USA 2015

Hei!

Allerede starten av sommerferien reiste jeg avgårde til USA alene med broren min og kusinene mine. Det var en utrolig lang og slitsom reise, men det var absolutt verdt det til slutt!

Dagen etter dro vi rett til Disneyland, sammen med den forferdelige jetlaggen som ikke gikk bort etter en uke. Endte alltid opp med at vi sto opp klokka fem på morgningen uten å kunne sove igjen. Vi rakk faktisk ganske mange av ridene, og på toppen av det hele møte Justin Bieber! Dessverre fikk jeg ikke et bilde med han ettersom jeg fangirla og fikk kjeft av livvaktene hans etterpå.. Oh well! Så måtte vi så klart på Universal Studios! Heldigvis hadde vi front of line tickets som er at man kommer seg myye raskere til den riden man vil ta.

Grunnen til at ferien var i USA i år var fordi vi var på bryllupet til kusina vår. Det var jo like greit det i og med at jeg ikke fikk gjort så mye sist gang jeg var der. Jeg fikk blant annet syklet fra Santa Monica til Venice beach, badet, feiret nasjonaldagen og dratt til Las Vegas! Vi roadtripa dit og var der i kun tre dager, noe som var like greit i og med at det ikke er så mye å gjøre for barn. Det ble også en del shopping så bare si ifra om dere har lyst på innkjøpsvideo! Det er vel nå de fleste drar på ferie, så det var kjipt å komme hjem. Ingen er jo hjemme nå! Også var det jo jetlaggen igjen, da.. Døgnrytmen min er helt messed up - plutselig våkner jeg kjempe tidlig, andre dager våkner jeg midt på ettermiddagen. Men jeg har en god nyhet til dere! USA videoen er klar til å legges ut så straks jeg er ferdig med den. Mangler bare å finpusse alt så kanskje den kommer ut i kveld? 

2 kommentarer

Anna

15.07.2015 kl.20:54

Kan du lage en innkjøpsvideo??

Thomas

18.07.2015 kl.01:39

Innkjøpsvideo, please :O

Skriv en ny kommentar★ legg meg til som venn
Hei og velkommen til bloggen min! Mitt navn er Birgitte og jeg er en jente på 15 år. Denne bloggen handler om meg og hverdagen min. På fritiden liker jeg å spille tennis, spille piano, ta bilder og være med venner! Kontakt: birgitte.blogg@hotmail.com KOPIERING AV BILDER/VIDEOER/INNLEGG PÅ BLOGGEN ER IKKE TILLAT UTEN TILLATELSE.hits