produkter av bliss

Hei!

Da pappa var i Doha, tok han med shampoo, kroppsåpe og sånne ting som man får på hotellet hjem. Vi gjør det heletiden når vi er på hoteller i utlandet. Han var i et sånt luksus spa hotell som heter W Luxury Spa Doha. De tingene han tok med hjem og de jeg var fornøyd med var fabulous foaming face wash og body butter. Man får kjøpt disse produktene på KICKS. 

HER kan du gå direkte til nettsiden til hotellet.

For de som ikke visste det så har jeg masse små nupper i ansiktet mitt og den hjelper faktisk. Det du egentlig trenger å gjøre er å vaske ansiktet ditt også tar du litt i hånden å skrubber ansiktet. Deretter vasker du den bare ut. Det er ikke sånn at nuppene ''forsvinner'' helt, men du får glattere hud. Også må du ta på en fuktighetskrem etterpå for at huden ikke skal bli så tørr. Jeg har brukt den 2 ganger før og nei, jeg bruker ikke den hver dag. Den har en lukt av tutti frutti.

Jeg er en som er veldig avhengig av håndkrem og fuktighetskrem nå som det er vinter, fordi jeg får veldig lett tørre hender! Hater følelsen av tørre hender, det er så ekkelt. Men med body butter som egentlig er til kroppen siden det står body så er den veldig bra. Hendene blir ganske myke når du bruker den. Den har en lukt av sitron.

Beklager for at dette ble et slurvete innlegg. Jeg er ikke helt sikker på om hvordan man skal skrive på et sånt innlegg. (?) Jeg har ikke hatt et sånt ''produkter jeg anbefaler'' innlegg så dette her ble vel litt sånn.. Haha, jeg vet jeg er rar.

Har du hørt noe om produktet bliss? 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar★ legg meg til som venn
Hei og velkommen til bloggen min! Mitt navn er Birgitte og jeg er en jente på 15 år. Denne bloggen handler om meg og hverdagen min. På fritiden liker jeg å spille tennis, spille piano, ta bilder og være med venner! Kontakt: birgitte.blogg@hotmail.com KOPIERING AV BILDER/VIDEOER/INNLEGG PÅ BLOGGEN ER IKKE TILLAT UTEN TILLATELSE.hits