iPhone 5. Og ja, iPoden er tynn, og det er sykt deilig. Men ihvertfall... jeg anbefaler den!

rosa. min favoritt farge! Gud, den er så nydelig!

og jeg beklager for at bildene var litt uklare :)

Les mer i arkivet » Juni 2016 » April 2016 » Mars 2016


★ legg meg til som venn
Hei og velkommen til bloggen min! Mitt navn er Birgitte og jeg er en jente på 15 år. Denne bloggen handler om meg og hverdagen min. På fritiden liker jeg å spille tennis, spille piano, ta bilder og være med venner! Kontakt: birgitte.blogg@hotmail.com KOPIERING AV BILDER/VIDEOER/INNLEGG PÅ BLOGGEN ER IKKE TILLAT UTEN TILLATELSE.hits