The Key

Hei!

14. august kjøpte jeg the key parfymen av Justin Bieber. Vet at det har vært en stund siden nå, men jeg har bare vært så lat og har ikke giddet og blogget om det. Haha (latsabb).

Parfymen er utrolig god og er helt unik de andre parfymene! Lukten er mer voksen og elegant, kan vi vel si. Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal forklare lukten, men som sagt, den lukter godt. Flasken er ganske enkel. Det er ikke så mye pynt på den utenom at det henger en nøkkel på flasken som du kan ta av. Boksen er designet veldig fint med masse nøkler og mørke farger som mørkelilla og gull.

Jeg kjøpte den i liten versjon siden jeg ikke bruker parfyme hver eneste dag. Trenger ikke en hel flaske av den parfymen, akkurat. Parfymen kosta 300.-, en ganske grei pris. Jeg mener, det er jo ikke så dyrt! The Key er absolutt min nye favoritt og jeg elsker den! 


Har du The Key av Justin Bieber?

Liker du den?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar★ legg meg til som venn
Hei og velkommen til bloggen min! Mitt navn er Birgitte og jeg er en jente på 15 år. Denne bloggen handler om meg og hverdagen min. På fritiden liker jeg å spille tennis, spille piano, ta bilder og være med venner! Kontakt: birgitte.blogg@hotmail.com KOPIERING AV BILDER/VIDEOER/INNLEGG PÅ BLOGGEN ER IKKE TILLAT UTEN TILLATELSE.hits