adios ungdomsskole

tirsdag 21.juni 


Plutselig var disse 3 årene på ungdomsskolen over? Wow, det føles utrolig rart. Klarte heldigvis å holde meg på beina da jeg skulle hente vitnemålet! Var livredd for at jeg skulle snuble og falle foran alle sammen. Det var en utrolig fin seremoni ihvertfall! 

the 1975

Hei!

Hvordan har uken deres vært? Min har bare bestått av tentamener. Vi hadde ikke alle fire på en uke, for imorgen har jeg engelsk tentamen. Det blir den siste, også er vi ferdige! Vel, ikke helt for snart kommer eksamen og alt det der.. Æsj.

Til tross for alle tentamene, var jeg og Anna på The 1975 konsert på tirsdag! Jeg har elsket dem i lang tid og har hørt på sangene deres omtrent hver dag, haha. Jeg går virkelig ikke en dag uten å høre på minst en av sangene deres. Konserten var en helt sinnsyk opplevelse. Å høre sangene live var heelt fantastisk! Til og med scenen var on point. Alt var bare helt ææ!! Klarer virkelig ikke å sette ord på hvor vidunderlig det var.

Slenger på med en vlog fra dagen :)

afternoon snack

Hei!

Gjett om det er deilig med helg! Jeg fikk nesten ikke noe søvn forrige uke, så det var godt å stå opp av meg selv idag, hehe. Denne helgen skal jeg faktisk slappe av og ikke anstrenge meg for mye. Nå slapper jeg av med nachochips og guacamole + The 1975 i bakgrunnen så klart. Tenk at noe så enkelt kan være så avslappende. Det trengs ikke alltid å dra på spa for å slappe av! Litt snacks og musikk gjør susen - og kanskje en ansiktsmaske hihi ♥

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Processed with VSCOcam with hb1 preset


Processed with VSCOcam with hb1 preset

Ha en fin lørdag videre!

pasta in the making

Hei!

Akkurat nå lager vi pasta - fra bunnen av! Tenker det blir en deilig middag idag. Også er det så gøy å lage mat, spesielt når maten er laget fra bunnen av.

Også har vi vært på senteret idag. Ble ikke noe nye innkjøp, men vi har fremdeles en dag igjen. Får håpe jeg finner noe da hihi.

Bergen

Hei!

Dette er min første gang jeg er utenfor Oslo, for akkurat nå er jeg i Bergen! Jeg dro sammen med kusinene mine helt alene med fly, og det var utrolig spennende! Vi er her til tirsdag så vi får vel prøve å utforske det meste til vi reiser hjem igjen.

Så langt har vi vært i sentrum, men uheldigvis regnet det (noe som egentlig var forventet) så jeg tok ikke noen bilder. Storkoser meg her ihvertfall! Bergen er en liten by, men alt ligger så tett sammen - det er kjempe koselig!

Når man danser til musikken når man skal ta bilder

out and about

God søndag!

Snart skal jeg ut å spise lunsj med noen venner. Det blir vel en slags valentineslunsj, hehe. Slipper iallefall å feire valentinesdagen alene!

Har fått på plass bryna og sitter med pore strips på nesa atm - må få vekk de ekle hudormene :(( Etter det skal jeg nok fortsette med litt skolearbeid før jeg tar kvelden. Tenker å være litt flink idag å legge meg tidlig (HAHA den dagen).

konsetryne 

Ha en fin søndag videre! Og valentinesday om du skal noe med din elskede idag hihi ♥

trial month

He!

Bare jeg som alltid er sånn at jeg skal starte året på nytt neste måned? Hahah kom borti denne quoten og den traff meg så hardt fordi it's soo accurate.. *insert Kim's voice* like literally. Uansett, gleder meg masse til neste måned. Februar og greier!! 

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Sånn går det nå man ikke gidder å finne noe matchende å ha på seg, haha. Ender opp med en rosa joggebukse med grå croptop?!?!??! Dette er jo ikke første gangen heller da :))

Ha en fin kveld videre!

gira

Hei!

 Nå skal jeg snart ut for å se etter et kompaktkamera. Har sett overalt på nettet og lest tonnevis av reviews og video tests på youtube, haha. Er ganske slitsomt å måtte dra med seg speilrefleks kameraet rundt, så om jeg finner et vil bloggen sannsynligvis bli enda mer oppdatert med artige bilder! randomness

Når du er for lat til å ta fram tripoden:

Processed with VSCOcam with hb1 preset
Processed with VSCOcam with hb1 preset

ender du opp med å balansere kameraet oppå en kasse på spisebordet, og pose med en stol. Helt normalt.. sånn cirka. Hvordan går det med dere? Er helt sinnsykt kaldt ute og holder på å dø hver gang jeg går ut døra. Men hvis vi ser bort fra det er det utrolig fint ute!! Bare jeg som elsker å se ut av vinduet når det er helt hvitt?

Også har det jo allerede gått to skoleuker i 2016, og jeg må si at det har gått relativt greit. Tror ikke det verste kommer helt enda, men det gjør det nok ganske snart. 

 

2/366

Godt nyttår alle sammen!!

New year, new me.. Hahahah, jeg bare tulla. Nå er vi i enda et nytt år. Har faktisk innsett hvor fort tiden faktisk flyr. Var det ikke nettopp sommerferie? Har ikke noen nyttårsforsetter siden jeg aldri klarer å følge dem, men er jo så klart ting jeg ønsker å jobbe med. For eksempel med bloggen, haha uff.. Siste halvåret av 2015 har definitivt vært et av de tøffeste, men alle de gode minnene på en måte overdøvet det vonde.

Håper dere fikk en fantastisk slutt på 2015 og koste dere max med familie og venner! Ser fram til et nytt år med bloggen hihi ♥

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Processed with VSCOcam with hb1 preset

prinsesse for en dag

 

Blir et sent innlegg haha, wopsi. Ballet var på en torsdag (17.12).

Hei!

Da visst ballet også over da, gitt. Tanken om å kjøpe en ballkjole kom allerede i sommerferien. Ville jo være ute i god tid! Så ballet har jeg og jentene snakket ganske mye om. Nå er jo plutselig ballet over!

 Vi hadde en helt vanlig skoledag fram til klokka 12, avspasering skjedde, hihi. Limousinen kom klokka 4, så om vi ikke hadde avspasert hadde jeg stressa som bare det den dagen. Kjolen er skreddersydd av jyang.no, og jeg ble utrolig fornøyd med resultatet! Fantastiske Lie tok imot alle ønskene mine, og hun hjalp meg med å få den perfekte kjolen.

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Processed with VSCOcam with a5 preset

Processed with VSCOcam with a5 preset

Processed with VSCOcam with a5 preset

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Processed with VSCOcam with a5 preset

Processed with VSCOcam with a5 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Processed with VSCOcam with hb1 preset


Processed with VSCOcam with a5 preset

Processed with VSCOcam with a5 preset

Processed with VSCOcam with a5 preset

verdens beste ♥♥

ballforbredelser

Hei!

Siden ballet nærmer seg er det jo en del ting, spesielt jenter har å gjøre! Jeg lagde en sjekkliste og fikk krysset ut alt av lista. Jeg dro blant annet til et neglestudio og fikk fikset neglene mine og kjøpt hæler. Tenkte å bruke de samme skoene på julaften og på nyttårsaften - to fluer i en smekk! Er jo samme uansett farge på hælene, for de ser man ikke uansett. De er så godt gjemt under skoene!

Nå henger kjolen min klar til bruk imorgen, iiip!

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Processed with VSCOcam with hb1 preset

unnskyldninger etter unnskyldninger

 

Hei!

Oisann, her er det visst en som ikke har blogget på to måneder. Har vært utrolig mye skole med masse stress og andre ting som jeg måtte ha prioritert, derfor har bloggen vært ganske så stille. Husker godt de ukene der det var prøver rett etter hverandre. Ble sjokkert over hvor mye lærerne kunne ha stappet ting i kun en uke. Holdte virkelig på å dø av søvnmangel og matmangel. Ouff, å være tenåring er ikke så lett! The struggle is real. Er jo 10. klasse - det viktigste året, så da er det skole som står først på lista.

Dagene går så utrolig fort om dagen, plutselig er vi i desember og greier. Kan fortsatt huske dagene i sommerferien liksom. Snart er dette året over også. Men desember betyr jo jul og masse kos! For å være helt ærlig, så har jeg egentlig ikke noe julestemning akkurat nå. Det er nok fordi snøen mangler... #globalwarming :(


et lite tb fra øvingen til mattetentamen

en produktiv søndag

Hei!

Hvordan har dere det? Jeg har det faktisk ganske travelt nå, haha. Jeg går jo i tiende, så jeg prioriterer skole ovenfor alt annet nå. Er så klart sinnsykt stressende, men må vel prøve å gjøre det beste ut av det.

Jeg fikk ihvertfall den søvnen jeg trengte etter en slitsom uke, og en deilig frokost. Synes dagen i dag har vært produktiv, jeg da. Brukt tiden på lekser og nå et innlegg til dere :-Dgårsdagen

Hei!

Gjett hvor jeg var igår? 

På høyt & lavt klatrepark sammen med fam'en! Det var en utrolig artig dag med mange utfordringer. Trodde at jeg skulle være skikkelig pyse og ta de letteste løypene siden jeg har høydeskrekk, men det gikk jo ganske fint! Vi rakk de fleste løypene før stengetid, og det var jo tross alt min første gang! Det blir nok flere turer innom klatreparken i fremtiden, hehe.

when your outfit is on pointGod søndag!

Følte meg ekstra fancy idag med helt umatchende klær heheh, men det gjør ikke så mye fordi who am i trying to impress?! Neida, men det er jo søndag og det betyr ingentingågjøreidag-dag. Så da kan jeg like godt gå i hva som helst siden jeg ikke skal ut av huset.

i literally cant breath

Hei!

Nå som sommeren er over betyr det bare å finne fram skjerf og varme gensere! Har vært utrolig dum og ikke brukt jakke så nå er jeg forskjølet. Nesa mi er helt tett! Vært litt uheldig og har hatt oversvømmelse nede i kjelleren. Da jeg kom hjem lå plutselig alle skoene oppe foran døra, og jeg kom meg så vidt inn. Håndkler var det også hundrevis av på gulvet. Skjønte jo ingenting før mamma ringte meg, men så kom jeg på at det bare har vært regn de siste dagene i strekk! Det sier jo litt når halve Langvannet er dekket av vann..

 

Det er jo mange positive sider ved høsten! Snart er det jo jul, kun tre måneder til! Helt sykt å tenke på sånn egentlig. Sommeren var jo nettopp her! Men det skal bli deilig å rulle seg selv inn i burrito med kakao og netflix ++♥

can i

 <-- trykk på meg :)


genser abercrombie & fitch // bukse hollister

Bare meg som elsker Alina Baraz? Stemmen hennes er såå unik og hun gjør absolutt alle sanger helt fantastisk deilig å høre på - eargasm som folka sier, hehe.

 

birgitte the zombie

Hei!

Tenk at første skoleuke allerede har passert! Uken var veldig chill sånn egentlig. Vi fikk masse informasjon også så vi bare på filmer og var mye ute. Perfekt måte å nyte det siste av sommerværet på - bruke skoledagen til å være ute. Det føltes litt ut som siste skoleuke, haha! Det har vært deilig med helg, og jeg vet at nå som den ''ordentlige'' uka starter kommer det til å bli mye stress fremover. Ihvertfall etter alt lærerne har fortalt oss om hvor fokusert vi må være! Men det skal bli godt å komme tilbake til de gamle rutinene. Ikke alltid gøy å bare sitte å ikke gjøre noe. Håper dere virkelig ikke skvatt av bildene! Fikk plutselig skikkelig uren hud med nupper og alt det der i slutten av uka. Kanskje det skyldes av lite søvn og dårlig kosthold? Derfor bestemte jeg meg for å treate meg selv med en ansiktsmaske. Umulig å smile og snakke når den har tørket! Må si at jeg ligner en liten smule på en zombie, eller hva? Ellers har det vært en avslappende søndag med i ♥ jb tskjorta mi, hehe :-)

dagens antrekk

sokkelesten hihi

olajakke cubus // topp h&m // bukse cubus

halvt spøkelse

Hei!

Nå har jeg akkurat filmet en ny video til dere! Siden halve meg ser ut som et spøkelse, kan dere kanskje gjette hva slags video jeg filmet? for the first time in forever

Hei!

Etter mange dager med regn og stygt vær kom sola endelig fram! Og siden jeg ikke har vært ute på nesten en uke (ja, en uke - crazy!), bestemte jeg meg for å gå ut en liten tur. Stoppa innom kjøpesenteret for å kjøpe nødvendigheter til skolen, men så endte jeg opp med enda mer klær til klesskapet mitt som er fullstappet. Siden jeg bor såpass nærme senteret, gikk jeg det forteste jeg kunne hjem igjen, la fra meg alle tingene og skifta til treningsklær. Late meg bestemte seg for å ta en joggetur! Jeg er glad jeg gjorde det, for i det sekundet jeg kom hjem braste regnet ned.

goals af

USA 2015

Hei!

Allerede starten av sommerferien reiste jeg avgårde til USA alene med broren min og kusinene mine. Det var en utrolig lang og slitsom reise, men det var absolutt verdt det til slutt!

Dagen etter dro vi rett til Disneyland, sammen med den forferdelige jetlaggen som ikke gikk bort etter en uke. Endte alltid opp med at vi sto opp klokka fem på morgningen uten å kunne sove igjen. Vi rakk faktisk ganske mange av ridene, og på toppen av det hele møte Justin Bieber! Dessverre fikk jeg ikke et bilde med han ettersom jeg fangirla og fikk kjeft av livvaktene hans etterpå.. Oh well! Så måtte vi så klart på Universal Studios! Heldigvis hadde vi front of line tickets som er at man kommer seg myye raskere til den riden man vil ta.

Grunnen til at ferien var i USA i år var fordi vi var på bryllupet til kusina vår. Det var jo like greit det i og med at jeg ikke fikk gjort så mye sist gang jeg var der. Jeg fikk blant annet syklet fra Santa Monica til Venice beach, badet, feiret nasjonaldagen og dratt til Las Vegas! Vi roadtripa dit og var der i kun tre dager, noe som var like greit i og med at det ikke er så mye å gjøre for barn. Det ble også en del shopping så bare si ifra om dere har lyst på innkjøpsvideo! Det er vel nå de fleste drar på ferie, så det var kjipt å komme hjem. Ingen er jo hjemme nå! Også var det jo jetlaggen igjen, da.. Døgnrytmen min er helt messed up - plutselig våkner jeg kjempe tidlig, andre dager våkner jeg midt på ettermiddagen. Men jeg har en god nyhet til dere! USA videoen er klar til å legges ut så straks jeg er ferdig med den. Mangler bare å finpusse alt så kanskje den kommer ut i kveld? 

femtis

Hei!

Ja, da hadde jeg visst bursdag også.. Litt komisk at jeg er femten nå ettersom jeg ser ut som en liten unge. Uansett, dagen i dag har vært fantastisk. Det var bare kos på skolen og i tillegg var det avspasering! Så vi dro til Langvannet og feiret bursdagen min der resten av dagen. Vi grillet, badet og bare koste oss rett og slett. I dag var det jo faktisk skikkelig sommervær med 24 grader og greier! Det var deilig å ikke gå med jakke og bukse for å si det sånn.

lately through my phone

Hei!

Begynner å bli en ganske god stund siden jeg har skrevet på bloggen, eller hva? Er litt usikker på om jeg faktisk skal slutte å blogge, siden jeg aldri skriver noe her. Men samtidig hadde jeg nok følt meg ''tom'' om jeg hadde sluttet. Samma det, bruker ikke tid på å tenke på det nå som vi er i juni! Det betyr bare èn ting: SOMMER! Ord kan ikke beskrive hvor glad jeg er. Og for å ikke snakke om hvor fort tiden har gått! Niende klasse har gått myye fortere enn det jeg hadde forventet - starter snart i tiende klasse og greier!

For min del, starter sommerferien min fra og med neste uke. Jeg skal nemlig til USA! Gleder meg helt vilt mye, det kommer til å bli så gøy! 

Hva er dine sommerplaner for i år?

mangotango

♥♥♥

For en lettelse det er å være ferdig med alle tentamene! Avslutter uken med mango ettersom det har vært en travel uke med masse godteri. Nå som det blir en litt lenger helg, skal jeg nyte den så mye som mulig.

konfirmasjonshelg

Hei!

Da var det jo min tur til å bli konfirmert! Jeg konfirmerte meg denne helgen som var, og jeg må si at det var ganske stressende. Men det var absolutt verdt det! Dagen var såå fin med masse god mat, familie, kake og fint vær! Der var jeg nok ganske heldig. Regnet har pøset ned den siste uken, og jeg er veldig glad for at det ikke regnet på konfirmasjonsdagen. Fikk vondt i munnen av å smile så mye fordi det var kameraer overalt!

Dagen etter var jeg på enda en konfirmasjon, nemlig Karoline sin! Det var en utrolig fin dag med mange fine taler. Jeg har såvidt fått sovet denne uken, så det blir utrolig deilig med langhelg! 

happy

Hei!

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra en vellykket tennistrening. Tenk at sola fortsatt skinner! Fikk kjempe lyst til å ta meg en liten joggetur før den stiger ned igjen, men jeg er så sliten. Er sykt støl i lårene! I tillegg er jeg ganske trøtt også. La meg ikke før halv tre igår på grunn av en design og redesign innlevering. Hardt det der, altså! Har også lekser som sitter og venter på å bli ferdige, så joggetur blir det ikke noe av idag.Men på den positive siden føler jeg meg såpass bra til å øve til mattetentamen! Vet ikke om det er positivt, men jeg pleier alltid å øve to dager før. Det er ikke bra, når jeg allerede sliter fra før av.

summer, is that you?

Hei!

For en herlig dag det har vært i dag! Det var jo helt sommervær med hele 27 grader i dag! Jeg frøs sånn på morningen at jeg tok på meg en passe tjukk genser, og en ull cardigan over. Gjett om det var varmt med en gang jeg gikk ut skoledøra! Jeg fikk helt sjokk og jublet inni meg. Da jeg endelig kom hjem, var det på med shorts og t-skjorte! Synd jeg ikke utnyttet dagen kjempe godt.. Håper ihvertfall at det forblir varmt fram til august. Da er jeg evig happy ♥♥

Les mer i arkivet » Juni 2016 » April 2016 » Mars 2016


★ legg meg til som venn
Hei og velkommen til bloggen min! Mitt navn er Birgitte og jeg er en jente på 15 år. Denne bloggen handler om meg og hverdagen min. På fritiden liker jeg å spille tennis, spille piano, ta bilder og være med venner! Kontakt: birgitte.blogg@hotmail.com KOPIERING AV BILDER/VIDEOER/INNLEGG PÅ BLOGGEN ER IKKE TILLAT UTEN TILLATELSE.hits