lately through my phone

Hei!

Begynner å bli en ganske god stund siden jeg har skrevet på bloggen, eller hva? Er litt usikker på om jeg faktisk skal slutte å blogge, siden jeg aldri skriver noe her. Men samtidig hadde jeg nok følt meg ''tom'' om jeg hadde sluttet. Samma det, bruker ikke tid på å tenke på det nå som vi er i juni! Det betyr bare èn ting: SOMMER! Ord kan ikke beskrive hvor glad jeg er. Og for å ikke snakke om hvor fort tiden har gått! Niende klasse har gått myye fortere enn det jeg hadde forventet - starter snart i tiende klasse og greier!

For min del, starter sommerferien min fra og med neste uke. Jeg skal nemlig til USA! Gleder meg helt vilt mye, det kommer til å bli så gøy! 

Hva er dine sommerplaner for i år?

2 kommentarer

Tanja Höglund Pettersen

09.06.2015 kl.22:12

Så fine bilder! Hadde satt kjempe stor pris på om du tok en titt innom min blogg også! Håper du får en kjempe fin dag videre :)

Iselin Renée

10.06.2015 kl.21:55

Så fine bilder :)

Skriv en ny kommentar★ legg meg til som venn
Hei og velkommen til bloggen min! Mitt navn er Birgitte og jeg er en jente på 15 år. Denne bloggen handler om meg og hverdagen min. På fritiden liker jeg å spille tennis, spille piano, ta bilder og være med venner! Kontakt: birgitte.blogg@hotmail.com KOPIERING AV BILDER/VIDEOER/INNLEGG PÅ BLOGGEN ER IKKE TILLAT UTEN TILLATELSE.hits