the 1975

Hei!

Hvordan har uken deres vært? Min har bare bestått av tentamener. Vi hadde ikke alle fire på en uke, for imorgen har jeg engelsk tentamen. Det blir den siste, også er vi ferdige! Vel, ikke helt for snart kommer eksamen og alt det der.. Æsj.

Til tross for alle tentamene, var jeg og Anna på The 1975 konsert på tirsdag! Jeg har elsket dem i lang tid og har hørt på sangene deres omtrent hver dag, haha. Jeg går virkelig ikke en dag uten å høre på minst en av sangene deres. Konserten var en helt sinnsyk opplevelse. Å høre sangene live var heelt fantastisk! Til og med scenen var on point. Alt var bare helt ææ!! Klarer virkelig ikke å sette ord på hvor vidunderlig det var.

Slenger på med en vlog fra dagen :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar★ legg meg til som venn
Hei og velkommen til bloggen min! Mitt navn er Birgitte og jeg er en jente på 15 år. Denne bloggen handler om meg og hverdagen min. På fritiden liker jeg å spille tennis, spille piano, ta bilder og være med venner! Kontakt: birgitte.blogg@hotmail.com KOPIERING AV BILDER/VIDEOER/INNLEGG PÅ BLOGGEN ER IKKE TILLAT UTEN TILLATELSE.hits